Skoda 1000 MB la remat

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
Ionut
Membru Devotat
Membru Devotat

Skoda 1000 MB la remat

Post by Ionut »

Am fost ieri la remat in Baia Mare cu speranta ca-mi voi gasi niste piese pentru al meu aro rosu si am gasit ceva care mi-a atras atentia: o Skoda 1000 MB in stare foarte buna: fara rugina, interiorul arata impecabil, tabla e dreapta, doar bara din spate e indoita, faruri ca noi, semnalizari, stopuri, toate intacte. Nu m-am uitat atent daca pe partea stanga dacia aia a lovit-o.
Poate ajuta pe cineva daca vrea s-o ia, pentru colectie, evident. Acuma am si uitat sa intreb daca se vinde, dar avand in vedere ca mi-am luat niste maruntisuri si mai erau oameni care "scormoneau" prin masini, cred ca se poate da.
Nu-i mult de lucru pentru a o aduce intr-o stare exceptionala, insa n-am vazut motorul.
Misi... ca oricum Lastunul ti-e aproape gata  ;D

Rematul e pe strada Electrolizei, (cum intri in Baia Mare strada e pe stanga), mergi pana in capat si apoi la dreapta. Inainte de calea ferata e intrarea.
Urmeaza niste poze.

In postul acesta nu mai intra poze, iar altul nu ma mai lasa sa pun.  ??? O sa mai atasez si alte poze
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Stand or die.

baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Re: Skoda 1000 MB la remat

Post by baciudibaciu »

Eu caut sa cumpar o SKODA 1000 mb bunicica de cativa anisori  si nu am noroc .
Ce om o fi dus bijuteria asta la moarte ?
Culmea este ca exact modelul acesta il caut {1968 an de fabricatie }
Masina asta a stat doar in garaj. Priviti  lampile  si capacele de la roti.
  Maine asi veni sa o iau dar din pacate cred ca nu se mai poate face nimic.
\ Oricum daca ai drum pe acolo intreaba-i daca se poate revinde
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
Ionut
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ionut »

Eu stau departe de Baia Mare, cam la 120 de km. Saptamana viitoare poate merg iar si atunci intru sa intreb. De ce sa nu se poata face nimic? Sta in "gramada" de unde se poate umbla la ele, poti sa iei din ele, sa le dezmembrezi, nu vad de ce n-ar da-o intreaga.

Mai pun niste poze
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Stand or die.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

asta da cultura auto! ca la noi, mai rar...
ARO CLUB ROMANIA

amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Doamne , ce bine arata. :o.Cind ma gindesc cit am muncit la sutica mea sa o aduc pe linia de plutire, si skodita asta zici ca-i scoasa din cutie sii aruncata la topit. :-??
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Pacat de ea.......... :'(
Licu
Incepator
Incepator

Post by Licu »

ce repede se descotorosesc oamenii de masinile lor...  si ce repede vor renunta la noile masini luate cu RABLA cand nu vor mai avea bani sa-si plateasca ratele...  si ce nostalgici vor fi cand isi vor aduce aminte de bijuteriile pastrate zeci de ani prin garaje si duse la Remat...
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Am avut una identica -mai putin "coloritul" -a mea a fost rosu 27 din 1968 pana in 1991.
Super masina ,super motor ,consum foarte mic si deloc pretentios vizavi de calitatea combustibilului
Fara sa o vad {decat in poze }pot spune ca nu are mai mult de 100.000 km. Are totul original pe ea 
MARE PACAT !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

Di pacate doar pt. piese mai poate fi luata ca identitate nu mai are , si ma indoiesc ca poate fi scoasa intreaga de acolo
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Dati-le de stire baietilor de aici:

http://www.skodafriends.ro/forum/

Sunt convins ca-i va interesa!

Post Reply