tudop wrote:
Din cite am inteles eu, se inregistreaza doar detaliile legate de timp, numere, adrese, nu si continutul convorbirilor sau a mesajelor. Nimic deosebit, asta cred sa se practica in orice tara mai evoluata, sunt desfasuratoarele detaliate ale convorbirilor. La un moment dat chiar plateam la operatori sa poti primi acest desfasurator detaliat, acum vor fi stocate pentru 6luni. Ar fi fost si prea costisitor (deocamdata) sa tina cineva convorbiri audio ale tuturor utilizatorilor de telefonie din 6luni.
Daca vreti regim cu adevarat totalitarist, va recomand SUA
Nu ai inteles bine.....bag sama ca tii cu lupuuuu!!!

Se vor inregistra convorbirile,SMS...mail cu expeditor,destinatar,continut ID..etc.. Convorbirile telefonice si SMS-urile vor fi stocate o perioada de 6 luni pt a putea fi puse la dispozitia ,,autoritatilor" in cazul unei anchete ....
Cat despre SUA,multumesc dar NU ...prefer sa o i-au spre EST.In Cuba nu cred ca pot ajunge asa ca Rusia a ramas ultimul Bastion...

,pana la urma ..o picatura de votca oi mai avea si eu in sange...
Cu legea astora voi plati mai mult factura la telefon pt ca fiecare convorbire va avea rezervata un minut de injuraturi la adresa autoritatilor..
PS- nu este costisitor sa tii sase luni cateva mii de Giga de convorbiri ..comprimate sau cum o ma fi...mai ales daca ti-o cere statul....
PS-2 ...off topic .Inca o data Putin a demonstrat ca este baiat destept;si-a tras un comision de 850 mii euro ...cum ? Simplu ,a pictat un tablouash pe care l-a scos la licitatie...Metoda asta se foloseste si la noi de mult...numai ca ai nostri nu picteaza ..