mare intalnire mare cu de ai off road-ului
la Buzau
mere careva posesor de ARO de oricare o fi?
io cre ca ma duc si cu Soare
si cre ca mai mere si Pasteanu cu Badea
cica ii concurs pe echipe .....
no zbor la treaba
Moderator: costy84

vezi pe rallyraid.ro....va fi o cursa la TM. toamna asta.kato wrote: bai frate mai aproape de TM. nu se poate?![]()

din cate am inteles acolo etapa din banat sa anulat !mleo wrote:vezi pe rallyraid.ro....va fi o cursa la TM. toamna asta.kato wrote: bai frate mai aproape de TM. nu se poate?![]()

mai, nu e chiar asa.....marea majoritate sint baieti f. faini, eu ii cunosc de aproape.....baieti pasionati.kato wrote:din cate am inteles acolo etapa din banat sa anulat !mleo wrote:vezi pe rallyraid.ro....va fi o cursa la TM. toamna asta.kato wrote: bai frate mai aproape de TM. nu se poate?![]()
in rest nimic impresionant (doar o gasca de imprastiati)

nici cum nu am vrut sa sune a jignire !!mleo wrote:mai, nu e chiar asa.....marea majoritate sint baieti f. faini, eu ii cunosc de aproape.....baieti pasionati.kato wrote:din cate am inteles acolo etapa din banat sa anulat !mleo wrote: vezi pe rallyraid.ro....va fi o cursa la TM. toamna asta.
in rest nimic impresionant (doar o gasca de imprastiati)
Din pacate, datorita unor oameni implicati pina acum in acest sport, care printre altele au crezut ca in Romania s-ar putea face chiar avere din acest sport (organizatori + bagatori de seama pe la federatii), lucrurile mergeau prost in ultima vreme, transformand un lucru serios in aparenta gasca de imprastiati. Tocmai ptr. ca aceste lucruri trebuiau sa se schimbe, au aparut acele discutii pe care le poti vedea pe rally raid.
in rest , rally raidul , chiar la nivelul lui in Romania, e un sport frumos si interesant. Dar greu. Iar in "gasca " asta sint baieti care lucreaza luni si ani sa-si pregateasca masina , si nu va vine a crede la ce nivel au ajuns acese "prepaari".
Etapa din Banat a fost "anulata" intr-adevar (exact ce-ti spuneaam vis a vis de oamenii care au facut mult bine sportului), dar va exista in noiembrie o etapa care pleaca de la TM si ajunge la Bistrita.