Cum sa ignoram regulamentul

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
George
Administrator
Administrator

Post by George »

"Am tot insistat la proprietar cu telefoanele, si daca am vazut ca ma tot lungeste m-am hotarat si am fost de am scos cauciucurile din asfaltul hapsan si am trezit un pic masina din hibernarea odioasa" - nu arata mai bine textul scris asa, nea George? regulamentul este unul pentru toti. hai sa fim si toti pentru unu...el, regulamentul! te rog eu, tine cont pe viitor. e ultima data cand iti atrag atentia.(si asta e o concesie, ca daca era vorba de altcineva, era "ban" direct)
multumesc.
ARO CLUB ROMANIA

mariusjaz
Moderator
Moderator

Post by mariusjaz »

Nu ca ar conta prea mult  dar daca nea George Pantelimon este banat ma retrag si eu.  De ce nu il lasati sa scrie cu majuscule  ?  ce are ,este exceptia care confirma regula
Uzina este cea mai inalta facultate VICTOR NAGHI
Mircea Ardelean
Membru de elita
Membru de elita

Post by Mircea Ardelean »

Nea Pantelimoane da' ai si vopsit-o? Nu stiu ce le faci da tare bine arata dupa ce pui mana pe ele...
"Life is short... drink the good wine first"
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

nea mike vorbesc cu ele bre si le fac sa rada  ;D pe cuvant.
sengele ti-am pus gheata la inima eee!  ;D  ;D
BAI NEA GEO STI CA IMI PLACE PA ARATURA,NU SUFAR REGULILE,GHIMPI IN COASTE,ORINDUIELI DE TOATE FELURILE,CRED CA NU EXISTA OM INFERIOR SI OM SUPERIOR ,MINTEA,CREERUL OMULUI ESTE CEVA FANTASTIC
CE IMI PLACE CRED CA STII BINE ,POATE CA AI REUSIT SA MA CUNOSTI SI STI POATE CA STIU SA FAC DIFERENTA DINTRE CE ESTE BINE SI CE ESTE RAU,EU,EU NU CRED CA FAC RAU

George
Administrator
Administrator

Post by George »

pantelimon wrote: ...,EU NU CRED CA FAC RAU
nu, nu faci rau. faci in ambitie! atunci spune-mi si mie, unde este respectul tau fata de ceilalti ce respecta regulile?! nu crezi ca trebuie sa respecti, in primul rand, ca sa fii respectat? intreb si eu,asa...
asa cum spui, nu exista om inferior si om superior...atunci de ce nu faci ca toti ceilalti? esti superior, cumva? esti deasupra tuturor? esti intangibil? sau esti doar incapatanat si cauti sa provoci, sa vezi daca are cineva curajul sa se ia de tine? sa iti dea ban? din cate imi amintesc, ai mai luat odata pe dtrn, din aceleasi motive... pana la urma, care e scopul actiunilor tale? crezi ca daca scrii normal, asa cum face toata lumea, noi, muritorii de rand nu te putem intelege? trebuie neaparat sa fii mai altfel decat toti?! cum ar fi daca toti s-ar apuca acum sa scrie cum vor, ce vor si ce au chef, ca daca pantelimon poate, eu de ce sa nu pot?!

repet...esti superior? respecta, daca vrei sa fii respectat! si promit ca voi respecta regulamentul. nu imi forta mana, te rog!
ARO CLUB ROMANIA
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Nenea George sa nu te superi pe mine  ca nu sunt avocatul poporului dar aproape toate topicurile de-a lungul timpului postate de nenea Pantelimon au fost scrie in acest fel , de ce tocmai acum se pune aceasta problema  dupa aproape un an si ceva de zile de postat in stilul asta.....? Intreb  si eu fara sa te superi pe mine.Multumesc si scuze daca te-am suparat cu ceva.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Schumy wrote: Nenea George sa nu te superi pe mine  ca nu sunt avocatul poporului dar aproape toate topicurile de-a lungul timpului postate de nenea Pantelimon au fost scrie in acest fel , de ce tocmai acum se pune aceasta problema  dupa aproape un an si ceva de zile de postat in stilul asta.....? Intreb  si eu fara sa te superi pe mine.Multumesc si scuze daca te-am suparat cu ceva.
Scrisul cu majuscule este ,,semnatura" lui Pantelimon.Nu o face din rautate ,cand vrea sa sublinieze ceva sau este entuziasmat scrie cu litere mari.Eu unul am spus mereu sa nu luam in seama cazul lui.Asta este ,este de-al nostru...mecanica si calculatorul nu se prea impaca... (nici la mine  ;D ).

