GOGU
Moderators: Werner, mariusjaz, socratee
- George
- Administrator

Re: GOGU
incerc sa ajung duminica, sa vad ce s-a mai lucrat si sa pozez. nenea de lucreaza nu le are el cu netu si pozele...ekkakon wrote: George, poti posta niste poze cu Gogu in timpul operatiei?![]()
ce stiu, e ca s-au pus suportii de servo, de motor si de cutie. maine sper sa ajunga piesele de la stefan, sa le si monteze, si sa treaca la pus motorul sus. posibil sa fie aruncat pe masina, pana in w-e, si saptamana viitoare sa finalizeze.
ARO CLUB ROMANIA
- George
- Administrator

posa duci in pomarlandia axul? si pe luni/marti ne auzim si de pompa.Herisanu wrote:
Servus !!!!!
Scuze de întîrziere !!!!!!
Pompa nu este nouă dar în stare de funcţionare foate bună .
Coloana volan co axul culisabil este 100 LEI
Toate cele bune !!!!!!
ARO CLUB ROMANIA
- George
- Administrator

nu mai e nevoie, s-a rezolvat. multumim!Herisanu wrote: dacă nui tîrziu luni mă duc cu piesa .
asadar, sa aratam lumii ca gogu e pe perfuzii si in curand va respira din nou singur:
1. buna dimineata, Gogu! (era 8.00, in duminica Floriilor...as putea spune ca m-am dus la biserica?)
2. inspectia de dimineata
3. Gogu are "inima" noua!
4. Gogu e "servoasistat"
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO CLUB ROMANIA
- George
- Administrator

am uitat sa zic: mai avem nevoie, ca piese, daca aveti pe undeva si va sunt de prisos:
grup spate 8x33 (macar pinion+coroana)
radiator
elice ventilator pt motor pejo ( e din aia cu termocupla)
grup spate 8x33 (macar pinion+coroana)
radiator
elice ventilator pt motor pejo ( e din aia cu termocupla)
ARO CLUB ROMANIA
- tudop
- Membru de elita

Termocupla e optionala... la mine am gaurit corpul ei si am blocat-o cu 2 suruburi, si de atunci nu s-a mai incalzit motorul, probabil am pierdut vreo 2 CP ca se invirte ventilatorul la maxim tot timpul, dar... asa o termocupla noua sau in stare perfecta (daca gasesti) costa prea mult 
nÉ
- tudop
- Membru de elita

- George
- Administrator

masina a venit fara radiator. poate EMA, daca nu l-a lasat la pompieri, sa ni-l trimita.Florin wrote: Viscocuplaj nu termocupla parerea mea e sa monteze radiatorul care era inainte cel mare de cupru cu termocupla si 2 gmv-uri.
vascocuplajul e altceva...si se foloseste pe la diferentiale. dupa cum spune si numele, implica ceva vascos, adica un lichid...
ala de la ventilator este un cuplaj influentat de temperatura. din cate stiu, acolo sunt niste metale care se dilata cand se incalzesc si antreneaza rotirea elicei respective pe masura cresterii temperaturii...
nu stiu daca e corect, dar mi se pare mai aproape de realitate termenul de "termocuplaj"
ARO CLUB ROMANIA