GOGU
Moderators: Werner, mariusjaz, socratee
- ekkakon
- Junior

Re: GOGU
In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru implicare in proiect !Herisanu wrote: Servus !!!
Vă pot ajuta cu majoritatea pieselor necesare pentru Gogu ( pompă servo pejo ,casetă servo direcţie ,
furtune ,vas pentru ulei servo ,coloană direcţie petru servo si în principiu si celelalte )
Pisele nu sînt ale mele , dar vă duc direct la sursă la preţuri bune .
Cu stimă Adrian !!!^:)^
Apoi, stiu ca la toti e greu...
In felul asta, stim macar prin ce ape trebuie sa ne "scaldam"....
Nu de alta, dar daca ai reusi sa postezi o lista cu preturile aferente, atunci eventualii donatori si-ar face o impresie despre "dimensiunea" investitiei si in felul asta ar putea lua o decizie in cunostinta de cauza.
Multumesc anticipat !
[b]ARO 243 in curs de modificare in avion...[/b]
- Herisanu
- Aro Club Romania

Servus !!!!
Eu atît pot docamdată să vă ajut ,cu banii este poblemă momentan, alfel contribuiam si eu
cu o sumă ,dar niciodată nui pre tîrziu .
Referitor la preţuri mă interesez si vi le comunic mîine ,dar domnul George nui tebuie decît banii,că stie
dînsul de unde să ia piesele după cum a afirmat dumnealui .
Eu atît pot docamdată să vă ajut ,cu banii este poblemă momentan, alfel contribuiam si eu
cu o sumă ,dar niciodată nui pre tîrziu .
Referitor la preţuri mă interesez si vi le comunic mîine ,dar domnul George nui tebuie decît banii,că stie
dînsul de unde să ia piesele după cum a afirmat dumnealui .
- amb13
- Membru legendar

Propun moderatorilor sa deschida aici sau pe un alt topic,o lista la vedere cu donatiile in bani si piese necesare pentru Gogu, unde fiecare sa posteze ce si cit a dat, sau eventual George ce a primit, pentru a evita eventualele discutii pe tema folosirii banilor.
George ar trebuii sa faci un calcul estimativ al costurilor si sa vedem cum ne mobilizam.Cred ca GOGU ar fi cea mai buna mascota a Aro Club Romania, pentru ca ar circula, si ar si folosi la ceva, nu ar sta undeva plina de praf. Succes in continuare!

- Herisanu
- Aro Club Romania

Servus !!! 
M-am interesat si a-m aflat preţurile pentru piesele necesare pentru GOGU :
-pompă servo pejo - 420 lei ,
-epurator gaze pejo si futune - 150 lei
-casetă servo , suporţi servo , surupuri cu ghidaje si piuliţe , furtune servo , vas ulei servo , suport vas ,
coloana volan completă , bloc lumini ,toate la - 650 lei
-diferenţial spate cu blocare sateliţi 33/8 - 400 lei
Docamdată atît ,dacă credeţi că vă ajută scrieţimi .

Eu cred că si acesta este un ajutor din partea mea .!!!!!!!!!!
M-am interesat si a-m aflat preţurile pentru piesele necesare pentru GOGU :
-pompă servo pejo - 420 lei ,
-epurator gaze pejo si futune - 150 lei
-casetă servo , suporţi servo , surupuri cu ghidaje si piuliţe , furtune servo , vas ulei servo , suport vas ,
coloana volan completă , bloc lumini ,toate la - 650 lei
-diferenţial spate cu blocare sateliţi 33/8 - 400 lei
Docamdată atît ,dacă credeţi că vă ajută scrieţimi .
Eu cred că si acesta este un ajutor din partea mea .!!!!!!!!!!
- George
- Administrator

hai ca ai facut o treaba pana la urma,nene herisanu. ia spune, coloana volan completă...la ce bani? pompa e noo, la banii aia?
Last edited by Anonym on 07 Apr 2009, 18:52, edited 1 time in total.
ARO CLUB ROMANIA
- cristi-devildnb
- Membru de elita

offtopic
am impresia ca in campulung arourile dezmembrate se vand cu 6-7000 euro, daca pt directia incompleta se cer 300 euro, iar pt cea completa probabil 500
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- baciudibaciu
- Membru legendar

oarece pentru directie sau 1- cilindru de frana ori doi saboti gasim si pe la mine daca e nevoie
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- Herisanu
- Aro Club Romania

Servus !!!! 
Preţurile sănt conform listei de mai jos ,în preţul casetei nu intră si pompa servo ,
deoarece a-m cerut preţul fără pompă servo ,pompa srevo se montează de
pejo si are preţ separat .
Dacă loaţi hotărîrea să le luaţi anunţaţimă ca să mi le pregătească .
Cu stimă Adrian !!!!!
Preţurile sănt conform listei de mai jos ,în preţul casetei nu intră si pompa servo ,
deoarece a-m cerut preţul fără pompă servo ,pompa srevo se montează de
pejo si are preţ separat .
Dacă loaţi hotărîrea să le luaţi anunţaţimă ca să mi le pregătească .
Cu stimă Adrian !!!!!
- cristi-devildnb
- Membru de elita

pompa servo, semicaseta, bratul pitman, alelalte fiare de la caseta in colo nu fac perte tot din directie?Herisanu wrote:
Dacă la domnul Cristi 300 E face 650lei atunci ori eu nu mai stiu să calculez ori
sa eftinit euro peste noapte ,la valoarea de 2,2 lei / 1 E.![]()
![]()
![]()
![]()
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- George
- Administrator

cu stima, cu stima...da' am intrebat cat e pretul coloanei de directie, separat si daca pompa de servo e noo. n-ai raspuns la nimic, bre...Herisanu wrote:
ARO CLUB ROMANIA
- ekkakon
- Junior

Perfect de acord cu transparenta folosirii resurselor prin deschiderea unui topic separat.amb13 wrote: Propun moderatorilor sa deschida aici sau pe un alt topic,o lista la vedere cu donatiile in bani si piese necesare pentru Gogu, unde fiecare sa posteze ce si cit a dat, sau eventual George ce a primit, pentru a evita eventualele discutii pe tema folosirii banilor.George ar trebuii sa faci un calcul estimativ al costurilor si sa vedem cum ne mobilizam.Cred ca GOGU ar fi cea mai buna mascota a Aro Club Romania, pentru ca ar circula, si ar si folosi la ceva, nu ar sta undeva plina de praf. Succes in continuare!
![]()
![]()
In ce priveste "mascota" Gogu, bineinteles ca la final, Gogu va purta cu mandrie oriunde va merge sigla Clubului ARO, in semn de recunostinta fata de toti oamenii care se implica acum la modificarea sa.
[b]ARO 243 in curs de modificare in avion...[/b]
- George
- Administrator

s-a deschis deja:ekkakon wrote: Perfect de acord cu transparenta folosirii resurselor prin deschiderea unui topic separat.
http://www.aro4x4.net/smf/index.php?PHP ... pic=3475.0
ARO CLUB ROMANIA