impozit 2009
- dede
- Junior

Re: impozit 2009
nu stiu ce sa zic....e rau tare! m-as duce si eu cu aro in bucuresti dar nu e inmatriculat inca...stiu k nu ar merita sa ii dau foc,dar daca ard si ale lor,ma risc.la ce adresa sa trimit scrisori de protest?daca ne intalnim,cand,unde?eu as pleca acum
-
SERGHEI
- Banat

Pai aia din Dabuleni sa se descurce singuri ca ei l-au votat pe Geoana....Sa mearga in audienta la el ,doar sunt in colegiul lui..Werner wrote: Pai, poate e momentul sa va uniti, cei de pe Forum, cu cei din Dabuleni si cu altii care mai sunt hotarâti!
- willy
- Membru

Am vb.la telef marti cu primaru'din Dabuleni si sunt vreo 183 de aro.Au facut prin intermediul primariei si al lui un memoriu la prim-ministru si la al lor Geoana.Sugestia lui a fost ca din toata tara sa se faca astfel de lucruri, dar ma uit la mine.Din 200 (cati sunt in VL in situatia mea-cand am vrut sa depun contestatia la taxe&impozite mi-au spus de acolo),nu reusesc sa gasesc decat 3-4 sa depunem o plangere.
Eu unul am depus ieri o contestatie direct la primarie,dar mai bine era cu un tabel-anexa,semnaturi,masini,etc...in care sa cerem acelasi lucru 100 sa zicem.
Eu unul am depus ieri o contestatie direct la primarie,dar mai bine era cu un tabel-anexa,semnaturi,masini,etc...in care sa cerem acelasi lucru 100 sa zicem.
-
SERGHEI
- Banat

Pai ideea este foarte buna dar noi nu putem face decat o petitie online...scoasa la imprimanta si trimisa la Sefi.Ceva in genul nume,prenume,model masina si adresa...Cu semnatura mai greu dar merge si fara...Oricum daca se anunta o miscare de genul ,,cateva Sute de ARO in fata Guvernului " ar fi ideal sa participam cat mai multi.
Uite aici putem face o petitie.hai sa gasim o formulare decenta si bine structurata...si o facem.
http://www.petitieonline.ro/creeaza-petitie.html
Hai cu formularea ,4-5 randuri la obiect care sa atinga urmatoarele:1- ARO nu este SUV,nici din pdv tehnic si nici al confortului
2-majoritatea agricultorilor au ca singur mijloc de transport al produselor ,ARO. De altfel singura masina cu care pot avea acces pe drumuri neamenajate ...
3-teroarea la care sunt supusi posesorii de ARO dde catre Politie.
4-
5-
etc...HAI CONDUCEREA ARO CLUB ROMANIA...formulati ceva coerent si dau eu drumul la petitie in numele Clubului..
Uite aici putem face o petitie.hai sa gasim o formulare decenta si bine structurata...si o facem.
http://www.petitieonline.ro/creeaza-petitie.html
Hai cu formularea ,4-5 randuri la obiect care sa atinga urmatoarele:1- ARO nu este SUV,nici din pdv tehnic si nici al confortului
2-majoritatea agricultorilor au ca singur mijloc de transport al produselor ,ARO. De altfel singura masina cu care pot avea acces pe drumuri neamenajate ...
3-teroarea la care sunt supusi posesorii de ARO dde catre Politie.
4-
5-
etc...HAI CONDUCEREA ARO CLUB ROMANIA...formulati ceva coerent si dau eu drumul la petitie in numele Clubului..
- kosfunny
- Membru de elita

