dac'as fi pentr-o zi presedinte...
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

Re: dac'as fi pentr-o zi presedinte...
Mhai oameni buni .... uite de aia cred eu ca ne incaleca pe toti noi taricenii, videnii si ilienii .... ca nu stim sa comunicam constructiv .... ca ne fute grija de ce face altu' .... ca in loc sa ne ajutam unul pe altu preferam sa ne dan la gioale in cel mai bun caz daca nu direct la capatana
infiintarea clubului a durat ceva .... dar ar fi fost posibil sa dureze si mai mult sau chiar sa se fi oprit complet
apartenenta la club a fost si este libera oricui ....
parerea mea ca in loc sa ne intepam de aiurea si sa ne facem mai bine am face sa incercam sa gasim solutii reale si concrete la problele comune ale posesorilor de aro
infiintarea clubului a durat ceva .... dar ar fi fost posibil sa dureze si mai mult sau chiar sa se fi oprit complet
apartenenta la club a fost si este libera oricui ....
parerea mea ca in loc sa ne intepam de aiurea si sa ne facem mai bine am face sa incercam sa gasim solutii reale si concrete la problele comune ale posesorilor de aro
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- smihnea
- Membru

Perfect deacord!
- tarzy
- Membru legendar

deja pe mine ai reusit sa ma enervezi .... stimabile .... chiar te rog .... fa matale un club .... sa-l vedem cat de transparen si vioi va fi si apoi mai vorbimsmihnea wrote: .... Acest aspect cred ca a aparut doar din lipsa de transparenta pe care membrii fondatori au afisat-o fata de ceilalti si de lentoarea cu care se desfasoara lucrurile.
...........
pana atunci .... as spune sa stergi bine lingurita dupa ce termini
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

bagati copiii in curteeee...s-a enervat tarzyyy

cat despre afirmatie,aprob,sustin si semnez! devii enervant,amice,sa vorbesti fara sa stii despre ce se discuta. sincer...
cat despre afirmatie,aprob,sustin si semnez! devii enervant,amice,sa vorbesti fara sa stii despre ce se discuta. sincer...
ARO CLUB ROMANIA
- smihnea
- Membru

Dar tu nea KEO ai vrut sa continuam discutia si ai inceput cu:
"schimba locul de observare..." dar surpriza ca nu poti...
Scuze Tarzy nu am nimic cu tine si drept dovada nu intru in polemica...
Eu ma bucur ca au iesit lucruri noi cum ar fi faptul ca a iesit hotarirea judecatoreasca - si chiar ma bucur sincer, fara nici un misto.
Acum ca incepem sa intrecem masura propun stergerea topicului -
"schimba locul de observare..." dar surpriza ca nu poti...
Eu ma bucur ca au iesit lucruri noi cum ar fi faptul ca a iesit hotarirea judecatoreasca - si chiar ma bucur sincer, fara nici un misto.
Acum ca incepem sa intrecem masura propun stergerea topicului -
Last edited by smihnea on 25 Jun 2008, 17:33, edited 1 time in total.
- George
- Administrator

nu se sterge nimic. vor vrea si altii sa vada cine,cat si cum a intrecut masura. sau ti-e frica de "judecata de apoi"?!smihnea wrote: Acum ca incepem sa intrecem masura propun stergerea topicului -
cat despre tarzy...cu siguranta n-ai avut nimic cu el. nici cand ai zis ca membri fondatori nu au dat dovada de transparenta,el fiind unul dintre acei membrii,si nici atunci cand ai facut referire la cei 3,alesi "pe viata"...dintre care,deasemenea face parte... dar probabil ca nu stiai. tu esti mic,nu stii nimic... (de prima,chiar ai dat dovada...de a doua,nu prea)
ARO CLUB ROMANIA
- Dan CHIRIAC
- Administrator

@smihnea
Cu mine inteleg ca ai ceva. Nici o problema.
In alta ordine de idei, din ceea ce ai scris, pot interpreta ca faci afirmatia ca eu mint. Te informez ca nu prea obisnuiesc.
Precizez, deci: dosarul Aro Club Romania a fost depus la judecatorie pe data de 02.06.2008, iar de judecat s-a judecat pe 11.06.2008. Datele sunt verificabile. Succes!
Cu mine inteleg ca ai ceva. Nici o problema.
In alta ordine de idei, din ceea ce ai scris, pot interpreta ca faci afirmatia ca eu mint. Te informez ca nu prea obisnuiesc.
Precizez, deci: dosarul Aro Club Romania a fost depus la judecatorie pe data de 02.06.2008, iar de judecat s-a judecat pe 11.06.2008. Datele sunt verificabile. Succes!
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- smihnea
- Membru

