M-am cam intors pe meleagurile natale, daca aveti nevoie de sfaturi in ceea ce priveste statiile radio, va stau la dispozitie. YO9HRB va saluta!
P.S. Pentru nenea Baciudibaciu, scuze de intarziere. Stiu ca am promis ceva, dar, din pacate, nu m-am putut tine de cuvant. Daca inca nu ai CB pe masina, spune si rezolvam intr-un fel. O zi buna.
silvester wrote:
M-am cam intors pe meleagurile natale, daca aveti nevoie de sfaturi in ceea ce priveste statiile radio, va stau la dispozitie. YO9HRB va saluta!
P.S. Pentru nenea Baciudibaciu, scuze de intarziere. Stiu ca am promis ceva, dar, din pacate, nu m-am putut tine de cuvant. Daca inca nu ai CB pe masina, spune si rezolvam intr-un fel. O zi buna.
'Nu am rezolvat problemul si sunt rabdator din fire !
felicitari {sincer } ca nu ai uitat !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
Power Output : Duty cycle 10% 4Watts @13.8V DC
Modulation : AM : from 85% to 95%
FM : 1.8KHz +- 0.2KHz
Frequency Response : 300Hz to 3000Hz
Output Impedance : 50 ohms, Unbalanced
Harmonic Suppression : Less than -36dBm
Current Drain : AM Full Mod. 1.6A Max.
Receiving system : Dual conversion superheterodyne
IF Frequencies: Double Conversion 1st 10.695MHz
0.5uV for 20dB SINAD in FM Mode
Audio Output Power @10% THD : 2.0W @8 Ohm
Audio Distortion : LESS then 8% @ 1KHz
Image rejection : -53dBm
Adjacent Channel Rejection : -53dBm
Conducted Spurious : More than 60 dB
Frequency Response : 300 to 2500Hz
Built-in Speaker : 8 ohms,round
Squelch : Adjustable : Threshold less than 1 microvolt
Mai avem disponibile urmatoarele statii radio de la acelasi producator: tti 660, tti 770, tti 880
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
vezi ca antena care este in poza din link nu o sa te ajute,si eu am primit una si daca nu ma insel este exact ca a mea si toata lumea m-a sfatuit sa cumpar alta.Deci mai da o diferenta si cumpara alta antena,statia mea e un alan100+ si cu antena asta bate cam 3-4 km si eu vreau sa cumpar alta antena.
bujye wrote:
da asta este antena la care m-am gindit si eu, dar buget restrins pagina 3 poza cu antena mea
Mda,pare cam micutza..Dracu mai stie ca toti producatorii mint de rup.Eu pt staionara mi-am luat o janghina de antena de 6 metri de ziceau toti : o rupe vantul,nu este buna ..etc..E,uite ca este super antena si este pusa pe un par de 3 metri..Cea de pe masina este ca cea din poza...
eu nu ma pricep dar mai bine cumpara alan 100+ (280ron) am auzit ca sunt bune si cam acelasi pret ca antena nu te ajuta prea mult.Daca vrei caut nr.de telefon si suni la domnu de la care am cumparat sa vezi ce pret are si poate iesi mai ieftin,e din Bucuresti.
Intrucat in vitorul foarte apropiat voi intra si eu in randul lumii (imi iau statie)am inceput sa ma documentez despre ce e vorba in propozitie.Asa ca spun si eu care e parerea mea despre statia de mai sus tti 550.chiar daca e total opusa de a lui Serghei.adica e foarte proasta.Sau si mai clar nu as da nici un leu pe ea si in general pe nici una la care rejectia canalului adiacent e mai mica de 65db.Sunt convins ca se va gasi cineva(avem si radioamatori)pe forum sa explice mai bine decat as putea sa o fac eu de ce
La parerea mea de profan isi face treaba relativ oki, si cred (sper) ca daca-i alatur o antena mai performata sa fie si mai oki
In oras (zona Pta Sudului - Ap. Patriei - Vitan) bate cca 1 Km, iar in afara pana pe la 4-5.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)