PS -Pantelimoane,nu faci rau dar, fa te rog un efort si incearca sa uiti de tasta aia ..Te rog eu mult de tot..Nu  poti nu poti,dar macar incearca..

Gata cu off-topic-ul ca se discuta de ceva frumos si kaki... :>-
George
Administrator
Administrator

Post by George »

Schumy wrote: ..., de ce tocmai acum se pune aceasta problema  dupa aproape un an si ceva de zile de postat in stilul asta.....?
schumy, nu tre sa te scuzi atata, ca nu superi pe nimeni punand o intrebare. ai noroc c-o stii pe nicoleta...
problema s-a pus de multe ori, si in mod repetat, si cam de fiecare data cand apare un post in felul asta. insa, asa cum s-a vazut si azi, nea george se incapataneaza el sa provoace, sa vada daca i se da ban sau nu. asa a facut si pe dtrn, pana a luat interdictia... ce vreau eu sa spun e ca nimeni nu trebuie sa se usureze pe regulament, nici macar administratorii forumului. si daca ei respecta, ceilalti useri respecta, nea george de ce sa nu respecte? nu l-a pus nimeni sa jure credinta vejnica partidului...ci doar a fost rugat sa respecte o regula de bun simt. s-a mers si pe ideea ca omul nu stie ce inseamna pe net sa scrii cu majuscule si i s-a explicat. asadar, de ce n-o face, totusi? cumva pentru ca el "altfel"? nu cred ca regulile acestui forum sunt atat de restrictive incat un om sa nu se poata exprima liber, insa limita bunului simt, asa cum o avem pe strada, trebuie sa o avem si aici. ce este un forum? o "piata publica", un loc de intalnire...o farfurie unde ne intalnim joia. daca atunci am tipa unul la altul, si ne-am injura, si am face io mai stiu ce si cum...oare ce ar iesi? oare cum s-ar simti ceilalti din grup?

ce vreau sa spun este ca l-om cunoaste cativa dintre noi pe nea george, dar astia suntem 15-20 de persoane...fata de restul pana la 400 de useri ai forumului cum ramane? ei, si cei ce vor veni mai tarziu, ce impresie isi vor face? hai sa ramana cu una buna, in continuare. si promit ca daca eu voi incalca regulamentul, imi dau singur ban! si chiar va rog sa-mi atrageti atentia. (mai putin de data asta, cand stiu ca am facut atata offtopic, dar sau solicitat mai multe detalii decat era cazul. era mai simplu sa se respecte regulamentul)
ARO CLUB ROMANIA
cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristian irimescu »

Cu riscul sa-mi iau avertisment, va spun ca undeva la primele intalniri de joia, chiar am intrebat de ce nea george scrie cu majuscule... si nu respecta regulamentul.. in prima faza am crezut ca e proaspat si nu le are dar..... scrie de mai multa vreme ca mine pe forumuri, asa ca....
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Re: Cum sa ignoram regulamentul

Post by pantelimon »

ahh! nea geooo spui cuvinte care dor, si e mai nasol ca sint scrise.
nu tip la nimeni,nu ma simt deaupra nimanui,nu jignesc pe nimeni,nu pandesc pe nimeni la colt cu ranga sa-i fac in ambitie.scrisul fiecare il are distinctiv...deci in anumite situati mai scriu asa,simplu si fara prea multe explicatii laborioase.
SI CA-SA NU FORTEZ PA NIMENI SA FACA GESTURI CARE NU TIN DE FIREA LUI  :-@ UITE SA ZICA LUMEA CA NU MA MAI VREA ASA CUM SINT SI MA BANEZ EU

,,,,ahh! nea geooo spui cuvinte care dor, si e mai nasol ca sint scrise.ban nu am primit pe DTRN ci pe forumu lui oreste ala 4x4 mania.
nu tip la nimeni,nu ma simt deaupra nimanui,nu jignesc pe nimeni,nu pandesc pe nimeni la colt cu ranga sa-i fac in ambitie.scrisul fiecare il are distinctiv...deci in anumite situati mai scriu asa,simplu si fara prea multe explicatii laborioase.ASA SINT EU SI NU CONSIDER CA UN SCRIS ROSU,ALBASTRU,MAREEE ,SA DERANJEZE INTRATAT INCAT SA PUNA PRIETENII SUB SEMNUL INTREBARII.
SI CA-SA NU FORTEZ PA NIMENI SA FACA GESTURI CARE NU TIN DE FIREA LUI  chatterbox UITE SA ZICA LUMEA CA NU MA MAI VREA ASA CUM SINT SIMA BANEZ EU"

