ULTIMA ESCHIBITIE FISCALA
Moderator: costy84
- pantelimon
- Membru legendar

ULTIMA ESCHIBITIE FISCALA
PAI CICA deschizi o firma la bulgari masinile inmatriculate acolo si ai scapat da hoti si da jepcari
- George
- Administrator

Raspuns: ULTIMA ESCHIBITIE FISCALA
pai cum deschizi firma? hai nea george,sa dea dracu...ne asociem? facem ARO BULGARIA SA?

sa tot tii ARO cu Bv pe el...si sa aduci masini de afara...
sa tot tii ARO cu Bv pe el...si sa aduci masini de afara...
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

interesant
ma bat si eu ca "intemeietor" la asa firma
ma bat si eu ca "intemeietor" la asa firma
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
SERGHEI
- Banat

Hmmm...treaba ar merge dar se poate si pe persoana fizica.Singura conditie este sa inchiriezi o ..casa,garsoniera ceva la un pretz derizoriu ,mai ales ca nu trebuie sa locuiesti acolo, lucru care ii convine proprietarului.Te strangi 5 -6 insi,faci un contract legal ,declarat la sectia financiara in care figureaza toti baietii si gata ....poti inmatricula astfel auto in Bulgaria pe adresa respectiva,iar costul nu ar fi mai mare de 150-160 euro pe an de caciula...
..Asta daca vrei sa platesti in continuare locuinta,altfel...o lasi moarta si iti vezi in continuare de treaba cu masina inmatriculata pe numele tau cu adresa in Bulgaria.Nu mai exista obligativitatea ca masina sa fie inmatriculata la adresa unde locuiesti...poate omul are 3 case si locuieste in toate prin rotatie...
- George
- Administrator

nu cred ca merge...gandeste-te ca nu mai platesti impozitu' si statu' tre sa recupereze banii...cum mai da de tine,daca nu ai o proprietate imobiliara? tre sa te execute silit la o adica...
ma rog,e de studiat si asta.
ma rog,e de studiat si asta.
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Pai te doare mana sa platesti impozitul in Bulgaria?Este vre-o problema sa faci un drum de doua ore o data pe an ca sa iti platesti impozitul??? Gandeste-te doar la ce economie faci la inmatriculare si la diferenta de impozit care oricum este mai mic in Bulgaria. Am rugat o un ..amic...sa faca rost si sa traduca listele cu impozitele auto din Bulgaria...
- George
- Administrator

stai bre dinule,ca m-ai inteles gresit. io nu ziceam din pct. meu de vedere,ca si contribuabil,ci din pct. de vedere al statului,care tre sa aibe un clejte sa te stranga de
coa(st)e daca nu platesti.
daca ai info corecte legate de impozite si de infiintarea de SC,chiar si conditiile la PF...nu ezita sa le bagi.cred ca statul roman vrea sa faca un paradis fiscal mai aproape,in Bulgaria...sa nu se mai duca unii asa departe,in tzipru
coa(st)e daca nu platesti.
daca ai info corecte legate de impozite si de infiintarea de SC,chiar si conditiile la PF...nu ezita sa le bagi.cred ca statul roman vrea sa faca un paradis fiscal mai aproape,in Bulgaria...sa nu se mai duca unii asa departe,in tzipru
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Pai eu nu ma refeream la firme ci la persoane fizice...cat despre firma ,nu este nici o problema ,pot sa imi deschid firma si in Uganda daca intrunesc conditiile din tara respectiva....Platesc impozit in Uganda...Nu?
- George
- Administrator

pai da...da' in Uganda te lasa sa faci firma pe adresa de casuta pojtala? 
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

bre baieti ... da ar mai fi ceva .... ITP-ul?? unde mai facem ITP-ul? sau ma rog ... IL MAI FACEM???
iar daca tot e de inscris in tari straine, poate nu ar strica sa anmalizam si varianata Rep Moldova, nu de alta dar aia nu sunt UE ca noi si bulgarii
iar daca tot e de inscris in tari straine, poate nu ar strica sa anmalizam si varianata Rep Moldova, nu de alta dar aia nu sunt UE ca noi si bulgarii
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

pai si cum treci tu,tarzy-ule vama doar cu buletinu? iti tre carte verde,acte pe masina,alte alea...plus distanta. asa,pana la ruse...te duci de drag si doar cu buletinu...ca la credite

ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

pai am pasaport, iar carte verde sew face si numa ptr 1 zi, nu-i mare lucruKeo wrote: pai si cum treci tu,tarzy-ule vama doar cu buletinu? iti tre carte verde,acte pe masina,alte alea...plus distanta. asa,pana la ruse...te duci de drag si doar cu buletinu...ca la credite
![]()
cu distanta ai dreptate .... mai aproape gradinarii
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

pai cum circuli tu un an cu carte verde de o zi? plus ca daca faci accident...ai imbulinat-otarzy wrote: pai am pasaport, iar carte verde sew face si numa ptr 1 zi, nu-i mare lucru
cu distanta ai dreptate .... mai aproape gradinarii
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Stati,stati... ca am pierdut sirul.
Uite cum se face....Inchiriezi o locuinta.Iti cumperi o jmasina pe care o inmatriculezi in Bulg la acea adresa pe numele tau ,care este in contractul de inchiriere al locuintei.Taxele pt masina se platesc in Bulgaria ,itp in Bulgaria ,asigurare in Bulgaria......iar tu circuli cu masina pe unde vrea maciuca ta .Clar?Exact ca vecinul meu care a venit in Ro ,a inchiriat un apartament (platit de firma) ,iar masina un mercedes diesel ,,bot de cal" si l-a adus din Anglia si l-a inmatriculat in RO ca asa cerea legea pana in 1-dec...si vorba aia ..este fabricat in 1900 toamna...Singura conditie este sa ai o resedintza unde va fi adresa autoturismului pt a intra in evidentele fiscale ale localitatii respective...Nu mai vrei sa tii locuintza inchiriata,no problem,anunti unde vrei sa iti trimita factura de la fisc si gata .evident ,trebuie sa iti platesti ca omul impozitul pe masina pt ca in alte tari,si va fi la fel si la noi...daca nu ai impozitul platit ,ai probleme cu revizie..si alte alea...
Uite cum se face....Inchiriezi o locuinta.Iti cumperi o jmasina pe care o inmatriculezi in Bulg la acea adresa pe numele tau ,care este in contractul de inchiriere al locuintei.Taxele pt masina se platesc in Bulgaria ,itp in Bulgaria ,asigurare in Bulgaria......iar tu circuli cu masina pe unde vrea maciuca ta .Clar?Exact ca vecinul meu care a venit in Ro ,a inchiriat un apartament (platit de firma) ,iar masina un mercedes diesel ,,bot de cal" si l-a adus din Anglia si l-a inmatriculat in RO ca asa cerea legea pana in 1-dec...si vorba aia ..este fabricat in 1900 toamna...Singura conditie este sa ai o resedintza unde va fi adresa autoturismului pt a intra in evidentele fiscale ale localitatii respective...Nu mai vrei sa tii locuintza inchiriata,no problem,anunti unde vrei sa iti trimita factura de la fisc si gata .evident ,trebuie sa iti platesti ca omul impozitul pe masina pt ca in alte tari,si va fi la fel si la noi...daca nu ai impozitul platit ,ai probleme cu revizie..si alte alea...
- tarzy
- Membru legendar

pai da ... nbea Din ... da ITP in bulgareste????!!!! ne trebuie musai traducator
SERGHEI wrote: Stati,stati... ca am pierdut sirul.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)