Plimbare prin Bucegi!

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Plimbare prin Bucegi!

Post by georgenis »

Ieri am fost o tura cu Aro prin Bucegi pe aici aproape de mine pentru "rodaj"...Pana la urma am cutreierat tot muntele. Pozele sunt cele mai "graitoare". Oricum a fost super cu decapotabila, se uitau toti turistii dupa noi.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Re: Plimbare prin Bucegi!

Post by georgenis »

Prima poza de sus e la Sfinx. A doua arata acoperisul in caz de ploaie... ;D
In prima poza de mai jos se vede releul Costila in Spate. In a doua crucea de pe Caraiman.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

In poza urmatoare este Busteniul vazut de sus. Mai jos Aro si cu mine la o fosta cariera de piatra in spate se vede lacul Bolboci. De acolo este un peisaj splendid.
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Si inca doua...

georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Poze in cariera de piatra.
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Pe malul lacului.
Conashu
Junior
Junior

Post by Conashu »

Super masina si pozele de asemenea . :>-  Felicitari!
Cum a mers acaretul in "rodaj" prin Bucegi? Sau comentariile vor urma dupa mai multi km?
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

A mers foarte bine. Doar spatele zdruncina foarte rau desi erau trei in spate. Sunt arcurile foarte tari. Si dupa ce am cocotat-o pe stanca aia de la Sfinx jos pe loc drept a inceput sa curga ulei din reductor si m-am cam speriat dar dupa aia mi-am dat seama ca era pe la aerisitorul reductorului, nu am mai pus furtun. Probabil simeringul dintre reductor si cutia de viteze nu mai e bun si se scurge uleiul din cutie in reductor. Nu sunt sigur dar o sa probez sa vad cat ulei intra in amandoua. Dupa plimbare au inceput sa curga si celelalte simeringuri de la iesirea spre grupul fata, si de la grupul fata(in afara de cele de la planetare) si de la iesirea spre spate. Dar asta ma asteptam. In rest a urcat super bine!
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

georgenis wrote: A mers foarte bine. Doar spatele zdruncina foarte rau desi erau trei in spate. Sunt arcurile foarte tari. Si dupa ce am cocotat-o pe stanca aia de la Sfinx jos pe loc drept a inceput sa curga ulei din reductor si m-am cam speriat dar dupa aia mi-am dat seama ca era pe la aerisitorul reductorului, nu am mai pus furtun. Probabil simeringul dintre reductor si cutia de viteze nu mai e bun si se scurge uleiul din cutie in reductor. Nu sunt sigur dar o sa probez sa vad cat ulei intra in amandoua. Dupa plimbare au inceput sa curga si celelalte simeringuri de la iesirea spre grupul fata, si de la grupul fata(in afara de cele de la planetare) si de la iesirea spre spate. Dar asta ma asteptam. In rest a urcat super bine!
bine ai venit in club... :-j :-j :-j eu am renuntat dupa ce am schimbat de reo 4 ori semeringurile...prefer sa complectez uleiul scurs odata pe luna...intra vreo 100 ml in cutie si 150-200 in cutia de transfer...asta este
Image
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Eu o sa iau simeringuri straine. Sper ca alea sa tina mai bine.
Suparici
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Suparici »

Frumos. Sa-ti fie de bine!!
George
Administrator
Administrator

Post by George »

zuper,bre georgica...mijto rodaj.
apropos de bucegi...vara asta as vrea sa ajung si eu. cine se ofera sa-mi fie ghid? si cine se mai inscrie? ca in mai era suspect de zapada,da' acuma e prea frumos ca sa nu mergem...
ARO CLUB ROMANIA
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Pai eu ce pazesc aici?Va astept cand vreti voi. Doar sa nu fiu la mare...
George
Administrator
Administrator

Post by George »

pai spune cand pleci,sa stim sa nu venim. sau vrei sa spunem noi,cand venim,ca sa stii cand sa pleci la mare?
;))
ARO CLUB ROMANIA
Conashu
Junior
Junior

Post by Conashu »

Dl. Georgenis, unde este roll-baru din imaginea grafica realizata pe calculator ? Ramane numai in desen sau va fi si in realitate ? Ar veni foarte bine pe mashina si in plus ar fi si foarte util .

Post Reply