Mi-am permis sa mut ultima postare a lui Pantelimon pe aceasta arie..ca sa ramana curat M-ul din _Paris.
Last edited by pantelimon on 06 Apr 2009, 08:51, edited 1 time in total.
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Ce nu ti-a iesit George week-end-ul asta de te-ai suparat asa pe Nea George Pantelimon?
Marturisesc ca si eu citesc greu posturile scrise cu caps lock, dar nu ma supar pt ca stiu ca cel care le-a scris nu le-a scis asa ca sa tipe sau ca sa iasa in evidenta. Imi inchipui intotdeauna ca Nea George vine sa scrie cu mainile obosite de la racaitul fiarelor, sunt constient ca nu are degetele lungi si subtiri cu piele catifelata cum avem noi, astilalti.
Personal nu cred ca e necesara o astfel de discutie si nici sanctionarea lui Nea George. Atitudinea dansului pe forum in relatie cu ceilalti useri este extrem de corecta. Iar contributia dumnealui in sprijinul miscarii Aro nu mai are nevoie de nici un cuvant, faptele fiind graitoare.
Cunoscandu-l un pic pe George, tind sa cred ca in spatele acestei discutii sta altceva... ma rog nu e treaba mea...
SPER TOTUSI CA NU E DECAT PRIMAVARA ASTA...
Mircea Ardelean
Membru de elita
Membru de elita

Post by Mircea Ardelean »

Ma , stati locului si nu va ambalati! Parerea mea e ca sa le lasam pe toate cum au fost!
Respect!
"Life is short... drink the good wine first"
mariusjaz
Moderator
Moderator

Post by mariusjaz »

La inceput au fost Moderatorii    Ei au creat  REGULAMENTUL  dupa acea au venit cei multi, userii  ei erau relativ disciplinatii apoi a venit cineva care nu era nici moderator nici simplu user si nu sa supus REGULAMENTULUI  moderatorii      suparat  si vrut eliminat  atunci in randul userilor aparut ideea  REGULAMENTUL  oare nu poate el fi schimbat ???    Eu sunt un user care vrea dat voie Nea George Pantelimon scrie cu majuscule  cine pentru    cine impotriva  cine abtine
Uzina este cea mai inalta facultate VICTOR NAGHI
amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Pe nici-un forum nu este permisa scrierea cu majuscule,se considera ca strigi, tipi, sau apostrofezi  pe ceilalti cu, care porti o discutie. E drept ca Pantelimon scrie asa de cind il stiu eu, si moderatorii l-au lasat in pace din diferita motive(prietenie, obligatii, etc), si de aceea si mie mi se pare nu stiu cum sa te iei acum de Pantelimon, dupa ce vreo doi ani lasat in pace.Ceva nu se potriveste, nu-i asa?Pe de alta regululile sint reguli si trebuie respectate de toti membrii forumului, iar moderatorii trebuie sa tina forumul in friu, fara a tine cont de prietenii , cumetrii si alte interese. Dar traim In Romania , restul il stiti! :-"
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

mariusjaz wrote: La inceput au fost Moderatorii     Ei au creat  REGULAMENTUL   dupa acea au venit cei multi, userii  ei erau relativ disciplinatii apoi a venit cineva care nu era nici moderator nici simplu user si nu sa supus REGULAMENTULUI  moderatorii       suparat   si vrut eliminat   atunci in randul userilor aparut ideea   REGULAMENTUL  oare nu poate el fi schimbat ???     Eu sunt un user care vrea dat voie Nea George Pantelimon scrie cu majuscule  cine pentru     cine impotriva  cine abtine
Mai ,,Craisorul Muntilor"....ai invatat cumva maghiara (si noua nu ne-ai spus) si acum iti este greu sa scrii romaneste.. :-j :-j Intrebarea ta nu isi are rostul".....Moderator nu vrut schimbat regulament la voi.Aici pe forum autonomie nu este corect. :>-

Post Reply