probleme servodirectie
-
teos
- Junior

probleme servodirectie
De o saptamana nu mai merge servodirectia decat doar dimineata cand uleiul este rece , am schimbat pompa de servo cu alta , cei drept nu noua dar cel de la care am luat-o zice ca e buna , si tot nu merge , parca mai rau .O fi caseta de directie cu probleme ?Conteaza sensul de rotatie la aceste pompe hidraulice , deoarece ultima era montata direct pe distributie , iar la mine e pe curea ?
-
teos
- Junior

Re: probleme servodirectie
precizez ca la viraj stanga merge mai usor decat in dreapta , ar putea fi caseta de directie cu probleme?
- Ionut
- Membru Devotat

Si eu am patit ca tragea intr-o parte, dar am facut unghiul de cadere (cu boloboc, ruleta, cat am putut eu (pe aici nicaieri nu poti face la un service
, nu face nimeni)) si s-a rezolvat
La tine nu stiu, poate e din caseta nu stiu
La tine nu stiu, poate e din caseta nu stiu
Stand or die.
- Ionut
- Membru Devotat

Adica tragea intr-o parte si in partea aia mergea mai usor volanul, in cealalta mult mai greu
Stand or die.
- tudop
- Membru de elita

Asa a patit nea Alcool, deja la ora asta el are servodirectie numai spre stinga. La dreapta nu mai actioneaza deloc servo, tragi de volan ca si cum n-ai avea... si a evoluat progresiv problema asta, in citeva luni. Caseta e de vina, ia si cauta deja altateos wrote: precizez ca la viraj stanga merge mai usor decat in dreapta , ar putea fi caseta de directie cu probleme?
nÉ
- alcool online
- Membru

offtopic
da ci-s io aicea we, bosorogu satului de-mi spuneti toti nea?tudop wrote: nea Alcool
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK
-
teos
- Junior

Am si cumparat alta , luni o pun sus , sper sa fi fost asta problema , mersi pentru opinii, revin cu informatii suplimentare dupa ce o montez .
-
teos
- Junior

pus sus alta caseta si alta pompa de servo , rezultat zero , in plus caseta noua curge pe semeringul de la axul levierului de comanda , pe care tre sa-l inlocuiesc acum .Ma intreb de ce nu functioneaza totusi chiar daca curge , sa nu o fi 0aerisit suficient ?oricum dejama dispera.
- myronutu
- Membru legendar

si eu vreu sa pun servo pe al meu.azi il duc la un mecanic sa mil puna sus ca trebe sa imi sudeze suporti.apoi oi vedea cum va fi daca o sa curga.pretinu asta care mio face o zis sa imi cumpar pompa servo de ceva strain (audi,bmw sau mercedez)cu totu ca am pompa di aia ce vine pe distributie cu pinion.el o zis sa mi pun alta care sa bage mai multi bari si cica aste romanesti nu au supapa numai caseta servo.apoi o sa incerc.sper sa pot rezolva ceva 
ARO 243, an 2000, motorizare TDX
ARO 243, an 1986, motorizare D127.
Bughi, motor de 1600 benzinar,in inbunatatiri
Audi B4, an 1994,2000 benzina
Fiat 1100, an 1964,proaspat achizitionat
ARO 243, an 1986, motorizare D127.
Bughi, motor de 1600 benzinar,in inbunatatiri
Audi B4, an 1994,2000 benzina
Fiat 1100, an 1964,proaspat achizitionat
-
teos
- Junior

epopeea continua , schimbat semering , oprit scurgerea de ulei , aerisit caseta , dar merge pe servo doar la viraj dreapta , in stanga nimic , ce o mai avea ?
- myke
- Membru legendar

Ia una NOUA din magazin.teos wrote: epopeea continua , schimbat semering , oprit scurgerea de ulei , aerisit caseta , dar merge pe servo doar la viraj dreapta , in stanga nimic , ce o mai avea ?