Eu as propune si subventionarea schimbarii motorului cu unul mai putin poluant!
ARO 10.1 -1.4 +GPL, 1998
Grand Cherokee 2.5 td, 1996
Mitsubishi Pajero 2.5 td , 1992
Daewoo Matiz, 1999
Opel Omega 2.5 TDI, 1996
Ford Focus 1.8 tdi 2001
Opel Sintra, 2,2 +gpl, 1996
VW Crafter maxi-long, 2008
Grand Cherokee 2.5 td, 1996
Mitsubishi Pajero 2.5 td , 1992
Daewoo Matiz, 1999
Opel Omega 2.5 TDI, 1996
Ford Focus 1.8 tdi 2001
Opel Sintra, 2,2 +gpl, 1996
VW Crafter maxi-long, 2008
- dede
- Junior

atata timp cat intr-un colt uitat de lume,badea are un teren intavilan si nu plateste impozit pe ha cat se plateste in centrul bucurestiului,nu inteleg de ce badea trebuie sa plateasca pe amaratul de aro (singurul lui ajutor "modern")atat cat platesc bogatasii (demnitarii) pe suv de ultima generatie!!!
o solutie legislativa cred ca ar fi impozitarea masinilor de productie romaneasca in functie de capacitatea de cai putere nu capaitate cilindrica.
ce face armata,politia si pompierii?le doteaza cu q7?
daca vor sa scoata rablele de pe drumuri sa fie mai severi la itp nu la cilindree!!!
sunt convins ca sunt destule aro care sunt tehnic in stare mai buna decat multe masini aduse din strainatate...(nu multe,dar ar trebuii ca posesorii sa dea statul in judecata?)
uniunea vrea egalitate....dar de ce nu se impune si salariul minim pe economie ca in germania si jur ca nu ma deranjaza noul impozit.
sa se dea sbventii pentru oamenii care folosesc aro in scop agricol,chiar daca pe mine nu ma avantajaza,vreau dreptate.
maine ma duc la primarie sa vad daca pot face o petitie si mai vorbesc cu cativa posesori de aro.sigur obtin sistinerea lor.poate in online vor fi deacord sa isi dea datele...
o solutie legislativa cred ca ar fi impozitarea masinilor de productie romaneasca in functie de capacitatea de cai putere nu capaitate cilindrica.
ce face armata,politia si pompierii?le doteaza cu q7?
daca vor sa scoata rablele de pe drumuri sa fie mai severi la itp nu la cilindree!!!
sunt convins ca sunt destule aro care sunt tehnic in stare mai buna decat multe masini aduse din strainatate...(nu multe,dar ar trebuii ca posesorii sa dea statul in judecata?)
uniunea vrea egalitate....dar de ce nu se impune si salariul minim pe economie ca in germania si jur ca nu ma deranjaza noul impozit.
sa se dea sbventii pentru oamenii care folosesc aro in scop agricol,chiar daca pe mine nu ma avantajaza,vreau dreptate.
maine ma duc la primarie sa vad daca pot face o petitie si mai vorbesc cu cativa posesori de aro.sigur obtin sistinerea lor.poate in online vor fi deacord sa isi dea datele...
-
SERGHEI
- Banat

Deja sarim calul....macar sa scapam de impozit...kosfunny wrote: Eu as propune si subventionarea schimbarii motorului cu unul mai putin poluant!
- willy
- Membru

