Cu cea mai mare placere .ekkakon wrote: @ SERGHEI : Cuvintele sunt de prisos.... ce pot sa zic.... MULTUMESC!![]()
@ George: te rog frumos sa facem o lista cu toti cei ce au pus si pun umarul la acest proiect, pentru a-ti trimite "un mic dar" din partea lui Gogu pentru fiecare dintre ei...![]()
GOGU
Moderators: Werner, mariusjaz, socratee
-
SERGHEI
- Banat

Re: GOGU
- George
- Administrator

exista deja lista cu donatori, unde am trecut pe toata lumea de la care am primit, si ce anume am primit. acolo am scris numai dupa ce am intrat in posesia donatiei, nu am trecut din cele care au fost anuntate doar.ekkakon wrote: @ George: te rog frumos sa facem o lista cu toti cei ce au pus si pun umarul la acest proiect,
ARO CLUB ROMANIA
- ekkakon
- Junior

Perfect! La finalizarea actiunii o sa te rog sa-mi trimiti doar nr. celor ce ne-au ajutat si o adresa unde sa expediez coletul cu mica "atentie" in semn de multumire...George wrote:exista deja lista cu donatori, unde am trecut pe toata lumea de la care am primit, si ce anume am primit. acolo am scris numai dupa ce am intrat in posesia donatiei, nu am trecut din cele care au fost anuntate doar.ekkakon wrote: @ George: te rog frumos sa facem o lista cu toti cei ce au pus si pun umarul la acest proiect,
[b]ARO 243 in curs de modificare in avion...[/b]
- George
- Administrator

Gogu are acum si grupurile pe el, precum si coloana de directie. mai sunt firele de legat (instalatia electrica,defapt...
) si radiatoarele de pus (apa+ulei), care se vor intampla zilele astea. sarbatorile ne amana un pic cu lucrarea, ca oamenii din c-lung respecta orice sarbatoare...nu lucreaza (prilej de tzuica
)
si se va monta si un set nou de yale, sa se poata incuia, plus o broasca pe dreapta unde statea usa legata cu sarma...
si se va monta si un set nou de yale, sa se poata incuia, plus o broasca pe dreapta unde statea usa legata cu sarma...
ARO CLUB ROMANIA
- ekkakon
- Junior

Sa le zici atunci baietilor ca ii asteapta o palinca de Maramures... asa, pentru sarbatori cand ei nu lucreaza...George wrote: ...nu lucreaza (prilej de tzuica)
[b]ARO 243 in curs de modificare in avion...[/b]
- George
- Administrator

n-am mai avut baterie la aparat...si eram in graba. oricum, ce s-a lucrat nu e asa vizibil fata de cum era data trecuta... ma duc zilele urmatoare, iar sa vedem cum merge treaba, si sa lipim nejte stickere.vstef_is wrote: Pozeeeeeeeee hai sa vad cum iese treaba... cum e directia? Are joc caseta? Pe vremea mea nu avea...
ARO CLUB ROMANIA
- Werner
- Aro Club Romania

Ba sa nu le zici nimic de palinca! Atunci se grabesc sa ajunga cât mai repede la ea s-o bea si-ti face lucru prost!ekkakon wrote:Sa le zici atunci baietilor ca ii asteapta o palinca de Maramures... asa, pentru sarbatori cand ei nu lucreaza...George wrote: ...nu lucreaza (prilej de tzuica)
![]()
- George
- Administrator

revin: chiar si defecta, chiar si de andoria turbo si defecta si asta. elicea se prinde altfel decat la celelalte motoare romanesti si nu se poate adapta.George wrote: elice ventilator pt motor pejo ( e din aia cu termocupla)
am gasit una de andoria fara "tva" la 300 de lei, da' cum nu stam cu bugetul prea bine... se indura careva?
ARO CLUB ROMANIA
- icXu
- Membru de elita

O sa particip si eu cu o suma,dupa posibilitati,cand achit si stickerele cu aro club.
Am o idee care ar putea ajuta la strangerea de fonduri, si anume stickere in stilul celor de la aro club,sau mai mici chiar, pe care sa scrie adresa web a fundatiei,sigla ,un mesaj gen "Help E.M.A"+nr de cont...sau etc , iar pretul unui astfel de colant sa fie 20-30ron.
Eu cred ca ar prinde bine in lumea off-road si nu numai deoarece sunt multi care isi personalizeaza masinile si ar ajuta la scoaterea mai usoara a banului din buzunar.
Sper sa ajute.
Am o idee care ar putea ajuta la strangerea de fonduri, si anume stickere in stilul celor de la aro club,sau mai mici chiar, pe care sa scrie adresa web a fundatiei,sigla ,un mesaj gen "Help E.M.A"+nr de cont...sau etc , iar pretul unui astfel de colant sa fie 20-30ron.
Eu cred ca ar prinde bine in lumea off-road si nu numai deoarece sunt multi care isi personalizeaza masinile si ar ajuta la scoaterea mai usoara a banului din buzunar.
Sper sa ajute.
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Ideea nu e neaparat rea, dar pana gasesti pe careva sa faca macheta si pana o face, pana gasesti pe cineva sa le produca si le produce... Ca sa nu mai zic ca trebuie produse si apoi vandute un numar minim de bucati... Ori Gogu era bine daca era gata alaltaieri.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- George
- Administrator

matale ai dreptate, insa in acest moment ne ocupam strict de operatia lui gogu si vrem sa-l ajutam sa iasa cat mai repede si cat mai bine pe strada. acum e aproape gata, s-a intepenit intr-o elice de ventilator de 300 de lei... am zis ca poate gasim una mai "moca"...si mai stam o zi, doo...dar daca nu se poate, ii dam drumu' si asa. si poate se mai strang bani mai tarziu, ca oricum raman amanet io cu persoana mea, la atelier...icXu wrote: Nu numai de bani pt gogu e nevoie ,e o fundatie doar si o sa aiba mereu nevoie de bani.
@ekkakon & raimondo: multumim de urari!
ARO CLUB ROMANIA