cum sa strang manivela de la caseta de directie?
- razvy
- Membru legendar

cum sa strang manivela de la caseta de directie?
cum sa strang leverul de jos de la caseta de aro 10 marka a2 an fabricatie 1987 oricat strang surubu tot nu se strange caneluri nu prezinta uzuri vizibile ori se intinde surubu ori se rupe 
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
- mihai aro
- Membru Devotat

Re: cum sa strang manivela de la caseta de directie?
vezi ca poate piulita a ajuns la capatul filetului, asa ca incearca cu saiba mai mare intr-o parte care sa intre pe caneluri si mai mica in cealalta sa nu intre piulita prin ea (am patito la 24, sper ca ai inteles ce am vrut sa spun)
- razvy
- Membru legendar

vezi ca nu ii ca si la tine levierul are o gaura de 10 prin care se baga un surub si asa se strange gen colier are levierul in el o taietura si strange levierul pe axmihai aro wrote: vezi ca poate piulita a ajuns la capatul filetului, asa ca incearca cu saiba mai mare intr-o parte care sa intre pe caneluri si mai mica in cealalta sa nu intre piulita prin ea (am patito la 24, sper ca ai inteles ce am vrut sa spun)
- cristi-devildnb
- Membru de elita

eu am pus surub de inox, am tinut cu o cheie fixa piulita pe la motor si am strans cu o tubulara cu prelungitor surubul pe la roata (fara mila)
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- Ionut
- Membru Devotat

Pe masina de casa am pus acolo un surub normal nici macar contapiulita, n-are nimic, se tine bine, n-are joc
Pe asta de oras, verde, am pus un surub de 12 - 13 cred (cap 19), cu filet marunt, 2 piulite..., numai ca trebuie modificat un pic sa intre.
Dar inca ceva, esti sigur ca asta e de vina?si eu am patit asta, dar avea joc din caseta, si eu am crezut prima data ca are joc levierul pe ax
Pune degetul sub levier si vezi daca nu se misca cu totul. Am reglat din caseta si gata, nu mai este nici un joc
Bafta si tine-ne la curent
Pe asta de oras, verde, am pus un surub de 12 - 13 cred (cap 19), cu filet marunt, 2 piulite..., numai ca trebuie modificat un pic sa intre.
Dar inca ceva, esti sigur ca asta e de vina?si eu am patit asta, dar avea joc din caseta, si eu am crezut prima data ca are joc levierul pe ax
Pune degetul sub levier si vezi daca nu se misca cu totul. Am reglat din caseta si gata, nu mai este nici un joc
Bafta si tine-ne la curent
Stand or die.
- razvy
- Membru legendar

de sigur sunt sigur joc in caseta am daca ridic roata si misc de ea manivela merge sus jos si daca pun pe cineva sa miste de volan axul de la caseta se simte ca se misca si manivela nu
- razvy
- Membru legendar

marti dau caseta jos sa ma uit umpic prin earazvy wrote: de sigur sunt sigur joc in caseta am daca ridic roata si misc de ea manivela merge sus jos si daca pun pe cineva sa miste de volan axul de la caseta se simte ca se misca si manivela nu
- Ionut
- Membru Devotat

Asa e mai bine.razvy wrote:marti dau caseta jos sa ma uit umpic prin earazvy wrote: de sigur sunt sigur joc in caseta am daca ridic roata si misc de ea manivela merge sus jos si daca pun pe cineva sa miste de volan axul de la caseta se simte ca se misca si manivela nu
Normal nu exista nimic acolo care sa te impiedice sa strangi surubul. Vezi si simeringuri prin caseta, daca tot o desfaci
Zi-ne ce rezolvi
Stand or die.
- razvy
- Membru legendar

semering nu cred ca gasesc dimensiunea exacta numai mai miccu un mm decat diametrul axului am schimbat anul trecut la o caseta la masina veche si nu am gsit
- Ionut
- Membru Devotat

Am gasit de cortex. Da mi-a adus la comanda, am mers la un magazin ce aduce piese de masini straine
, altfel am batut tot orasul degeaba
30x42x7
Este
30x42x7
Este
Stand or die.