A mai cazut un simbol...

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
Post Reply
George
Administrator
Administrator

A mai cazut un simbol...

Post by George »

astazi ora 15.00, cladirea sediului administrativ DACIA ("Pavilionul") a fost demolata. era o cladire impunatoare, construita in 1973, simbol al Daciei, al Mioveniului si chiar al judetului Arges. personal, am simtit un mare gol cand a cazut...m-a cuprins o tristete cum nu credeam. am crescut acolo, stiam cladirea...aveam asa, un sentiment de atasament fata de ce inseamna Dacia pentru Arges si Romania. acum vor sa faca o parcare acolo, cica... ce ti-e si cu capitalismul asta...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO CLUB ROMANIA

SERGHEI
Banat
Banat

Re: A mai cazut un simbol...

Post by SERGHEI »

Pacata de cladire ca era ceva frumos care se vedea de departe....dar demolarea n u este mai scumpa decat amenajarea unei parcari ..zic si eu ..!!!!???
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

:-X si eu m-am mirat cand am aflat ce vor sa faca.
mi se pare aiurea ???
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

SERGHEI wrote: Pacata de cladire ca era ceva frumos care se vedea de departe....dar demolarea n u este mai scumpa decat amenajarea unei parcari ..zic si eu ..!!!!???
Eu cred ca problema era si de intretinerea cladirii! In contextul in care e criza asta in domeniul auto, cladirea aia mare si veche consuma curent, apa, oameni, femeie de serviciu, portar, etc. Toate se aduna si iese un cost pe luna... iar daca nu o mai folosesc, de ce sa o tina? Pentru ca reprezinta o parte din istorie? Conteaza doar banu, asa ca jos cu ea, si parcari. Vorba lui George.... capitalismul....

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

vstef_is wrote:
SERGHEI wrote: Pacata de cladire ca era ceva frumos care se vedea de departe....dar demolarea n u este mai scumpa decat amenajarea unei parcari ..zic si eu ..!!!!???
Eu cred ca problema era si de intretinerea cladirii! In contextul in care e criza asta in domeniul auto, cladirea aia mare si veche consuma curent, apa, oameni, femeie de serviciu, portar, etc. Toate se aduna si iese un cost pe luna... iar daca nu o mai folosesc, de ce sa o tina? Pentru ca reprezinta o parte din istorie? Conteaza doar banu, asa ca jos cu ea, si parcari. Vorba lui George.... capitalismul....
Cica nu mai prezenta siguranta in exploatare ( au decis expertii)  :-j..Sunt curios ce vor face pana la urma acolo ca afacerea cu parcarea imi suna total aiurea..Daca produce locuri de munca sunt de acord cu tarasenia..
cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristian irimescu »

Daca o cladire din 1973, din beton armat , etc, etc, nu mai prezinta siguranta in exploatare, cred ca mai mult de jumatate din cladirile din tara asta ar trebui puse jos... altul trebuie sa fie adevaratul motiv..
George
Administrator
Administrator

Post by George »

corect, cristi ! asta e praf in ochi, cu siguranta. eu stau intr-un bloc de 9 etaje si cu 8 scari, facut in 1968. ar trebui sa fug imediat, iti dai seama...si cata populatie sta aici, cu siguranta mai multa decat in cladirea aia...
ARO CLUB ROMANIA
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

simplu ! parcarile nu cad si nu sunt afectate prea tare de cutremurarile timpurilor .
  Praf de copt aruncat in capetele unde creerul este ca nuca in galeata . poate , poate se umfla si creste  cu putzina apa !
ps  vroiam sa pun un papusoi care rade,zambeste sau face ceva  dar nu l-am gasit pe cel trist . oare pe unde s-a  ascuns ? 
gata l-am gasit 
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
kosfunny
Membru de elita
Membru de elita

Post by kosfunny »

Parca astia de la Dacia erau in criza.Lor le arde de implozii si parcari supraetajate?
Curios.
ARO 10.1 -1.4 +GPL, 1998
Grand Cherokee 2.5 td, 1996
Mitsubishi Pajero 2.5 td , 1992
Daewoo Matiz, 1999
Opel Omega 2.5 TDI, 1996
Ford Focus 1.8 tdi 2001
Opel Sintra, 2,2 +gpl, 1996
VW Crafter maxi-long, 2008
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Criza la Dacia? Exista asa ceva? Un coleg s-a dus cu o vechitura de BMW sa-i dea 2.500€ premie de casare si a vrut sa-si cumpere un Logan nou. Cei de la Renault i-au spus ca nu poate sa-i vânda nici o Dacie, nu exista mai exista masini pe stoc, daca vrea una, poate sa o comande acuma, dar livrarea va fi în Septembrie!!!!
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Ce teapa si-au luat, pt ca la sfirsitul anului au oprit productia in mai multe etape, ca scazusera vinzarile brusc si se gindeau ca o sa ramina cu stocuri nevindute. Acum vad ca au ramas fara marfa, muhaha... au totusi stocuri de Logan ph1 fara ABS, care nu prea le vrea nimeni.
Cotizo
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Cotizo »

Scuza cu criza loveste din nou...
Las' ca se mai poate si altfel: un vecin si-a dus aro10 la remat, s-a inscris in programul "rabla" - ce denumire nefericita - pentru un Chevrolet "Matiz" cum dreq l-or fi redenumit si cand sa se duca sa-l cumpere s-a pomenit ca se schimbase conducerea reprezentantei si il retrogradasera pe lista pe un loc "necastigator", hehe... c-asa-i in tenis, nu?
Iar pe locul "demolatei" nu m-ar mira sa apara un Mall, nu?
Asta-i tara lui Dracula/ In care ne bagam noi... banii...
Dan Popescu
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Dan Popescu »

fabrica initiala (aia facuta de nemti in timpul razboiului) era asa de bine amplasata, incat de oriunde te uitai (de pe valea Doamnei) nu o vedeai. Singura cladire vizibila de departe era blocul administrativ. Acum nu se mai vede. Poate se cere din nou o fabrica greu de reperat....
"Neamtule, bei o tuica?" - citez un unchi din puternicul judet Arges...cred ca de fapt citez tot judetul...
Mircea Ardelean
Membru de elita
Membru de elita

Post by Mircea Ardelean »

Poate era mai bine cu un minimum de investitie sa o transforme in locuinte gratuite pt. salariati...cu criza asta mai scapau oamenii de cheltuielile cu chiria - asta in cazul in care e nevoie de locuinte prin zona  ???
"Life is short... drink the good wine first"

Post Reply