Astia-s oameni?...

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Astia-s oameni?...

Post by gabriel90cl »

Tata a incercat sa cumpere un TV de la un vecin din cartier pe 1.200 lei.era statut de ceva timp,dar avea piese bune pt masinile noastre.Tata a vorbit cu proprietarul si i-a dat 600 lei,iar dupa ce se angaja trebuia sa-i mai dea 600.
Ce a facut omu?A dus acel TV la fiare vechi si a luat 1.700 lei pe el,fara sa il anunte pe tata,fara sa ii returneze cei 600 lei dati ca avans.Am fost azi si am vorbit cu nea Eugen,un cumnat de-al lui,care a fost si omul nostru de legatura in aceasta "afacere",sa clarificam situatia. Binevoitor omul incerca sa o dea de gard...ca stii ca pune-te in locul lui,ca...
Tata i-a cerut nr de telefon al cumnatului sau(proprietarul TV-ului)dar asta,se facea ca ploua si ca nu ii stie nr...hai dao dracu...e cumnatu tau si nu-i stii nr de telefon.,..
Acum tata trebuie sa ii afle nr de telefon,sau adresa de e-mail ca sa ii ceara banii inapoi.
Deci:tata i-a dat banii(600lei) lui nea Eugen,k apoi sa aiva loc vanzarea.Acum tata ce zice.Poi daca a vandut masina,da-mi tu cei 6 mil.Asta ce zice...: Da eu ce legatura am cu afacerea voastra...
Cum mi i-ai dat,asa i-am dat si eu lui.
Dupa ceva vreme,o baga paia ca... DA TU AI UN ACT LA MANA CA MI-AI FI DAT MIE VRE-UN BAN? b-(
Tata are actele acelui TV dar nici-o adeverinta sau ceva...a mers pe buna incredere,ca era prieteni de incredere,dar...si-a dat seama si tata ca in ziua de azi,nimic nu mai merge pe incredere frate....

myronutu
Membru legendar
Membru legendar

Re: Astia-s oameni?...

Post by myronutu »

tot cam asa de genu am patit si eu cu un aro care lam vandut.iam dat la un pretin de a lu un amic de al meu si ala mio dat 2 mil si restu de 3 mi le da in maxim o luna si ute tot o luna sa facut din ianuarie si trebuie sa radiez masina de pe batranu respectiv. acuma sa aud ca maisna o bagato la fier vechi si ala nu imi mai raspunde la tel.eu acuma sa fac rost sa scot o fartie la om cum ca maisna e la fier ca so pota radia,ca a zis respectivu ca o face ca o trege.astia is oameni
mosu
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mosu »

Nasol momentul,mai ales ca omul a dat banii dar nu a luat nimic in schimb si legal nu stiu ce poate face si `altfel` nu stiu daca merita.Din pacate exista si asemenea specimene.Singura vina a tatalui tau e ca nu stie sa-si aleaga prietenii...
gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by gabriel90cl »

mosu wrote:Nasol momentul,mai ales ca omul a dat banii dar nu a luat nimic in schimb si legal nu stiu ce poate face si `altfel` nu stiu daca merita.Din pacate exista si asemenea specimene.Singura vina a tatalui tau e ca nu stie sa-si aleaga prietenii...
adevarul e ca e destul de naiv tata...acum sper ca s-a trezit la realitate.viata nu e atat de roz cand vine vb de prieteni...

gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by gabriel90cl »

myronutu wrote:tot cam asa de genu am patit si eu cu un aro care lam vandut.iam dat la un pretin de a lu un amic de al meu si ala mio dat 2 mil si restu de 3 mi le da in maxim o luna si ute tot o luna sa facut din ianuarie si trebuie sa radiez masina de pe batranu respectiv. acuma sa aud ca maisna o bagato la fier vechi si ala nu imi mai raspunde la tel.eu acuma sa fac rost sa scot o fartie la om cum ca maisna e la fier ca so pota radia,ca a zis respectivu ca o face ca o trege.astia is oameni
exact asa a patit tata cu M-ul...l-a vandut pe incredere si am platit impozit pt M si tv timp de 6 ani.
6 ani in care tipul ala folosea M-ul,iar noi plateam impozitul...
degeaba am incercat noi sa dam de el...abia intr-un final...a venit el acasa la noi.si s-a rezolvat.
el l-a folosit numai pe balta si l-a durut la pl de noi...
mult noroc! %%- good luck
sorin
Membru legendar
Membru legendar

Post by sorin »

am sa te rog sa pastrezi un limbaj civilizat
gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by gabriel90cl »