Cu judecata e ciudat dar asta depinde si de avocatul care depune actele.... sau poate la inregistrarea cluburilor e o alta procedura si atunci imi fac mea culpa.
Ref. la transparenta... cind s-a discutat deschis pe forum ultima data despre club?
La pb. cu stersul m-am ref. doar pt ca nu cred ca discutia merita sa fie postata si la faptul ca ne-am incins cu totii prea mult, unii din dorinta de a face ceva pozitiv! Cred ca lucrurile au luat o intorsatura nebenefica si nu una constructiva.
Imi cer scuze tuturor ca nu am putut sa stau si sa nu semnalez unele lucruri care oarecum m-au deranjat.
Ref. la transparenta... cind s-a discutat deschis pe forum ultima data despre club?
La pb. cu stersul m-am ref. doar pt ca nu cred ca discutia merita sa fie postata si la faptul ca ne-am incins cu totii prea mult, unii din dorinta de a face ceva pozitiv! Cred ca lucrurile au luat o intorsatura nebenefica si nu una constructiva.
Imi cer scuze tuturor ca nu am putut sa stau si sa nu semnalez unele lucruri care oarecum m-au deranjat.
- tarzy
- Membru legendar

Multumescsmihnea wrote: ................
.............
Esti foarte amabil,
Numa' ca daca inca nu ai inteles pana acum .... iti repet inca o data
Acest club a fost facut pur si simplu din pasiune, fara ca cineva sa castige ceva, nu esti nici primul si, din pacate, probabil nici ultimul care isi permite sa faca niste acuze complet gratuite si pe langa subiect. Pana cand nu o sa fii in situatia noastra, sa te pui de alergat si cheltuit dupa acte si semnaturi, sa dai explicatii la vecini de ce trebuie sa-ti semneze diverse, sa incerci sa administrezi un forum, etc iar cineva sa te acuze de lipsa de transparenta si lentoare as spune eu ca ar fi bine sa te mai gandesti putin inainte de a face asfel de afirmatii.
pe aria dedica membrilor cred ca acum 10 minutesmihnea wrote: .........
..........
in "public" fix cu timpul necesar de dat comanda pe forum dupa ce a expirat perioada de 1 luna (parca) in care cine dorea se putea inscrie in randul membrilor fondatori
lucru asta se intampla daca nu ma insel anul trecut pe vremea asta
altceva? .... cu ce anume am mai putea sa va fim de folos?
o suc? o tigara? .... o cafea? (da nu va las si lingurita)
Last edited by tarzy on 25 Jun 2008, 17:57, edited 1 time in total.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- smihnea
- Membru

k...
vreau sa subliniez ca m-am referit doar la pb. clubului unde puteam sa ma implic pozitiv.
Inca odata scuze.
vreau sa subliniez ca m-am referit doar la pb. clubului unde puteam sa ma implic pozitiv.
Inca odata scuze.
- George
- Administrator

acum un an,cand s-a deschis lista cu membri fondatori,si s-au inscris vreo 20 de pers,iar cand a venit vorba sa cotizeze cu vreun milion jumate,am mai ramas 6. carora,li s-au adaugat inca 2,pe ultima suta. pe spaga,evident. da' dupa cum am mai spus...nici nu erai pe aici,asa ca nu ai de unde sa stii,si cu atat mai mult dreptul sa spui ca ceva nu exista pentru ca nu ai vazut tu. contesta-l si pe ala de a inventat roata,ca n-ai fost acolo si n-ai vazut cum s-a intamplat...smihnea wrote: Ref. la transparenta... cind s-a discutat deschis pe forum ultima data despre club?
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

o sa ai ocazia sa te implici in club nu foarte tarziusmihnea wrote: k...
Inca odata scuze.![]()
sper ca macar dupa toata povestea asta ca noi toti sa fi invatat ceva
bafta
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Victor
- Membru de elita

Eu unu stiu de ce a durat atat si cat au tras unele persoane sa infiinteze acest club si asta numai din pasiunea pentru ARO. TOT RESPECTUL PENTRU EI.
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.
- smihnea
- Membru

.. din pacate nu toti stiu... asemenea!
- George
- Administrator

poate ca pe unii i-a interesat,sincer.smihnea wrote: .. din pacate nu toti stiu... asemenea!
personal,nu l-am intalnit niciodata pe nea dumitru...ca nici pe matale,dealtfel. deci...se poate?! daca se vrea...
ARO CLUB ROMANIA