Ce a facut omu?A dus acel TV la fiare vechi si a luat 1.700 lei pe el,fara sa il anunte pe tata,fara sa ii returneze cei 600 lei dati ca avans.Am fost azi si am vorbit cu nea Eugen,un cumnat de-al lui,care a fost si omul nostru de legatura in aceasta "afacere",sa clarificam situatia. Binevoitor omul incerca sa o dea de gard...ca stii ca pune-te in locul lui,ca...
Tata i-a cerut nr de telefon al cumnatului sau(proprietarul TV-ului)dar asta,se facea ca ploua si ca nu ii stie nr...hai dao dracu...e cumnatu tau si nu-i stii nr de telefon.,..
Acum tata trebuie sa ii afle nr de telefon,sau adresa de e-mail ca sa ii ceara banii inapoi.
Deci:tata i-a dat banii(600lei) lui nea Eugen,k apoi sa aiva loc vanzarea.Acum tata ce zice.Poi daca a vandut masina,da-mi tu cei 6 mil.Asta ce zice...: Da eu ce legatura am cu afacerea voastra...
Cum mi i-ai dat,asa i-am dat si eu lui.
Dupa ceva vreme,o baga paia ca... DA TU AI UN ACT LA MANA CA MI-AI FI DAT MIE VRE-UN BAN?
Tata are actele acelui TV dar nici-o adeverinta sau ceva...a mers pe buna incredere,ca era prieteni de incredere,dar...si-a dat seama si tata ca in ziua de azi,nimic nu mai merge pe incredere frate....