arcuri spate sasiu lat

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

arcuri spate sasiu lat

Post by cristi-devildnb »

se pot inlocui bucsile de la arcurile spate la aro 10 cu sasiul lat? afacut cineva aceasta operatiune? cum?
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson

amb13
Membru legendar
Membru legendar

Re: arcuri spate sasiu lat

Post by amb13 »

Sint aceleasi bucsi si arcuri ca si la sasiul ingust. Se schimba relativ usor, dar trebuie date arcurile jos. Iti recomand ca inainte sa te apuci de operatie cu o zi sa dai cu ceva degripant pe suruburi si piulite, ca sa nu te chinui cind trebuie sa le scoti, mai ales pe cele din partea din fata.
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

ai reusit sa le scoti cu caroseria pe sasiu?
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

;D trebuie o teava lunga la vreo 2 metri..sa faci ''mangealac" sa impingi surubu ala cu saiba mare..in spre exterior
operatiunea a fost executata.cu caroseria jos.. teava trebuie tinuta in sus,..cum e caroseria nu ai cum..sa bagi si sa tragi de ia :-\

amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Fratii mei, am schimbat arcuri de spate destule si bucsi la Aro 10 ca sa stiu ca merge si cu caroseria pe el ,De aceea am zis sa dai cu ceva degripant si sa le lasi o zi doua , sa nu te chinui cind scoti suruburile.Pe alea din fata le impingi cu o ranga pina iasa din locasul lordupa care poti sa bati cu ceva sa iasa in continuare. Merge linistit cu caroseria sus. Bafta!.
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

cam asta e problrma la mine
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

in cel mai raucaz daca nu poti desfaci caroseria din suruburi si o ridici umpic cu cricu la sasiu normal iese la sasiu lat nu pot sa ma pronunt c nu mam uitat la asa ceva
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

am facut o presa si am reusit sa le schimb, cu distanta de care imi faceam griji nu e problema pt ca dupa ce a iesit bucsa din lacasul ei se poate inclina surubul

Post Reply