Baietii destepti sa imi explice si mie cum pot pune un PDF pe forum.Am o lista cu toate punctele radar fixe din tara cu specif tehnice,tip radar etc...
Gataaaa ..a mers....
Locatii radare fixe
Moderator: costy84
-
SERGHEI
- Banat

Locatii radare fixe
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- 241
- Incepator

Re: Locatii radare fixe
Multumim pentru info, dar numai atat de putine sa fie in functiune?
-
mircealola
- Junior

complectare pentru Bihor
pe DN 1 oradea cluj in alesd iesirea spre cluj cu orientare spre oradea si in tinaud (linga alesd) in cetru cu orientare spre cluj.
tot pe DN 1 dar spre oradea bors in santion si in bors sunt montate doua camere fixe cu radar care se suprapun cu cele doua panouri vechi care indicau viteza cu care circulau dar nu te inregistrau.
toate sunt in banda K si functioneaza cam de doua saptamani.
cei care mai cunosc si alte locatii care nu sunt specificate pe lista sunt asteptati cu detalii.
pe DN 1 oradea cluj in alesd iesirea spre cluj cu orientare spre oradea si in tinaud (linga alesd) in cetru cu orientare spre cluj.
tot pe DN 1 dar spre oradea bors in santion si in bors sunt montate doua camere fixe cu radar care se suprapun cu cele doua panouri vechi care indicau viteza cu care circulau dar nu te inregistrau.
toate sunt in banda K si functioneaza cam de doua saptamani.
cei care mai cunosc si alte locatii care nu sunt specificate pe lista sunt asteptati cu detalii.
- razvy
- Membru legendar

tot in bihor oradea deva(E 79) in Felix la iesire catre oradea pe banda stanga si tot in felix la iesire catre beius pe partea stanga
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
- amb13
- Membru legendar

Nu reusesc sa-l deschid, deci nu stiu ce scrie acolo, asa ca va informez ca intre Cluj si Turda sint citeva radare fixe, pe ambele sensuri de mers, deci atentie!!!
- razvy
- Membru legendar

scuze am gresit nu felix ci SANMARTINrazvy wrote: tot in bihor oradea deva(E 79) in Felix la iesire catre oradea pe banda stanga si tot in felix la iesire catre beius pe partea stanga
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate