e doar stilul meu atat si nimic mai mult.nea geo ar fi trebuit sa sti
Cum sa ignoram regulamentul
Moderator: costy84
- pantelimon
- Membru legendar

Re: Cum sa ignoram regulamentul
domle nu e vorba de regulament in felul meu de exprimare,nici de a fi cumva deasupra cuiva ex:moderatori,propetari de forum etc.
sau mai exat ai doar un dinte contra mea asta cu scrisu? sau mai multi?
- George
- Administrator

nea george, n-am niciun dinte impotriva matale! uite ce frumos arata acum, ultimul post...vezi ca stii sa scrii fara "caps"?!
te rog eu, tine-o tot asa si poti sa scrii aici pe veci. intentia nu e sa te dam afara, ci sa nu fie unul mai presus de celalalt. daca iti permit matale, tre sa permit tuturor. sper sa ma intelegi corect, si la fel si ceilalti useri care au impresia ca am avut ceva w-e asta, sau ca de ce nu m-am luat pana acum. adu-ti matale aminte ca ti-au mai atras atentia si altii, chiar si tarzy. poate nu a fost nimeni atat de vehement ca mine, asta e altceva...dar ti s-a mai spus asta. cei ce n-au vazut, probabil n-au citit inca tot forumul...
hai sa lasam stilul "romanesc" de a aplica regulamentul dupa ureche, sau dupa prietenii...(vezi ca deja lumea spune ca avem obligatii unii la altii, de te-am tolerat), si sa ne consideram cu totii egali in fata lui, indiferent de varsta, experienta, vechime sau functie pe forum!
consider ca ai inteles corect punctul de vedere, si ca vei scrie cum scrie toata lumea de acum incolo, si ca nu ma vei face sa fac fapte ce as putea sa le regret. cred ca ma stii ca sunt in stare...

te rog eu, tine-o tot asa si poti sa scrii aici pe veci. intentia nu e sa te dam afara, ci sa nu fie unul mai presus de celalalt. daca iti permit matale, tre sa permit tuturor. sper sa ma intelegi corect, si la fel si ceilalti useri care au impresia ca am avut ceva w-e asta, sau ca de ce nu m-am luat pana acum. adu-ti matale aminte ca ti-au mai atras atentia si altii, chiar si tarzy. poate nu a fost nimeni atat de vehement ca mine, asta e altceva...dar ti s-a mai spus asta. cei ce n-au vazut, probabil n-au citit inca tot forumul...
hai sa lasam stilul "romanesc" de a aplica regulamentul dupa ureche, sau dupa prietenii...(vezi ca deja lumea spune ca avem obligatii unii la altii, de te-am tolerat), si sa ne consideram cu totii egali in fata lui, indiferent de varsta, experienta, vechime sau functie pe forum!
consider ca ai inteles corect punctul de vedere, si ca vei scrie cum scrie toata lumea de acum incolo, si ca nu ma vei face sa fac fapte ce as putea sa le regret. cred ca ma stii ca sunt in stare...
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

haidi bre ca nu fu' deloc asa .... moderatorii au fost alesi dintre useri .... si chiar acum daca nu ti-ai dat seama e deschisa o "sesiune" ptr moderare http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,223.0.htmlmariusjaz wrote: La inceput au fost Moderatorii Ei au creat REGULAMENTUL dupa acea au venit cei multi, userii ei erau relativ disciplinatii apoi a venit cineva care nu era nici moderator nici simplu user si nu sa supus REGULAMENTULUI moderatorii suparat si vrut eliminat atunci in randul userilor aparut ideea REGULAMENTUL oare nu poate el fi schimbatEu sunt un user care vrea dat voie Nea George Pantelimon scrie cu majuscule cine pentru cine impotriva cine abtine
iar regulamentul a fost cam printre primele posturi pe acest topic.
Revenind la subiectul initial
Cam toata lumea are dreptate in felul ei .... eu nu sunt ptr aplicarea strica a regulamentului nu ptr ca nu cred in asa ceva ci pur si simplu ptr ca un regulament e imposibil sa acopera intreaga plaja de situatii ce pot aparea, de aceea avem moderatori care trebuie sa aplice regulamentul in "spirit" si nu in "legea" lui.
Atat timp cat cineva nu greseste din intentie (face pe desteptu', invidie, etc) ramane ca aplicarea Regulamentului sa fie facuta in varianta soft (avertizare, corectare, etc).
Nea George - te rog inca o data sa intelegi ca scrierea cu LITERE MARI inseamna ceva, ceva ce poate tu nu ai vrea sa ne transmiti, si ptr a evita incurcaturile sa incerci sa ne respecti pe toti, si mai noi si mai vechi pe acest forum.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- mariusjaz
- Moderator

Eu pe nea George Pantelimon ca persoana il cunosc putin, ne-am intalnit si am vorbit cu el la licitatiile Romtehnica dar din punctul meu de vedere in aceasta zona a masinilor Romanesti ARO el este un artist este singurul care a atins un asemenea nivel de performanta o spun deschis (si va rog sa ma corectati daca este cazul) este daca vreti un Gheorghe Zamfir si atunci are dreptul sa fie excentric i se cuvine , de la mine are credit nelimitat si datorita faptului ca tine steagul tarii la vedere nu multi au sange in stiti voi ce sa faca treaba asta ( fiinca ce vrei sa zica astia de mine ca-s nebun) ; dupa asta am citit in ,,poosturile'' multora de aici la naiba maine ma duc la atelier la mecanici sa vedem cum mai evolueaza lucrarea la M -ul meu in puii mei
Uzina este cea mai inalta facultate VICTOR NAGHI
- cristian irimescu
- Membru de elita

Eu credeam ca suntem pe un forum de pasionati de Aro, forum cu oameni care au si incerca sa mentina in functiune un Aro si nu un forum al celor mai priceputi mecanici de Aro.mariusjaz wrote: ........ dupa asta am citit in ,,poosturile'' multora de aici la naiba maine ma duc la atelier la mecanici sa vedem cum mai evolueaza lucrarea la M -ul meu in puii mei
- George
- Administrator

cu atat mai mult cu cat nu ne cunoastem personal, si mai deloc...ar trebui sa ne ghidam dupa reguli, si sa le respectam cu totii.
mariusica, poti sa dai tu credit cat vrei si cui vrei, ca dai de la tine...insa nu ne obliga pe toti sa facem la fel. ok?!
si cand te vei face tu mare, vei intelege ca nu toate sunt ceea ce par, si nimeni nu e usa de biserica, sau cruce de inchinat. nici macar eu, si nici macar serghei, de exemplu...

mariusica, poti sa dai tu credit cat vrei si cui vrei, ca dai de la tine...insa nu ne obliga pe toti sa facem la fel. ok?!
si cand te vei face tu mare, vei intelege ca nu toate sunt ceea ce par, si nimeni nu e usa de biserica, sau cruce de inchinat. nici macar eu, si nici macar serghei, de exemplu...
ARO CLUB ROMANIA
- mariusjaz
- Moderator

mare adica senior as putea da sa le zic,, bine ati venit' la toti cei noi sositi si fac numarul de postari si gata sunt senior
Uzina este cea mai inalta facultate VICTOR NAGHI
- George
- Administrator

ntz...adica gresit. nu se numara postarile din "prezentare" si "bazar". crezi ca nu ne-am gandit la asta?!mariusjaz wrote: mare adica senior as putea da sa le zic,, bine ati venit' la toti cei noi sositi si fac numarul de postari si gata sunt senior
si "mare", era vorba de varsta...
ARO CLUB ROMANIA
- mariusjaz
- Moderator

- axxel4you
- Membru legendar

Eu unul credeam ca domnul Pantelimon avea parola cu majuscule si cand se loga pe forum uita sa mai scoata caps lock..Chiar nu credeam ca asta va fi o problema.Sper ca avem voie sa utilizam scris colorat.
- Schumy
- Membru de elita

Mie
imi place
sa folosesc
multe emoticoane
.....
Sper
sa
nu
deranjeze
pe
nimeni
Sper
- cristian irimescu
- Membru de elita

Incepe sa semene cu o varza.. Cred ca scrisul de dragul de a scrie nu-si are rostul. Moderatorii ar trebui sa inceapa sa-si faca treaba ( avertismente, etc ), ca nu suntem pe simpatie.ro
Schumy, nu e prea subtil??
Schumy, nu e prea subtil??
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Dragi colegi, va apreciez umorul.
In alta ordine de idei, regula referitoare la scrisul cu majuscule se aplica, dupa cate stiu eu, si pe multe alte forumuri. Va rog sa verificati daca doriti. De ce exista aceasta regula? simplu, pentru ca scrisul cu majuscule are o anumita semnificatie.
Abaterile de la aceasta regula, de bun simt pana la urma, nu au fost urmarite si sanctionate intotdeauna pentru ca s-a considerat ca se mai poate gresi fara intentie, ca unii sunt mai neatenti, ca, poate contributia lor justifica sa li se tolereze greselile...
Pe de alta parte, cand aceasta ignorare a unei reguli este constanta si pare a fi facuta cu intentie, ne ducem catre ceva ce se cheama lipsa de respect.
Probabil ca regulamentul nu interzice scrisul multicolor, dar mie, sincer, imi vine cam greu sa citesc astfel de posturi.
Daca nu ma insel excesul de emoticoane nu este permis, oricum, tot greu de urmarit este si un astfel de post.
Nu stiu ce vor face altii dar, in cel mai fericit caz, eu voi ignora astfel de posturi. Nu de alta, dar ma obosesc. Si de ce as face un efort ca sa citesc punctele de vedere ale cuiva care nu ma respecta?
Daca asta va doriti...
In alta ordine de idei, regula referitoare la scrisul cu majuscule se aplica, dupa cate stiu eu, si pe multe alte forumuri. Va rog sa verificati daca doriti. De ce exista aceasta regula? simplu, pentru ca scrisul cu majuscule are o anumita semnificatie.
Abaterile de la aceasta regula, de bun simt pana la urma, nu au fost urmarite si sanctionate intotdeauna pentru ca s-a considerat ca se mai poate gresi fara intentie, ca unii sunt mai neatenti, ca, poate contributia lor justifica sa li se tolereze greselile...
Pe de alta parte, cand aceasta ignorare a unei reguli este constanta si pare a fi facuta cu intentie, ne ducem catre ceva ce se cheama lipsa de respect.
Probabil ca regulamentul nu interzice scrisul multicolor, dar mie, sincer, imi vine cam greu sa citesc astfel de posturi.
Daca nu ma insel excesul de emoticoane nu este permis, oricum, tot greu de urmarit este si un astfel de post.
Nu stiu ce vor face altii dar, in cel mai fericit caz, eu voi ignora astfel de posturi. Nu de alta, dar ma obosesc. Si de ce as face un efort ca sa citesc punctele de vedere ale cuiva care nu ma respecta?
Daca asta va doriti...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011