Accident cu un ARO

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Accident cu un ARO

Post by COSMIN D »

Stie cineva ceva despre un accident petrecut ieri in jurul orei 14.30 pe drumul ce leaga Constanta de Bucuresti paralel cu autostrada  in loc. Dor Marunt , sau Dragos Voda intre un aro si o motocicleta ? Motociclistii au murit amandoi din pacate!

SERGHEI
Banat
Banat

Re: Accident cu un ARO

Post by SERGHEI »

fan_aro wrote: Stie cineva ceva despre un accident petrecut ieri in jurul orei 14.30 pe drumul ce leaga Constanta de Bucuresti paralel cu autostrada  in loc. Dor Marunt , sau Dragos Voda intre un aro si o motocicleta ? Motociclistii au murit amandoi din pacate!
Din pacate penru familia lor ,din fericire pentru cei ce asteapta organe...P[acat ,au mai murit doi tineri si nu conteaza daca a fost vina lor sau nu.Eu cand va spun ca viata este o curva  nu m-ati crezut...Azi esti pe val plin de fitze,maine esti in carucior sau in cel mai fericit  caz plin de formol..Eu imi doresc din tot sufletul sa ies cu motorul pe sosea dar imi este frica  rau,iubesc viata si familia prea mult ca sa ma omoare unul cu basc.ROMANIA NU ESTE PREGATITA SA PRIMEASCA MOTOCICLISTI PE SOSEA.ROMANIA ESTE O TARA PLINA DE FITZE.

PS- traiasca spritzu,femeile si lautarii.C-asai la nunta P--- bea Co----e canta.Traiti-va viata frate ...ca este a naibi de scurta.
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

cu motociclisti sincer uni sunt pericol social mer cu "viteza luminii" sunt nu pot sa zic si alti care au motocicleta de o viata care nu merg ca bezmetici dar asta e romania
P.S. cine a fost de vina ?
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

ARO a virat la stanga in timp ce de pe contrasens venea motorul . Motociclistul a franat brusc (10 m urme de franare ) si a incercat sa evite dar degeaba. Ea a murit pe loc iar el a reusit sa se tarasca pana la ea , a luat-o in brate si a murit si el . Asa le-a facut poza politia . Motociclistii sunt finii mei .

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

fan_aro wrote: ARO a virat la stanga in timp ce de pe contrasens venea motorul . Motociclistul a franat brusc (10 m urme de franare ) si a incercat sa evite dar degeaba. Ea a murit pe loc iar el a reusit sa se tarasca pana la ea , a luat-o in brate si a murit si el . Asa le-a facut poza politia . Motociclistii sunt finii mei .
Cum spuneam : ,,.......au mai murit doi tineri ..." ajutati de unul cu ,,basc". Pacat,mare pacat...

PS-cand ma gandesc la fiul meu care si el este motociclist  simt ceva rece pe sira spinarii dar ...cum o vrea ,,Seful".Cum pot eu sa-i spun sa renunte la motocicleta cand eu la 42 de ani , in primavara ,am avut o cazatura de tot rahatul cu motorul...?!!!Fiecare cum are soarta.
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

SERGHEI wrote: ...............................................
ROMANIA NU ESTE PREGATITA SA PRIMEASCA MOTOCICLISTI PE SOSEA.ROMANIA ESTE O TARA PLINA DE FITZE.

PS- traiasca spritzu,femeile si lautarii.C-asai la nunta P--- bea Co----e canta.Traiti-va viata frate ...ca este a naibi de scurta.
Din pacate nici motociclistii nu sunt pregatiti sa sofeze in romania...80 la suta ei sunt cauza accidentelor.O zice unul care ii cara zii de zi la spital...nu citez din statistici.

Imi pare rau pentru pierdere...  :-[
Image
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Ai dreptate si tu,sunt pushti care au trecut de la 4 cai putere de pe scuter la zeci de cai pe un motor de 100 si ceva de kg...Saracii,nici nu stiu cu ce se mananca .

Post Reply