Transalpina 2007
Moderator: costy84
- colonelu
- Membru legendar

DN 67 C Transalpina sau Infernalpina
Salut prieteni! Nu va recomand acest drum cel putin in portiunea Sebes-Sugag-Oasa. Acest drum national(?!!) a fost candva asfaltat si acum are mii de gropi ceea ce face oricand de preferat un drum forestier desfundat care iti ofera satisfactii offroad depline.Marti trebuie sa ma duc in zona cu o comisie de la SDN Alba si Romsilva si va voi putea da date de ultima ora depre starea drumului. Am fost in zona luna trecuta pana la limita cu judetul Valcea si datorita zapezii am mers ca pe autostrada.(vezi foto).
CAELUM SERENUM
- colonelu
- Membru legendar

- florin75
- Membru de elita

Re: Transalpina 2007
Asta vara, in august, era plombat si am mers in conditii foarte bune intre Sebes si Sugag si dupa. Anul precedent insa (2005) a fost absolut istovitor si pt mine si pt masina, erau gropi din 50 in 50 de cm, a fost o mare usurare cand in sfarsit, la Oasa, s-a terminat asfaltul si am putut sa merg si eu cu 40 km/h.
- Dan CHIRIAC
- Administrator

La solicitarea initiatorului, acest topic se inchide pana la aventuale noi ordine.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- myke
- Membru legendar

TRANSALPINA
Ar tenta pe careva un transalpina in weekendul saptaminii viitoare? plecare din petrosani ->obirsia lotrului si iesire la novaci?camparea o facem pe la jumatate in cort/masini
Eu ma duc....
Eu ma duc....
- tarzy
- Membru legendar

Re: TRANSALPINA
suna interesant dar eu nu prea ma pot deslipi pana dupa 10 iulie
poate reluam atunci
poate reluam atunci
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Din pacate, nici eu nu ma pot misca deocamdata.
- George
- Administrator

io zic sa se lipeasca cele doo topice,dupa ce se redeschide celalalt inchis la nervii lui florin 
anu' asta poate il legam cumva,ca si pe mine ma atrage ideea,insa tre discutat sa gasim momentu'
anu' asta poate il legam cumva,ca si pe mine ma atrage ideea,insa tre discutat sa gasim momentu'
ARO CLUB ROMANIA
- florin75
- Membru de elita

Si unde vrei sa dormi? In cort?
Mai gandeste-te!
Nu ai unde sa te cazezi, nici macar o cabana decenta nu e, daramite o viluta pusa la dispozitie cu toate cele, ca la Satic!
Nu momentul e problema stii bine, io as pleca si in seara asta, probabil ca o sa o si fac, da' nu acolo, sa vedem, cu ploile si furtunile astea...
Topicul celalalt poate fi redeschis oricand, tot ce se posteaza aici devine proprietatea comunitatii, am gresit cerand inchiderea topicurilor respective, recunosc! Moderatorii au acceptul meu pt redeschiderea topicurilor inchise la cererea mea.
E adevarat ca m-am ofticat pe moment, dar pe urma mi-am dat seama in ce ma bagam daca va taram dupa mine, fie si in Bucegi! Ce rost avea sa apara discutii, eu oricum nu am nimic de pierdut, am fost si pe Transalpina in fiecare an incepand cu 2003, uneori si de 2-3 ori pe an, in Bucegi la fel, nu a trecut vara fara sa urc la Babele, am urcat si la inceputul iernii cand era zapada mica. Cine nu a fost a pierdut, sau poate nu.
Mike, pe Transalpina e bine sa ai la dispozitie 3 zile, in 36 de ore nu faci mare lucru, mai mult stai la volan pe sosele, asta pt cei care vin din Bucuresti, dureaza 6 ore drumul pana Polovragi sau Obarsia Lotrului.
Nu ai unde sa te cazezi, nici macar o cabana decenta nu e, daramite o viluta pusa la dispozitie cu toate cele, ca la Satic!
Nu momentul e problema stii bine, io as pleca si in seara asta, probabil ca o sa o si fac, da' nu acolo, sa vedem, cu ploile si furtunile astea...
Topicul celalalt poate fi redeschis oricand, tot ce se posteaza aici devine proprietatea comunitatii, am gresit cerand inchiderea topicurilor respective, recunosc! Moderatorii au acceptul meu pt redeschiderea topicurilor inchise la cererea mea.
E adevarat ca m-am ofticat pe moment, dar pe urma mi-am dat seama in ce ma bagam daca va taram dupa mine, fie si in Bucegi! Ce rost avea sa apara discutii, eu oricum nu am nimic de pierdut, am fost si pe Transalpina in fiecare an incepand cu 2003, uneori si de 2-3 ori pe an, in Bucegi la fel, nu a trecut vara fara sa urc la Babele, am urcat si la inceputul iernii cand era zapada mica. Cine nu a fost a pierdut, sau poate nu.
Mike, pe Transalpina e bine sa ai la dispozitie 3 zile, in 36 de ore nu faci mare lucru, mai mult stai la volan pe sosele, asta pt cei care vin din Bucuresti, dureaza 6 ore drumul pana Polovragi sau Obarsia Lotrului.
- alex
- Membru legendar

