Adio ARO, am gasit o iubire noua!
Moderator: costy84
- hbogdan
- Membru Devotat

Re: Adio ARO, am gasit o iubire noua!
Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP
- Werner
- Aro Club Romania

Vai de mine! Ce gramada de plastic!hbogdan wrote:Oho... http://www.drive-test.ro/stiri/992/mazd ... ciale.html
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Stiti povestea porcului, care intr-o zi, a zis ca nu mai mananca balega si se va tranforma in cel mai curat anumal...Werner wrote:Dragi prieteni AROisti, astazi m-am întors dintr-o excursie Off-Road, unde am descoperit o "iubire" noua. Am vazut ce poate un Mazda, asa ca m-am hotarât sa vând toate ARO-urile care le am. La fel si TV-urile vor pleca. O sa-mi cumpar o Mazda CX7, o adevarata masina de teren, nu ARO........! Are un aspect nemaipomenit de frumos, zabalesc dupa asa ceva. Nu stiu cum de am putut sa fiu asa de orb, sa nu vad aceasta frumusete adevarata pâna acuma.
În zilele urmatoare o sa apara vechiturile mele din tabla la rubrica "Bazar", sau cine e nerabdator: http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=5&t=50
- gabriel90cl
- Membru Devotat

dar tu chiar vorbesti serios???
sincer acum....sa renunti la toate aroaiele si la toate tv-urile pt o mazda
unde ti-ar mai fi mandria ta de roman??? 
- axxel4you
- Membru legendar

Dupa atatia ani in care a avut grija sa aibe masinile cu care merge prin Europa in stare perfecta si cred ca nu l-au lasat niciodata probabil ca va scoate ceva bani pe ele si isi va cumpara o masina de plastic .gabriel90cl wrote:dar tu chiar vorbesti serios???sincer acum....sa renunti la toate aroaiele si la toate tv-urile pt o mazda
unde ti-ar mai fi mandria ta de roman???
- gortu
- Membru de elita

Hai ca m-am socat cand am vazut titlul topic-ului....da m-am prins.Oricum domnu' Werner zic eu ca nu ar renunta la utilajele lui nici-o data...