Si eu doar am facut o intrebare,cine vrea ,bine,cine nu ,e treaba lui.......Eu personal simt uneori nevoia de adrenalina,m-am dus de tampit la branesti singur si m-am bagat in padure,chiar fara acordul padurarului si am fentat si transeele......si a fost haios......dar singur e cam aiurea. Am vazut ca nenea Dan Chiriac mai are obiceiul sa mai iasa cu copilotul prin drumuri d-astea de pamant.....poate ca isi face masina multicolora si o sa vrea sa ne vedem mai multi ..........nu stiu.........zic si eu........sper !E o propunere si nimic mai mult......iar scopul cred ca s-a inteles pana acum.
Unde se poate face off road pe langa Bucuresti?
Moderator: costy84
- Schumy
- Membru de elita

Re: Unde se poate face off road pe langa Bucuresti?
Nenea Serghei....pe matale nici nu se pune problema sa te chemam la off road......am vazut ca esti om cu obraz subtire si nu cobori in noroi.....da noi astia mai tineri si mai dilai nu ne-ar strica o faza d-asta.......macar sa ne invatam minte sa nu mai facem pe viitor...... 
Si eu doar am facut o intrebare,cine vrea ,bine,cine nu ,e treaba lui.......Eu personal simt uneori nevoia de adrenalina,m-am dus de tampit la branesti singur si m-am bagat in padure,chiar fara acordul padurarului si am fentat si transeele......si a fost haios......dar singur e cam aiurea. Am vazut ca nenea Dan Chiriac mai are obiceiul sa mai iasa cu copilotul prin drumuri d-astea de pamant.....poate ca isi face masina multicolora si o sa vrea sa ne vedem mai multi ..........nu stiu.........zic si eu........sper !E o propunere si nimic mai mult......iar scopul cred ca s-a inteles pana acum.
-
SERGHEI
- Banat

Daca vrei adrenalina adevarata,din plin ...du-te la femei maritate ...sa vezi acolo adrenalina cand se aud pasi la usa...
- Victor
- Membru de elita

De 1 an de zile va tot invit la calugareni dar nici unul nu ma sunat sa zica hai ca vin si daca e sa ramaneti Intepeniti avem si tractor care sa va scoata.
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.
- Schumy
- Membru de elita

NU stiu unde e Calugareni.....o sa caut topicul........eu vin intr-un weekend.......poate mai sunt doritori... 
- Werner
- Aro Club Romania

Serghei, au am crezut ca esti om "serios"...!SERGHEI wrote: Daca vrei adrenalina adevarata,din plin ...du-te la femei maritate ...sa vezi acolo adrenalina cand se aud pasi la usa...
- Schumy
- Membru de elita

Pai e serios........probabil ca a spus-o din experienta......si ce experienta misto...... 
Sa nu deviem de la subiect........cine mai doreste , cine mai pofteste intr-un weekend prin zona D-lui Victor pe la Calugarieni sa ridice o mana sus
Sa nu deviem de la subiect........cine mai doreste , cine mai pofteste intr-un weekend prin zona D-lui Victor pe la Calugarieni sa ridice o mana sus
- George
- Administrator

ia-l pe dan, ca va imbina utilul cu placutul... 
ARO CLUB ROMANIA
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Acum, serios vorbind.
Schumy, si asta nu e valabil numai pentru tine. O intalnire din asta de o zi aproape de casa este simplu de realizat. Iei initiativa, te decizi cand si unde vrei sa mergi, apoi pui un anunt: "merg in ziua de ... in locul cutare, pentru doritori, ne vedem la ora ... in locul ...".
Schumy, si asta nu e valabil numai pentru tine. O intalnire din asta de o zi aproape de casa este simplu de realizat. Iei initiativa, te decizi cand si unde vrei sa mergi, apoi pui un anunt: "merg in ziua de ... in locul cutare, pentru doritori, ne vedem la ora ... in locul ...".
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- baciudibaciu
- Membru legendar

Sa nu mai scrii asa ceva nici in gluma bre SCHUMYSchumy wrote: NU stiu unde e Calugareni.....o sa caut topicul........eu vin intr-un weekend.......poate mai sunt doritori...![]()
AICI ai perfecta dreptate si ai pus punctul unde trebuieSERGHEI wrote: Daca vrei adrenalina adevarata,din plin ...du-te la femei maritate ...sa vezi acolo adrenalina cand se aud pasi la usa...
George wrote: pai cine? eu inca n-am masina disponibila...e cu ambreiajul gata. tarzy...tarzy are ARO?!
dan...lucreaza de zor la noua achizitie, baciu a rupt-o (la propriu), serghei...nu se baga decat odata la 2 ani, george pantelimon...s-a dat la fund cu acaretele lui... altcineva?! mai stii?
aah...keloo fuge si de la gratar mai nou...
da' apropos...in sambata cu pricina, la serghei, de ce n-ai ajuns?!
Bre io am rupt-o da am mai si reparat pe la ea. Mai am putintel si e gata ,mai putin motorul care mai are de asteptat .
Asa ca nenea schumy ai rabdare si ne vom aduna . Matale fa rost de premii ,insigne flori si pionieri pentru intampinarea participantilor
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- amb13
- Membru legendar