Eu tin Aro pt.ca intr-o comuna ma duc si primaria zice ca nu are fonduri pt.pietruirea drumului si e noroi in care am intrat cu puntea fata pana la grup pt.ca am derapat de pe urma facuta si am dus eu pe cont propriu diverse pt.a face umplutura si a intra cat de cat.
In cealalta comuna ma abat 3 km de la asfalt si urc 1 pe un drum plin de huma,un fel de patinoar pe ploaie.Aici primaria pt.a umple gropiile,santuri pe care se scurgea apa de altfel cu fonduri europene!!! a luat 2-3 bascule cu bolovani de rau le-a pus jos dar nu le-a tasat deloc.Cu tot ARO mi-a fost frica pt.ca sare piatra mai mica si e riscul sa sparga baie,grup fata,etc.. si pe deasupra intri cu roata 20 cm din cauza greutatii si in panta si noroi si inserat...Si eu sunt cu prima casa,dar ceilalti au niste noroaie cu pamant galben,alunecos,fagashe.
Partea frumoasa e ca eu stau langa municipiu si acolo sunt proprietatile mamei si dc.ea a avut norocul sa aiba origini asa pitoresti, tb.sa ajung si acolo.
P.S.Nu am vrut sa fac un off-topic sau ceva despre conducerea 4x4 dar atata timp cat Romania si primariile se zbat intre cheltuieli si totul e un santier nu vad de ce as investi intr-o masina straina,sa-mi bat joc de banii mei?
Deci, impozitul inteleg sa-l platesc dar pe ce?E corelat cu salariul sau cu posibilitati de intretinere mai ieftina a masinii sau ce zice Kosfunny, sau ce mare branza faci pe niste terenuri unde mai tb.si transport 30-40 km sa duci podusele spre oras.Apropos pe microbuze iei o sacosica mica cu un carnat si 4-5 oua si 2-3 cepe,pt.ca nu ai loc intr-o cascaraveta!!!in care te inghesui cu toti si mai iesi si deselat de oase.
Cam asta e aventura la tzara,la bunici ...intr-o tara destul de in urma cu multe.
Lux 10%, saracie 90%
In cealalta comuna ma abat 3 km de la asfalt si urc 1 pe un drum plin de huma,un fel de patinoar pe ploaie.Aici primaria pt.a umple gropiile,santuri pe care se scurgea apa de altfel cu fonduri europene!!! a luat 2-3 bascule cu bolovani de rau le-a pus jos dar nu le-a tasat deloc.Cu tot ARO mi-a fost frica pt.ca sare piatra mai mica si e riscul sa sparga baie,grup fata,etc.. si pe deasupra intri cu roata 20 cm din cauza greutatii si in panta si noroi si inserat...Si eu sunt cu prima casa,dar ceilalti au niste noroaie cu pamant galben,alunecos,fagashe.
Partea frumoasa e ca eu stau langa municipiu si acolo sunt proprietatile mamei si dc.ea a avut norocul sa aiba origini asa pitoresti, tb.sa ajung si acolo.
P.S.Nu am vrut sa fac un off-topic sau ceva despre conducerea 4x4 dar atata timp cat Romania si primariile se zbat intre cheltuieli si totul e un santier nu vad de ce as investi intr-o masina straina,sa-mi bat joc de banii mei?
Deci, impozitul inteleg sa-l platesc dar pe ce?E corelat cu salariul sau cu posibilitati de intretinere mai ieftina a masinii sau ce zice Kosfunny, sau ce mare branza faci pe niste terenuri unde mai tb.si transport 30-40 km sa duci podusele spre oras.Apropos pe microbuze iei o sacosica mica cu un carnat si 4-5 oua si 2-3 cepe,pt.ca nu ai loc intr-o cascaraveta!!!in care te inghesui cu toti si mai iesi si deselat de oase.
Cam asta e aventura la tzara,la bunici ...intr-o tara destul de in urma cu multe.
Lux 10%, saracie 90%
- Cip
- Membru Devotat

In locul semnaturii putem preciza cnp-ul.
Se alatura si tata la petitia voastra,ca eu nu pot ca inca nu ma 18 ani.
Se alatura si tata la petitia voastra,ca eu nu pot ca inca nu ma 18 ani.
E greu pana incepi...pe urma e si ma greu...
-
SERGHEI
- Banat

