Keo wrote:
deci ai fost,nu te-ai lasat...
intr-adevar,frumoasa...ma faci invidios. si acuma nu mai are de ce sa iti para rau dupa negresa mea.
s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. si cu aia rosie esti asteptat cu deosebit interes la noroi. ai promis...
SSSSSSSSSSSSSSSSShhhttt...... In pana mea,vrei sa auda nevasta-mea??...Cum o aduc pe argintie,schimb gumele la Rosie si gata .....la noroaie cu ea...am promis..
Last edited by George on 09 Jul 2007, 12:01, edited 1 time in total.
[/quote In principiu vreau sa fie,,pe drum" ..pe urma daca se considera necesar voi face si modificari,adica:pentru inceput-panourile usilor vor fi aruncate si inlocuite cu tabla de aluminiu. /quote]
Cand vrei sa arunci panourile de usi, le poti arunca la mine in portbagaj. Ale mele nu mai merita sa poarte numele de "panouri usi".
Werner> nu stiu cand voi face operatiunea cu panourile,dar sigur vor ajunge pachet la tine.
Mihai> Pai sun maine si intreb de motor ca intrebarea moarte n-are,dar sa stii ca Keo este cel care a gasit Andoria.
Felicitari! S-o stapanesti sanatos!
Aproape ca m-ai pus pe ganduri... Tot respectul pt cei care inca mai cred in masina asta! Nu e usor, sa stiti, intretinere, piese, prejudecatile romanasilor frustrati...