Intalnire aro-isti din toata tara
Moderator: costy84
- myke
- Membru legendar

Intalnire aro-isti din toata tara
Deschid un nou subiect unde sa dezbatem posibilitatea intilnirii peste citeva luni a Aro-istilor
Eu am propus un loc undeva la mijlocul tarii sa fie cam aceeasi distanta din orice colt.....undeva pe linga Sibiu....
Eu am propus un loc undeva la mijlocul tarii sa fie cam aceeasi distanta din orice colt.....undeva pe linga Sibiu....
- tudop
- Membru de elita

Re: Intalnire aro-isti din toata tara
Eu propun ca sa nu fie doar o intilnire ca o conferinta, ci sa facem si o plimbare, zic eu Transalpina
Adica nah, cine vrea sa mearga bine, cine nu, nu, dar eu nu am fost niciodata si daca tot traversez tara, sa o fac cu foloase multiple 
nÉ
- florin75
- Membru de elita

Transalpina chiar e plimbare pt un Aro, anul trecut am intalnit un Ford Focus combi pe acolo, tocmai ce trecuse de portiunea mai bolovanoasa. Dar sunt multe variante laterale, care pot pune in valoare Aro.
- baciudibaciu
- Membru legendar

drumul este inchis de la Ranca spre Sebes Este inca multa foarte multa zapada,iar dupa ce se va topi va fi o mare provocare pentru oricare masina de teren. Credeti-ma !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- Schumy
- Membru de elita

Domne daca se organizeaza cat de cat ceva si se stabilesc niste chestii de baza eu ma bag ......vin adica... si merg si pe Transalpina ca n-am fost in viatza mea...si daca mai sunt doritori din bucuresti poate o punem si de-o coloana:) ca doar n-or fii aia de pe club 4x4 singurii care fac asta:P Astazi la intalnirea de la parcul Carol am discutat problema abtipildelor cu forumul aro care a ramas ca-n pom ca si pana acum:P...n-am apucat sa discutam si de Sibiu.....dar data viitoare o sa abordam si acest subiect.
- COSMIN D
- Membru de elita

Prezent si eu!
- amb13
- Membru legendar

Nu promit, dar daca reusesc sa-l pun la punct cum vreau eu, voi fi prezent si eu cu masina, intr-o locatie mai "centrala".
- pantelimon
- Membru legendar

pai 8 cu mine
slab nenica slab,astept ziua de luni ca azi ma gandesc ca nu prea sa baga lumea pa forum
- George
- Administrator

de la sfarsitul lunii iunie,ba bag. cam dupa 25,asa. am atunci o sambata importanta,nu pot lipsi din bucuresti si nu vreau sa incurc,dar altfel...abia astept intalnire de ARO!!!
ARO CLUB ROMANIA
- alex_440068
- Membru

...si eu sunt pentru orice intalnire in tara...am facut si un topic fiecare sa spuna cam ce loc ii convine...si din toate alegem cea mai buna varianta
Last edited by alex_440068 on 18 May 2008, 22:50, edited 1 time in total.
- tarzy
- Membru legendar

raspund prezent .... numa masina sa fie gata ...
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- sarpe
- Membru

vin si eu
,facem o coloana din bucuresti
-aro 244, andoria euro 3, 101 CP, 230 Nm, TD, gri metalizat dar e mat, tamburi vopsiti in albastru peste
-fiat 1300, motor 1.3, 72 CP, an 1965, crem, etrieri vopsiti in alb turbat
-fulgerika...in curs de modificare in masina de curse (lastun 500)
-fiat 1300, motor 1.3, 72 CP, an 1965, crem, etrieri vopsiti in alb turbat
-fulgerika...in curs de modificare in masina de curse (lastun 500)
-
SERGHEI
- Banat

Mai fratilor,ce aveti cu Sibiul???? Pe orice site te uiti a inebunit Lupul,toti stabilesc intalniri la Sibiu ca este in centrul tarii?!!Adica eu din Bucale traversez muntii dar sunt la distanta egala fata de cel din Baia Mare.Daca tot tinem la traditii hai sa facem o intalnire anuala la CL ca doar acolo sunt originile,nu? Este zona frumoasa,accesibila din toate colturile tarii,cunoastem lume pe acolo,mai un gratar,un concurs o bere ,o piesa de schimb etc.Unde mai pui ca putem sa prindem si ceva ,,mecanici" care au lucrat in fabrica pe linia de montaj si sa-i ciomagim putin??!!(cu toate ca sigur au ramas doar meseriasii adevarati ca ceilalti au fost ajunsi de blesteme si s-au dus).. 
-
vstef_is
- Membru legendar

Buna ideea cu CL...
-
SERGHEI
- Banat

Adica esti de acord cu ciomagitul pseudo-mecanicilor???!!! Asa mai vii de acasa ,esti fratele meu.vstef_is wrote: Buna ideea cu CL...