FORUMURI PESTE FORUMURI

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

FORUMURI PESTE FORUMURI

Post by pantelimon »

AM BAGAT SI IO OCHIU PAN ALTE OGRAZI  :o  ;D SI CONSTAT CA SUNT UNI CONCETATENI DORNICI DE DISCUTI AIUREA PA UNDE POT ,SII PA UNDE NUMAI POT.  ;D SA-I PUNEM GALENTI DE FIER BA SA NUI PUNEM CA FAC ZGOMOT ETC. ETC.SUNT SCUMPI MAI BINE CU PRELATA IARASI ETC. ETC.
CRED CA AVEM TARE MULTI SUFERINZI 4X4 PA PAMANTUL PATRIEI NOASTRE ;) SI VAD EU CA E GREU SA SE EXPRIME SARACII PA UN SINGUR FORUM AU NEVOIE DE TOT MAI MULTE, SAI AFLE LUMEA CINE SANT SI CE STIU EI  ;) DAU PA DIN AFARA DE ATATA STIINTA PRIND CATE O BASINA DE LA TE MIRI CE BATRAN,SI FAC O DATAMAI GOGOASA DIN EA,BLEAHHH OPRITIVA BREEE,AJUNGE O MACIUCA LA UN CAR DE OALE.
SI POATE AM EXAGERAT CU NISTE CHESTII,DECI FIECARE E LIBER SA FAC CUM STIE SI CUM POATE

pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Re: FORUMURI PESTE FORUMURI

Post by pantelimon »

FARA NUMAR ,FARA NUMAR,FARA NUMAR,NEVOIA OMULUI DE NOU,SI MAI NOU NU ARE LIMITE SE PARE  :-@ ADICA ALTA PALARIE SI MAI FISTICHIE  8)  ;)  :)
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Cine te-a suparat mai nea George asa de tare?
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

era asa o parere  ;) vedeti nu ducem lipsa de oameni care isi iau jucariile intorc spatele si sa cara,deci cu cine sa te razboiesti  ??? si uite asa o-sa vina si momentul cand o-sa ne ia vaca din curte si nu vom putea sa facem nimic  >:( DE CE ? finca santem prea faramitati (specific romanilor)si cu, curu in sapte luntre.

George
Administrator
Administrator

Post by George »

bre nea george...uita-te cum e si in politica... vezi cate partide politice sunt,si apoi cate gajti in interiorul fiecarui partid... cam asa e si cu forumurile astea. oamenii nu prea mai au principii,ci doar interese. se muta dupa cum le e mai bine...sau dupa cum li se pare,sau spera ca le va fi mai bine...
ARO CLUB ROMANIA
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

da caragiale iarasi nu  ???  ::)  ;D  ;D
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Nea Pantelimon nu mai fiti suparat. Jumatate din cei care sunt pe forumuri de offroad nu au nicio legatura cu acest sport. Maxim au fost pe un drum forestier mai desfundat. Toti sunt care mai de care mai destepti. Adevaratii offroaderi si cei care chiar stiu, tac si isi vad de treaba. Cam asa sta treaba cu forumurile si parerile de acolo. Multi vorbesc despre ceva fara sa aiba habar de acel lucru. Asta e...
mihai aro
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mihai aro »

georgenis wrote: Nea Pantelimon nu mai fiti suparat. Jumatate din cei care sunt pe forumuri de offroad nu au nicio legatura cu acest sport. Maxim au fost pe un drum forestier mai desfundat. Toti sunt care mai de care mai destepti. Adevaratii offroaderi si cei care chiar stiu, tac si isi vad de treaba. Cam asa sta treaba cu forumurile si parerile de acolo. Multi vorbesc despre ceva fara sa aiba habar de acel lucru. Asta e...
  e uite vezi de aia io mai mult tac  :-"  :-"  :-" acum serios sunt in totalitate de acord cu tine
Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

Nea Pantelimon n-are rost supararea. Fiecare ce pofteste :) Mai pleaca, mai vine cand ii dor. Ca si de nevasta de-o vezi prea mult te saturi, dar, cand o vezi dup-o vreme parca tii mai drag de ea ;D
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Nea Pantelimoane.....da-i in fapt aici,pe fata sa stim si noi ce si cum... ;D
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

bre da n-ati intelesara  :D io nu sant suparat pa nimenea  ;) da este unii care sant pa toate forumurile ,enciclopedie ,sfaturi,oameni tobaaa de 4x4  :-X nu asa terchea ,berchea  :-X deci am inteles ciocu mic  :-X si pasu mare baieti.
ce e nasol ca sant dastia proaspeti baieti de baieti si inghit cate o basina asa din zbor nemestecata,cum sa modifice? da de ce sa modifice asa  ???  :-??  si nu pe dincolo  :-?? ,cemai discutii in van ,si ma iintreb eu  ::) domle da daca nu stiu ca nu am facut asa ceva de ce sa dau sfaturi.
ma rog  :( uite cum facem si noi discutie aiurea  [-X  si ma mai intreb io asa  :-?? domle sa nu ajunga oare o maciuca(forum) la un car de oale  ???

imi place de forumul nostru ca uite se aduna tot mai multi in gasca pe zi ce trece,(problema mare e ca nu sa prea aduna lumea cand sa bate toba)se mai si cerne sita,sant uni care nici ca au mai scris pacii de multa vreme ,ma stradui sa inteleg de ce,apropo viespe unde e?intrase in forta  :-??

Post Reply