Invitatie Transalpina
Moderator: costy84
-
ADY67
- Incepator

Re: Invitatie Transalpina
ady67 074.6224943
- hoaska
- Membru

Drum bun tuturor participantilor, si asteptam poze...
Nimeni nu ramane virgin...viata i-o trage fiecaruia macar odata.
- amb13
- Membru legendar

amb13 0745376426, ne auzim miine 
- myke
- Membru legendar

Din pacate intilnirea a fost un fiasco total
S-a plecat din Petrosani cu 2 masini de 2 ori 2 zile consecutiv dar schimbind programul gasca de la iasi s-a dat totul peste cap.Asta e poate in decurs de 20 ani reusim sa ne intilnim macar o data...
S-a plecat din Petrosani cu 2 masini de 2 ori 2 zile consecutiv dar schimbind programul gasca de la iasi s-a dat totul peste cap.Asta e poate in decurs de 20 ani reusim sa ne intilnim macar o data...
- amb13
- Membru legendar

Ce frumos suna titlul acestui topic:Invitatie Transalpina.Se vorbeste citeva zile in sir , se fac planuri, se munceste ca nebunii,se schimba turele la serviciu,pentru ca in final, baietii de la Iasi,probabil la sugestia lui mihai, sa schimbe programul,traseul, fara sa aibe bunul simt sa-i anunte si pe ceilalti.
Il sun pe Tudor si i-mi raspunde casuta vocala(multumesc frumos),il sun pe Stefan si i-mi spune ca au schimbat traseul, si ramin pe Valea frumoasei.Am mers totusi seara pina la Obirsia Lotrului, unde ne-am intilnit cu Adi67, care era acolo cu familia ,pus strategic pe un loc pe unde trebuiau sa treaca ceilalti daca ar fi venit si care astepta
.Asta a fost simbata seara.Ieri, dupa ce Mike a vorbit la telefon cu mihai, am plecat iarasi la Obirsia Lotrului, pentru ca era vorba ca vor ramine sa doarma la Obirsie, dar degeaba am cautat peste tot ,am mers chiar citiva km pe transalpina, nu am gasit pe nimeni.Pacat.Eu cred ca treburi de astea nu se fac,Daca se stabileste un lucru, apai trebuie respectat.
In alta ordine de idei, cele doua drumuri facute cu Aro-ul lui mike, ne-a demonstrat ca este o masina buna, reusita, am bagato un pic si pe coclauri, am noroito, si masina se comporta foarte bine.Are garda mare la sol si trece cu usurinta peste santuri,care ti se par greu de trecut cu piciorul.dupa ce va fi echipata si toate puse la locul lor, va fi o masina exceptionala,va zic sigur, pentru ca simbata am incercat si eu sa vad ce poate. Si poate.
Il sun pe Tudor si i-mi raspunde casuta vocala(multumesc frumos),il sun pe Stefan si i-mi spune ca au schimbat traseul, si ramin pe Valea frumoasei.Am mers totusi seara pina la Obirsia Lotrului, unde ne-am intilnit cu Adi67, care era acolo cu familia ,pus strategic pe un loc pe unde trebuiau sa treaca ceilalti daca ar fi venit si care astepta
In alta ordine de idei, cele doua drumuri facute cu Aro-ul lui mike, ne-a demonstrat ca este o masina buna, reusita, am bagato un pic si pe coclauri, am noroito, si masina se comporta foarte bine.Are garda mare la sol si trece cu usurinta peste santuri,care ti se par greu de trecut cu piciorul.dupa ce va fi echipata si toate puse la locul lor, va fi o masina exceptionala,va zic sigur, pentru ca simbata am incercat si eu sa vad ce poate. Si poate.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- baciudibaciu
- Membru legendar

Eu am asteptat la Ranca pana am facut insolatie si ...
Asta e .
poate cu alta ocazie
urari de bine tuturor si sanatate maxima !
Asta e .
poate cu alta ocazie
urari de bine tuturor si sanatate maxima !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
-
ADY67
- Incepator

Ma simt norocos pentru ca m-am intilnit cu baieti din IASI LA OBIRSIA LOTRULUI si am fost bucuros de cunostinta imi pare rau ca nu ne-am mai intilnit la plecare am cautat peste tot cine stie pe unde or fi mers baieti de la IASI AR FI FOST FOARTE FRUMOS DACA NEAM FI INTILNIT SIMBATA
- florin75
- Membru de elita

Da' niste poze pt un suflet chinuit de dorul meleagurilor astora... ? Nu primim nimic... ?
- mihai aro
- Membru Devotat

iaca sa bag io neste poze
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- mihai aro
- Membru Devotat

scurta pauza
- mihai aro
- Membru Devotat

...
- mihai aro
- Membru Devotat

mici iesiri de pe drum
- mihai aro
- Membru Devotat

...
- mihai aro
- Membru Devotat

..
- mihai aro
- Membru Devotat

...