GOGU
Moderators: Werner, mariusjaz, socratee
-
vstef_is
- Membru legendar

Re: GOGU
Din pacate elice nu am avut nici eu niciodata, ci un electroventilator care era prea mic... si stateam non stop geana pe apa. La turatie maxima insa facea treaba, da si zgomot mai tare ca motoru! (Era cu 2 trepte... oricum o panarama)George wrote: acum e aproape gata, s-a intepenit intr-o elice de ventilator de 300 de lei... am zis ca poate gasim una mai "moca"...si mai stam o zi, doo...dar daca nu se poate, ii dam drumu' si asa. si poate se mai strang bani mai tarziu, ca oricum raman amanet io cu persoana mea, la atelier...
Sorry.
-
SERGHEI
- Banat

Mai baieti,eu as avea o elice de andoria ,,pomarlita" de Pomarla pe care as vrea sa-l scot din curtea mea DAR ,gasiti si voi o rapandula de electro-ventilator ca sa pun in loc pana vin caldurile (este timp)..daca promite careva ca nu ma lasa fara ,,evantai" pana la vara ..il dau eu pe al meu..
-
SERGHEI
- Banat

Si de ,,porche" poate sa fie ...sa faca ,,vant" ..nu conteaza ca face zgomot sau este roshu.....Florin wrote: Un electro-ventilator de cielo de la radiatorul de racire al apei nu de la A/C am daca vreti la schimb sa punem elicea la gogu .
Deci Florin daruieste masa cu o elice pt GOGU. S-a facut? (ca noi ne descurcam cu restul)..
Maine predau elicea lui George daca ma viziteaza ..
- George
- Administrator

gata, s-a marcat. sper sa nu fie pus deja ala de andoria pe masina, ca i-am zis ca daca nu dau un semn, inseamna ca nu am gasit...
il sun maine dimineata!
multumim de help ambilor donatori
il sun maine dimineata!
multumim de help ambilor donatori
ARO CLUB ROMANIA
- ekkakon
- Junior

Mi-am amintit George ca ziceai de stickere... Ai vazut ca vopseaua de acum se cam "dezlipeste" de pe tabla si in principiu voiam sa-i dau lui Gogu culorile E.M.A. ( portocaliu+negru ). Asa ca ar fi bine sa nu le lipesti inca pt ca sa nu le pierdem la revopsire... 
[b]ARO 243 in curs de modificare in avion...[/b]
- ekkakon
- Junior

Dati jos ala galben de pe geamul din spate si puneti acolo unul mare, ca doar geamurile le acoperim la vopsire....George wrote: ne-am gandit. pleaca la pachet. pe masina am pus unele mici, pe geam. am indraznit...![]()
[b]ARO 243 in curs de modificare in avion...[/b]
- George
- Administrator

inca n-avem unu' maaare. urmeaza si ala, si cand o fi gata...il punem si la posta, ca nu-i bai daca nu-l lipim personal.
L.E.:
la masina s-au mai reparat macaralele la geamuri, ca erau blocate si broastele la usi. se inchid acum usile ca la G-klasse.
deasemenea, s-a montat si contactor general ca nu era, si cablaje noi pentru 2 baterii.
poze:
1.acum are radiatoare si ventilator + un electroventilator. se va monta si difuzor la ventilator
2.vasul de ulei pt servo e la locul lui si el
L.E.:
la masina s-au mai reparat macaralele la geamuri, ca erau blocate si broastele la usi. se inchid acum usile ca la G-klasse.
deasemenea, s-a montat si contactor general ca nu era, si cablaje noi pentru 2 baterii.
poze:
1.acum are radiatoare si ventilator + un electroventilator. se va monta si difuzor la ventilator
2.vasul de ulei pt servo e la locul lui si el
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Anonym on 28 Apr 2009, 12:54, edited 1 time in total.
ARO CLUB ROMANIA