Are cineva idee, se potrivesc cerceii si bucsile de cauciuc de la dacia papuc ? Asta pentru a scuti un drum in capitala. Multumesc.
cercei si bucse cauciuc arcuri foi aro 10
-
johnny
- Junior

cercei si bucse cauciuc arcuri foi aro 10
Salutare.
Are cineva idee, se potrivesc cerceii si bucsile de cauciuc de la dacia papuc ? Asta pentru a scuti un drum in capitala. Multumesc.
- icXu
- Membru de elita

Re: cercei si bucse cauciuc arcuri foi aro 10
Da, se potrivesc; dacia papuc a avut punte spate de aro 10 pana prin 1990 (cred? ) de aceea se potrivesc si planetarele.
- razvy
- Membru legendar

Re: cercei si bucse cauciuc arcuri foi aro 10
cu planetarele tin sa te contrazic umpic, eu am avut punte de papuc pe aro luata in 98 noua, am schimbat atunci grupu in ea ,totu a mers perfect pana prin 2004 cand sa rupt o planetara ,am zis sa o schimb am gasit una second pe un aro 10 ,o bag vad ca nu intra cum trebe o strang nu prea mergea nicicum ,a mers cumva pana la urma stransa foarte greu a fortat in grup, am mers cca 1 km si sau spart satelitii in grup ,am schimbat satelitii ,si am facut un distantier in strung de 12mm ,planetara de aro 10 este mai lunga cu 12 cm fata de cea de papuc ,planetara de papuc merge in grup de aro 10 dar se uzeaza rapid canelurile de pe planetara si mansonul de cuplaj