GOGU

De la bicicleta pana la locomotiva. Orice lucrare mai serioasa, despre orice acaret iesit din tipare o puteti prezenta aici.

Moderators: Werner, mariusjaz, socratee

Post Reply
Florin
Membru
Membru

Re: GOGU

Post by Florin »

Daca aveti  nevoie de capota pt. cutia cu 5 trepte de peugeot am eu e putin crapata intr-un colt langa pedala de acc. .
ARO 244,an 1997,motor peugeot XD3TP

George
Administrator
Administrator

Post by George »

ok. tine acolo, ca nu mi-a zis nimic de asta. ma gandesc ca or sti ei ceva...dar daca au uitat si pun de la ei, iau de la tine si le dau.
mercic
ARO CLUB ROMANIA
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

George wrote: acum e aproape gata, s-a intepenit intr-o elice de ventilator de 300 de lei... am zis ca poate gasim una mai "moca"...si mai stam o zi, doo...dar daca nu se poate, ii dam drumu' si asa. si poate se mai strang bani mai tarziu, ca oricum raman amanet io cu persoana mea, la atelier...
Din pacate elice nu am avut nici eu niciodata, ci un electroventilator care era prea mic... si stateam non stop geana pe apa. La turatie maxima insa facea treaba, da si zgomot mai tare ca motoru! (Era cu 2 trepte... oricum o panarama)

Sorry.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

stai linistit, stefane...oricum tu ai facut cel mai mult! o scoatem noi cumva la capat...
ARO CLUB ROMANIA

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Mai baieti,eu as avea o elice de andoria  ,,pomarlita" de Pomarla  pe care as vrea sa-l scot din curtea mea DAR ,gasiti si voi o rapandula de electro-ventilator ca sa pun in loc pana vin caldurile (este timp)..daca promite careva ca nu ma lasa fara  ,,evantai"  pana la vara ..il dau eu pe al meu..
Florin
Membru
Membru

Post by Florin »

Un electro-ventilator de cielo de la radiatorul de racire al apei nu de la A/C am daca vreti la schimb sa punem elicea la gogu .
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Uite asa de la mana la mana... vai abia astept sa fie gata sa-l vad cum merge! Macar sa stiu ca n-a fost degeaba masina aia pe care am dezmembrat-o....
ekkakon
Junior
Junior

Post by ekkakon »

vstef_is wrote: ... vai abia astept sa fie gata sa-l vad cum merge! ....
Te-am trecut pe lista de "test drive" !  :-j :-j :-j ;D ;D ;D
[b]ARO 243 in curs de modificare in avion...[/b]
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Florin wrote: Un electro-ventilator de cielo de la radiatorul de racire al apei nu de la A/C am daca vreti la schimb sa punem elicea la gogu .
Si de ,,porche" poate sa fie ...sa faca ,,vant" ..nu conteaza ca face zgomot sau este roshu..... ;D

Deci Florin daruieste masa cu o elice pt GOGU. S-a facut? (ca noi ne descurcam cu restul)..

Maine predau elicea lui George daca ma viziteaza .. :-*
Florin
Membru
Membru

Post by Florin »

Si cine trece pe la mine ii dau electro-ventilatorul defapt am doua unul de cielo si unul de fiat sau vin cu el
joia viitoare.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

gata, s-a marcat. sper sa nu fie pus deja ala de andoria pe masina, ca i-am zis ca daca nu dau un semn, inseamna ca nu am gasit...
il sun maine dimineata!
multumim de help ambilor donatori
ARO CLUB ROMANIA
ekkakon
Junior
Junior

Post by ekkakon »

Mi-am amintit George ca ziceai de stickere... Ai vazut ca vopseaua de acum se cam "dezlipeste" de pe tabla si in principiu voiam sa-i dau lui Gogu culorile E.M.A. ( portocaliu+negru ). Asa ca ar fi bine sa nu le lipesti inca pt ca sa nu le pierdem la revopsire...  ;)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

ne-am gandit. pleaca la pachet. pe masina am pus unele mici, pe geam. am indraznit...  ;D
ARO CLUB ROMANIA
ekkakon
Junior
Junior

Post by ekkakon »

George wrote: ne-am gandit. pleaca la pachet. pe masina am pus unele mici, pe geam. am indraznit...  ;D
Dati jos ala galben de pe geamul din spate si puneti acolo unul mare, ca doar geamurile le acoperim la vopsire....  ;)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

inca n-avem unu' maaare. urmeaza si ala, si cand o fi gata...il punem si la posta, ca nu-i bai daca nu-l lipim personal.

L.E.:
la masina s-au mai reparat macaralele la geamuri, ca erau blocate si broastele la usi. se inchid acum usile ca la G-klasse.  ;D
deasemenea, s-a montat si contactor general ca nu era, si cablaje noi pentru 2 baterii.
poze:
1.acum are radiatoare si ventilator + un electroventilator. se va monta si difuzor la ventilator
2.vasul de ulei pt servo e la locul lui si el
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Anonym on 28 Apr 2009, 12:54, edited 1 time in total.
ARO CLUB ROMANIA

Post Reply