Adio ARO, am gasit o iubire noua!

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

hbogdan
Membru Devotat
Membru Devotat

Re: Adio ARO, am gasit o iubire noua!

Post by hbogdan »

Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP

Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Vai de mine! Ce gramada de plastic! b-(
Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

Werner wrote:Dragi prieteni AROisti, astazi m-am întors dintr-o excursie Off-Road, unde am descoperit o "iubire" noua. Am vazut ce poate un Mazda, asa ca m-am hotarât sa vând toate ARO-urile care le am. La fel si TV-urile vor pleca. O sa-mi cumpar o Mazda CX7, o adevarata masina de teren, nu ARO........! Are un aspect nemaipomenit de frumos, zabalesc dupa asa ceva. Nu stiu cum de am putut sa fiu asa de orb, sa nu vad aceasta frumusete adevarata pâna acuma.

În zilele urmatoare o sa apara vechiturile mele din tabla la rubrica "Bazar", sau cine e nerabdator: http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=5&t=50
Stiti povestea porcului, care intr-o zi, a zis ca nu mai mananca balega si se va tranforma in cel mai curat anumal... ;D
gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by gabriel90cl »

dar tu chiar vorbesti serios??? :o sincer acum....sa renunti la toate aroaiele si la toate tv-urile pt o mazda [-X unde ti-ar mai fi mandria ta de roman??? :P

axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

gabriel90cl wrote:dar tu chiar vorbesti serios??? :o sincer acum....sa renunti la toate aroaiele si la toate tv-urile pt o mazda [-X unde ti-ar mai fi mandria ta de roman??? :P
Dupa atatia ani in care a avut grija sa aibe masinile cu care merge prin Europa in stare perfecta si cred ca nu l-au lasat niciodata probabil ca va scoate ceva bani pe ele si isi va cumpara o masina de plastic .
gortu
Membru de elita
Membru de elita

Post by gortu »

Hai ca m-am socat cand am vazut titlul topic-ului....da m-am prins.Oricum domnu' Werner zic eu ca nu ar renunta la utilajele lui nici-o data... ;D :D 8) :P

Post Reply