Transalpina 2007

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
George
Administrator
Administrator

Raspuns: Transalpina 2007

Post by George »

felicitari domnilor,ma bucur ca ati avut o iesire reusita.
cat despre somnul meu...il fac si in masina. mai vin ursii? :)
p.s.: merg singur
ARO CLUB ROMANIA

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

baciudibaciu wrote: Totusi o intrebare mai complxa imi permit de unde pana unde si mai ales cand.Pun aceasta intrebare deoarece am parcurs dn 67 c din toate directiile inclusiv prin 7a.Nu va suparati pe mine ca am intrat pe aici dar pe acolo sigur m-ati zarit.Mai vorbim daca vreti.
Nu am inteles intrebarea!

Iesirea a avut loc pe 9-10 august, s-a plecat din sibiu, peste Cindrel, nu stiu prea clar pe unde, de la un moment dat nu am mai mers pe drum ci direct peste munti, am coborat la Oasa, de unde am mers la Obarsie, loc in care am si campat. A doua zi am coborat la Ranca, eu am plecat spre Cozia, Mihai s-a intors pe DN 67 C si a apucat drumul spre Petrimanu, care pleaca chiar din pasul Urdele. Poate ne-ati zarit d-voastra pe noi, eu unul nu-mi aduc aminte!  :D
George
Administrator
Administrator

Post by George »

domnu' baciu nu e chiar di'baciu cu vorbele... probabil se refera la dtrn,ca "dincolo",ca a venit de acolo incoace
oricum,parea pe graba...poate cand revine,isi revine si scrie mai rar...
ARO CLUB ROMANIA
Conashu
Junior
Junior

Post by Conashu »

florin75 wrote:
Ca o propunere, daca se merge in Bucegi, cu sau fara mine, merita incercata o apropiere de vf. Omu, macar pana deasupra caldarii tot cred ca merge.
Pana deasupra caldarii Vaii Cerbului se poate ajunge cu mashina . Am vazut esaloane militare , cu camioane in componenta , care au ajuns pana acolo . Se merge fara probleme . Dincolo de acest punct, se circula cu tractorasul cu senile din dotarea cabanei Omul. Ca sa mergi cu auto 4x4, de la acest punct spre Omul , este un act de mare curaj. Nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce.  [-X

mihai aro
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mihai aro »

Ca sa mergi cu auto 4x4, de la acest punct spre Omul , este un act de mare curaj. Nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce
  se pare ca aici e de mine (nu ma-m putut abtine,scuze)  :-@ :-@ 
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Din cate stiu io exista o varianta pe deasupra Branei Cerdacului, e clar ca pe brana nu se poate! Nu am mers niciodata pe varianta de iarna, pe sus, asa ca nu stiu cum e, dar daca s-ar putea trece pe acolo ar fi. Nu ca as vrea sa fiu io primul care trece  [-X, ma gandeam sa mearga altcineva inainte, sa ne zica cum e!  :P
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Re: Transalpina 2007

Post by baciudibaciu »

Multumesc ptr raspuns Florin 75.Ai inteles foarte bine intrebarea mea si ai raspuns pe masura spre deosebire de Keo care vad ca are o problema .Se pare ca cea mai importanta problema a lui este sa ma ia pe mine de ureche pe unde ma gaseste.  Keo nu te lua dupa altii sa imi zici di baciu  suficient  baciu sau  lasa-ma ...Am intrebat pt.ca intr-o discutie  s-a sustinut ca a fost parcurs dn67c  in toiul iernii.Ce ati facut zic eu este REMARCABIL si va felicit inca o data. baciu
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

A fost recent cineva pe Omu...

http://www.club4x4.ro/viewtopic.php?t=828 - aici sunt poze cu patzania...
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Am vrut sa incerc sa ajung la Omu dar nu eram cu cine trebuie in masina. Poate data  viitoare. Stiu ca ajunge Nea Popa cabanierul de la Omu cu Aro pana pe aproape. O sa-l intreb cand ne mai intalnim.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

georgenis wrote: Am vrut sa incerc sa ajung la Omu dar nu eram cu cine trebuie in masina. Poate data  viitoare. Stiu ca ajunge Nea Popa cabanierul de la Omu cu Aro pana pe aproape. O sa-l intreb cand ne mai intalnim.
nea Popa ajunge cu masina pana la locul unde traseul de vara se bifurca fata de cel de iarna. are si-o magazie acolo unde depoziteaza calabalacul.

stiu ca facuse drumul sa ajunga pana la cabana dar .... dupa fiecare ploaie trebuia refacut asa ca si-a bagat picioarele. de altfel ..... din primavara are o intelegere cu un el;icopter si face aprovizionarea pe cale aeriana
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

In urma cu cativa ani am fost cu masina catre Omul.
Nu era ARO, iar eu nu eram la volan, ci pe locul din dreapta.
Am ajuns fara mari probleme pana la obarsia Vaii Cerbului.
De acolo am apreciat ca se poate ajunge la Omul, dar cu anumite riscuri:
- poteca care inconjoara obarsia vaii prezinta si o inclinare laterala destul de pronuntata;
- drumul este ingust, daca apare vre-o problema nu se poate intoarce masina.
La vremea respectiva am renuntat.
Totusi, daca masina si soferul sunt bazate...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Am vorbit cu fratele meu si el a fost cu motocicleta anul trecut. A zis ca se poate ajunge cu masina. O sa incerc daca vine vreme frumoasa sa ajung cu Aro 10.
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Dan CHIRIAC wrote: In urma cu cativa ani am fost cu masina catre Omul.
Nu era ARO, iar eu nu eram la volan, ci pe locul din dreapta.
Am ajuns fara mari probleme pana la obarsia Vaii Cerbului.
De acolo am apreciat ca se poate ajunge la Omul, dar cu anumite riscuri:
- poteca care inconjoara obarsia vaii prezinta si o inclinare laterala destul de pronuntata;
- drumul este ingust, daca apare vre-o problema nu se poate intoarce masina.
La vremea respectiva am renuntat.
Totusi, daca masina si soferul sunt bazate...
Da' pe de-asupra potecii care merge pe caldare nu te-ai uitat? Banuiesc ca nu, altfel ai fi vazut drumul de iarna, care poate fi trecut cu masina, pe acolo a urcat si Toyota aia. Poteca de sub cerdac nu poate fi trecuta cu masina, decat daca vrei sa scapi de ea!
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Anul asta nu cred ca se mai poate dar la anul sigur ajung la Omu. Vii si tu Florine? Sa fie Aro 10 sa vada lumea ce poate.
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

E in plan, si din cate stiu eu, sunt si alti temerari dornici de aventura pe aici, din pacate vremea ne-a cam luat-o inainte, si pe deasupra mai am cate ceva de facut la masina. Nici eu nu cred ca mai e vreo sansa anu' asta, dar cine stie, s-ar putea sa se incalzeasca!

Post Reply