E...si uite cam care este interesul romanului vis-a-vis de impozitul exagerat pe aro cu BV.De aseara si pana acum nici o minte luminata nu a incercat macar sa incropeasca o formulare.
Deci...fiecare se descurca cum poate ....mobilizarea la romani lipseste cu desavarsire..Eu am incheiat subiectul.O seara buna..
Deci...fiecare se descurca cum poate ....mobilizarea la romani lipseste cu desavarsire..Eu am incheiat subiectul.O seara buna..
- George
- Administrator

moama, ce te suparasi... poate nu toti le avem cu comunicatele de presa,nu?! daca tot te-ai apucat de ceva, de ce nu ai dus-o tu la cap,bre? propune textu'. nu crezi ca ti-ai ales munca cea mai usoara?! 
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Las textul in seama oamenilor cu pregatire ..Eu cu scoala mai putin ...asa....cat sa numar oile.A mai luat cineva initiativa si a furat-o (pe buna dreptate ) asa ca atata timp cat avem o conducere aleasa democratic ...avem pretentii.George wrote: moama, ce te suparasi... poate nu toti le avem cu comunicatele de presa,nu?! daca tot te-ai apucat de ceva, de ce nu ai dus-o tu la cap,bre? propune textu'. nu crezi ca ti-ai ales munca cea mai usoara?!![]()
PS-trebuie sa intelegem ca s-au dus vremurile cand romanul se pricepea la orice sau cel putin asa credea .Nu o sa evoluam niciodata daca suntem de acord ca un mecanic sa scoata legi iar un politician de cariera sa cultive ciuperci.Bine spunea cine spunea : romanul stie sa faca de toate dar ...nimic perfect.
Last edited by SERGHEI on 21 Feb 2009, 09:56, edited 1 time in total.
- willy
- Membru

1. N-am batut campii pt.ca am disecat un pic subiectul in legatura cu ceea ce statul cere,pt.ca asta e realitatea, in sate e multa saracie si multi se uita si la
un ARO pt.ca merge pe acolo,pe la ei.Chiar si l-ar dori,nu il vad ca unul de la
oras care viseaza hacker-eala, Italia sau mertz-uri.
2.Eu tin ARO pt.ca-mi place, dar sa o si folosesc iar comunele despre care ma refeream sunt intr-o zona de deal asemenatoare si aproape de unde a fost conceput,la dr.de Dealu Negru,DN 7.Si acolo se simte ca la el acasa si nu m-a dezamagit.
un ARO pt.ca merge pe acolo,pe la ei.Chiar si l-ar dori,nu il vad ca unul de la
oras care viseaza hacker-eala, Italia sau mertz-uri.
2.Eu tin ARO pt.ca-mi place, dar sa o si folosesc iar comunele despre care ma refeream sunt intr-o zona de deal asemenatoare si aproape de unde a fost conceput,la dr.de Dealu Negru,DN 7.Si acolo se simte ca la el acasa si nu m-a dezamagit.
- dede
- Junior

cui trebuie sa trimit cateva CNPuri pt sustinerea petitiei?
eu dupa cum am spus,am vorbit cu cativa proprietari si la primarie.
vineri inca nu primisera modificarea,deci daca se platea impozitul pana vineri era lafel ca anu trecut.azi...nu stiu,ma duc maine iarasi sa vad noutati ceva...daca tot ma duc cer si o lista cu proprietari de aro pe care ii contactez sa vad daca ne sustin
daca e nevoie pot face rost si de smnaturi dar scanate si ulterior scoase la imprimanta nu stiu ce valoare au....tot mai bine du date din CI sau BI
vineri inca nu primisera modificarea,deci daca se platea impozitul pana vineri era lafel ca anu trecut.azi...nu stiu,ma duc maine iarasi sa vad noutati ceva...daca tot ma duc cer si o lista cu proprietari de aro pe care ii contactez sa vad daca ne sustin
daca e nevoie pot face rost si de smnaturi dar scanate si ulterior scoase la imprimanta nu stiu ce valoare au....tot mai bine du date din CI sau BI
-
SERGHEI
- Banat

Incearca sa iei legatura cu cineva din conducerea ARO Club Romania.dede wrote: cui trebuie sa trimit cateva CNPuri pt sustinerea petitiei?