pentru cei care au emotii cand vad un cort s-ar putea utiliza cabana de la obarsia lotrului.
nu stiu exact ce conditii de cazare au dar s-ar putea sa fie decent.
mai exista voineasa si malaia unde se ofera cazare.
pe valea frumoasei sunt niste case unde se poate intreba daac accepta gazduire si in extremis pentru inceput/ sfarsit paltinisul va ofera cazare.
exista locuri unde sa se poate innopta si fara cort.stabiliti puncte de adunare si va regasiti dimineata.
florin o sa treaca pe acolo, mai trec si eu prin august, asa ca prin toamna daca va faceti curaj sa iesiti din bucuresti s-ar putea sa va bucurati pe deplin de frumusetea zonei....
ca merita!
nu stiu exact ce conditii de cazare au dar s-ar putea sa fie decent.
mai exista voineasa si malaia unde se ofera cazare.
pe valea frumoasei sunt niste case unde se poate intreba daac accepta gazduire si in extremis pentru inceput/ sfarsit paltinisul va ofera cazare.
exista locuri unde sa se poate innopta si fara cort.stabiliti puncte de adunare si va regasiti dimineata.
florin o sa treaca pe acolo, mai trec si eu prin august, asa ca prin toamna daca va faceti curaj sa iesiti din bucuresti s-ar putea sa va bucurati pe deplin de frumusetea zonei....
ca merita!
happily mending an Aro 320 D127
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Tot la solicitarea initiatorului, redeschidem, cu bucurie, acest topic.
- florin75
- Membru de elita

Decat paduchelnita aia mai bine in cortul meu, curat, proprietate personala.alex wrote: pentru cei care au emotii cand vad un cort s-ar putea utiliza cabana de la obarsia lotrului.
Mike, pleaca cu cortul tau de aici, ca sperii copiii!
- alex
- Membru legendar

daca organizam ceva din timp eu am mai multe corturi si echipament de camping....mese, scaune.....etc
happily mending an Aro 320 D127
- florin75
- Membru de elita

Si io am, da' intrebarea e pe cine bagam in ele!alex wrote: daca organizam ceva din timp eu am mai multe corturi si echipament de camping....mese, scaune.....etc
-
vstef_is
- Membru legendar

Din cauza de tre sa dau licentza (speram noi) nu pot ajunge la Brasov acum... sa prind pe Dracula... dar foarte posibil sa ajung ceva mai tarziu, pe 21-22... si atunci de la Brasov pana la Babe.... chiar as veni
Ce ziceti? Ne strangem o mana de oameni?