Si dupa cite mi-a soptit mie o pasarica, si Tarzy va avea Aro din nou saptamina viitoare
, asa ca....Ma eu zic sa vi le pregatiti pentru intilnirea aia mare , ca acusi este iulie si nu aveti masinile pregatite si o sa spuneti ca n-ati stiut, n-ati putut, etc.Eu sper sa ma ajute Dumnezeu sa apar cu ea pe acolo,daca nu sigur pe Transalpina
-
SERGHEI
- Banat

Oaaaaaauuu ,isi cumpara Tarzy ARO?? De la cine ...??Este pe forum proprietarul??? Marfa....amb13 wrote: Si dupa cite mi-a soptit mie o pasarica, si Tarzy va avea Aro din nou saptamina viitoare, asa ca....Ma eu zic sa vi le pregatiti pentru intilnirea aia mare , ca acusi este iulie si nu aveti masinile pregatite si o sa spuneti ca n-ati stiut, n-ati putut, etc.Eu sper sa ma ajute Dumnezeu sa apar cu ea pe acolo,daca nu sigur pe Transalpina
- Schumy
- Membru de elita

Nenea Serghei te rog sa nu-mi dai de lucru p-aici sa splitez topicurile si conversatiile ca inca nu imi iese din prima si imi dai de munca ........ 
Nenea Dan.......eu n-am zis ca e greu........da nu stiu unde sa ma duc sa ma dau in primul rand........si daca stiam si lasam aici veste si ajungeam acolo de unul singur care era smecheria??Ma uitam la nenea Manolo......isi gasea un loc si se jucau acolo pana se plictiseau.......ceva de genul asta mi-ar placea si mie.......
Nenea Dan.......eu n-am zis ca e greu........da nu stiu unde sa ma duc sa ma dau in primul rand........si daca stiam si lasam aici veste si ajungeam acolo de unul singur care era smecheria??Ma uitam la nenea Manolo......isi gasea un loc si se jucau acolo pana se plictiseau.......ceva de genul asta mi-ar placea si mie.......
- George
- Administrator

pasarica aia e papagal, cred...ca tot repeta vorbele astea de un an de zile...amb13 wrote: Si dupa cite mi-a soptit mie o pasarica, si Tarzy va avea Aro din nou saptamina viitoare ...
si da...pregatiti-le, ca mai sunt 2 luni. sau schumy, tu cauti iar motiv sa nu vii nici anul asta? vrei s-o rupi de acuma si sa zici ca nu e gata?
ARO CLUB ROMANIA
-
semaca
- Junior

La Calugareni am facut cateva iesiri la inceputul anului, este o zona propice pt. offroad! Eu eram singurul Aro, ma rog M, restul patroale mitsubishi etc...Odata mint, am fost cu un TATA motors 
Este mlastina care va poate pune la incercare, o ravena mai bengoasa si chiar padurea e generoasa. Noi am numit zona "gradinita de la Calugareni" deoarece mai noii si mai tinerii offroaderi s-au antrenat in zona...
Este mlastina care va poate pune la incercare, o ravena mai bengoasa si chiar padurea e generoasa. Noi am numit zona "gradinita de la Calugareni" deoarece mai noii si mai tinerii offroaderi s-au antrenat in zona...
461 "M-elangevagen"
- Schumy
- Membru de elita

Super tare........multumesc domnule Semaca pt informatii......cred ca o sa ma decid la o zi dintr-un weekend cat de curand si o sa las vorba aici din timp in ideea ca poate mai vine si altcineva.......
Nenea George acum ,cum i-o fi norocul..........vorba la Juan manule Fangio...."ola va , ola spaca" adica ori merge ori o sparg.......
si daca n-o sa pot sa vin nici anul asta o sa fie din motive intemeiate........nu din cauza ca nu sunt participanti........(faptul ca data trecuta nu am avut permis a fost o realitate)
Nenea George acum ,cum i-o fi norocul..........vorba la Juan manule Fangio...."ola va , ola spaca" adica ori merge ori o sparg.......
si daca n-o sa pot sa vin nici anul asta o sa fie din motive intemeiate........nu din cauza ca nu sunt participanti........(faptul ca data trecuta nu am avut permis a fost o realitate)