aro masina de zi cu zi

Despre modelele construite,variante,motorizari,locuri in care s-au construit

Moderators: Werner, mariusjaz

Post Reply
cristi36111
Membru Devotat
Membru Devotat

aro masina de zi cu zi

Post by cristi36111 »

Ce parere aveti, poate un aro 243 sa fie masina de mers in fiecare zi cu ea prin oras, cateodata prin exterior etc? Cam cu ce masina se poate compara din punct de vedere al confortului?
Unde nu-i drum, acolo e ARO si reciproca este valabila.

siles

Re: aro masina de zi cu zi

Post by siles »

cu un IMS ;D
George
Administrator
Administrator

Post by George »

siles wrote:cu un IMS ;D
ai condus si una, si alta? sau vorbesti asa, sa te afli in treaba, siles?!
este cu muuuult peste confortul unui IMS.
un ARO fara servodirectie, si cu frane pe tambur pe fata, e mai greoi de manevrat in oras, dar daca ai unul mai modern, asa... ai fi surprins placut, de el. gandeste-te la unul cu motorizare moderna, cu frane disc, 5 trepte, servodirectie... si nu te vei mai da jos din el!
ARO CLUB ROMANIA
siles

Post by siles »

mai da tu nu stii de gluma???
dar sa stii ca si din cel descris de tine te dai jos (si inca destul de des)la benzinarie
parerea mea e ca aro-ul e pentru teren si munci

George
Administrator
Administrator

Post by George »

siles wrote:mai da tu nu stii de gluma???
dar sa stii ca si din cel descris de tine te dai jos (si inca destul de des)la benzinarie
parerea mea e ca aro-ul e pentru teren si munci
parere gresita, siles. cat despre glume, vezi ca avem arie dedicata pe forum, unde poti scrie bancuri. omul cere pareri pertinente, nu glume. nu crezi?!
ARO CLUB ROMANIA
siles

Post by siles »

bine domnu administrator(sa traiti)
vad ca sinteti foarte serios asa ca nu mai scriu
bafta
Cotizo
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Cotizo »

De 243 nu stiu, dar eu am circulat cu Aro 10 si mai circul inca din cand in cand. Daca ai brand corespunzator si o moaca mai fioroasa e chiar recomandabil, iti dau prioritate toti "manelo-beamveii"...
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Cum a spus si George: daca vrei un ARO sa îl folosesti zi cu zi, cauta un ARO cu motorizare Peugeot, sau Andoria. Avantajele sunt, ca mergi ca si cu orice alta masina moderna din aceeas clasa (a nu se confunda cu un SUV). Ai servodirectie, servofrâna, frâne pe disc, cutie în 5 trepte, nivel sonor placut, Euro2, motoarele au viata în ele, poti merge si cu 130-140 km/h. Consumul, la fel ca la orice 4x4, sau dubitza de aceeas marime, la Peugeot cam 9-10 L/100km, iar la Andoria cam 8-9 L/100km. Motorul de Peugeot este putin mai sugativ decât Andoria.
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Eu merg cu ARO zi de zi si in oras si afara din 2005 si cred ca am sa o mai faca inca multa vreme.
Initial am circulat cu ARO 244 fara servodirectie, mai greu un pic, dar la gabaritul meu nu a fost asa o problema. Apoi cu ARO 10.4 vreme de vre-o 3 ani si jumatate. Acum, din nou cu 244 cu servo. Cu 243 am mers, dar mai putin.
M-am descurcat foarte bine cu toate.
Probabil ca tine si de o anumita "potriveala" personala. Nu voi spune ca ARO este o masina foarte confortabila, insa eu ma simt foarte bine in ele.
Nu stiu cu ce sa o compar... sigur este mult mai confortabila decat LR Defender.
Cum spuneam, este si o chestie personala. De exemplu: cand conduc Fordul Fiesta al sotiei ma doare spatele dupa 40 de kilometri, iar cu ARO am mers 400 de kilometri fara sa ma dau jos din masina...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Post Reply