Bucuresti, Bvd. Libertatii colt cu Regina Maria(strada cu casa aia mare din ghines buc de consuma cacalau de curent numa cu luminitzele de la catargul cu drapel)
Zapada de la 1 cm pana la 100cm, depinde unde ai masina pe bulevard sau in spatele blocului.
In ciuda temperaturii de -8/-10 grade anuntate in mass-media azi-dimineata nu am avut parbrizul inghetzat.
Oare chiar au fost -8grade?
foarte bine daca aveti si poze ....pun si eu una ,este de sambata cand am fost la tara (adica la 11 km de Giurgiu) si in acel timp a trecut si un Aro si hopa o poza
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pai a fost facuta la repezeala ,si e prima mea poza pe forum
in Giurgiu zapada mai este de 25-27 cm si este foarte frig, acum de dimineata este o ceata foarte groasa ca sa zic asa si chiciura peste tot , numai buna o ceasca de ciocolata calda
aia da iarna adevarata , dar nai nici-o informatie din ce tara este ? ca sa stie lumea .....
Veste noua !!!!In Giurgiu astazi 27.01.2010 ora 18:00 a inceput iarasi sa ninga ,ninge foarte tare cu fulgi nici mari ,nici mici , dar sper ca va ninge macar inca doua zile
Last edited by gortu on 27 Jan 2010, 20:13, edited 1 time in total.