baieti, dati-va cu parerea
-
Cyrus The Virus
- Incepator

Re: baieti, dati-va cu parerea
da intradevar sunt 3500 eu am calculat inca odata pretzul final linga cele detailate. Parerea mea este sa incepi prin ai cere sa repare cutia ta si sa o monteze pe masina, nu ai de ce sa cumperi o cutie noua, diferentzialul iara e o piesa scumpa ce se repara si se monteaza usor, nu potzi sa ii ceri sa puna aripile vechi si altele de genul. mai este o reparatzie la rezervor care nu e justificata si are valoare. Pompa frina are pretz mare si se poate repara ieftin , cere sa o repare pe ata si sa o monteze, aa pompa vacum (era stricata?) si vezi ce reparatzi ti-a facut la sasiu ca nu cred ca e ranforsat cu titan de cosra 500, cere toate piesele tale vechi inapoi inclusiv chederele de la geam , absolut toate piesele, arunca o privire si vezi in ce stare sunt, daca nu are sa le arate insisti. cam astea sunt sfaturile mele, si de restul pretzurilor nu ai ce sa te legi ca adaosul difera de la firma la firma si daca ai cumparat ceva scump se cheama tzeapa dar sa cumperi degeaba si bagate pe git e total altceva. Bafta si sorry
- alex
- Membru legendar

mleo,motorul facut la borni complet cu demontare si recticate toate mai putin axa cu came (la care borni a spus ca nu e cazul) a fost 3000ron.
reparatiil cutiei la campul lung au fost intre 3oo si 400 ron.
sudatul sasiului in zona 400ron, tot la cl......
reparatiil cutiei la campul lung au fost intre 3oo si 400 ron.
sudatul sasiului in zona 400ron, tot la cl......
happily mending an Aro 320 D127
-
georgenis
- Membru de elita

Disc de frana 250 lei? Dar cine naiba il fabrica? Eu am luat pentru Toyota japoneze Niparts cu 210lei buc., nou noute ditamai discurile ventilate. Si Brembo erau 250 lei tot pt Toyota. Prea umflate preturile astea!
- myke
- Membru legendar

coane...unde e magazinul ala ca vin si eu...astea is preturi de 24x sau aro 10?vstef_is wrote: Vorba artistului....
insa tot ce-a raportat...
era binisor..... umflat...
Sau mai clar, mie foarte multe preturi mi se par umflate! Si piese, si manopera! Cum as proceda? L-as lua la sange la fiecare dintre ele!
Daca te ajuta, iti spun preturi de magazin, in Iasi... care nu e Campulung! Si e magazin magazin.... ce am eu sunt preturi fara TVA, de raft... cu facturi, ma rog... toate alea... Asta in conditiile in care cei de aici le iau de la Campulung... si pun adaosuri considerabile, de aici si diferenta...
Nu am gasit corespondenta pentru toate, mentionez cateva repere pentru o idee, plus cateva alte piese tot pentru o idee
aripa fata tu - 250, IASI - 277
cheder usa tu - 10, IASI - 27
macara usa tu - 90, IASI - 74
grila tu - 90, IASI - 108 tip nou, 20 tip vechi
emblema tu - 10, IASI 5
disc fr. tu 140, IASI 250
Si separat, selectie din oferta magazinului de aici...
bara antiruliu - 78
brat superior - 250
bucsa tirant - 1.34
buse - in general approx 3 - 5
cablu frana mana - 16
cilindru frana - 47
cruce cardan - 20
geam lateral - 40
grup conic - 250
lampa fata - 35
lampa spate - 36
pinion cv - 100
planetara - 176
pompa ulei - 41
parbriz - 100
saboti - 29
servofrana - 113
set pinioane diferential - 132
set pivoti aro uzina - 218
tambur - 83
tampon motor - 20
teava legatura - 20 - 30
toba - 32
Sper sa te ajute preturile sa iti faci o idee, asta e cel mai scump magazin de pe la noi, un filtru de aer de BV trece de 1.5 mil la ei... mai avem un magazin cu preturi bune, dar nu am oferta pe hartie de acolo, si acum e weekend...
Eu am azut numai planetara (am dat pe fata 3 mil400)
Cruce cardan 200 (aia prima de dupa reductor pe spate e la noi vreo 600)
- George
- Administrator

e vorba,probabil,de planetara SPATE,la 176. ca la 150 aduc si io... 
apropos,stefane...aripa fata A10,aveau pe stoc?! asa,de curiozitate...
apropos,stefane...aripa fata A10,aveau pe stoc?! asa,de curiozitate...
ARO CLUB ROMANIA
- mihai aro
- Membru Devotat

Disc de frana 250 lei? Dar cine naiba il fabrica? Eu am luat pentru Toyota japoneze Niparts cu 210lei buc., nou noute ditamai discurile ventilate. Si Brembo erau 250 lei tot pt Toyota. Prea umflate preturile astea!
tot ce se poate da vezi ca aro nu se mai face asa ca, e mai valoros, la fel si piesele

tot ce se poate da vezi ca aro nu se mai face asa ca, e mai valoros, la fel si piesele
- George
- Administrator

e off topic discutia,bre. discu' e 140 de lei,in lista care tre dezbatuta! 250 e la ieshi...mihai aro wrote: Disc de frana 250 lei? Dar cine naiba il fabrica? Eu am luat pentru Toyota japoneze Niparts cu 210lei buc., nou noute ditamai discurile ventilate. Si Brembo erau 250 lei tot pt Toyota. Prea umflate preturile astea!
tot ce se poate da vezi ca aro nu se mai face asa ca, e mai valoros, la fel si piesele![]()
![]()
ARO CLUB ROMANIA
-
vstef_is
- Membru legendar

TOATE piesele sunt de A10... nu stiu ce aveau pe stoc sau nu, eu am o oferta pe hartie de ceva vreme...
SC STYLE M&C SRL
Iasi, BD N. Iorga nr.1
Tel/Fax 0232 / 23 79 68
style2mc@yahoo.com
DAR preturile aici sunt mai mari decat la....
Nea Nae
AUTOMAX
Iasi, Str. Moara de Foc nr.6
Tel/Fax 0232 / 257 603
www.auto-max.com.ro (n-am intrat niciodata pe site
)
SC STYLE M&C SRL
Iasi, BD N. Iorga nr.1
Tel/Fax 0232 / 23 79 68
style2mc@yahoo.com
DAR preturile aici sunt mai mari decat la....
Nea Nae
AUTOMAX
Iasi, Str. Moara de Foc nr.6
Tel/Fax 0232 / 257 603
www.auto-max.com.ro (n-am intrat niciodata pe site
- amicul
- Membru de elita

Sincer. Am citit si miroarse a RK total.
Si totusi mi se pare cam scump numai cind aduni totalurile => total scump.
" Oare merita? "
Si totusi mi se pare cam scump numai cind aduni totalurile => total scump.
" Oare merita? "
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- mleo
- Membru

pai aia e...omul "m-a incantat" la inceput cu o oferta de raparatie (capitala) ptr. alta masina. Eram sigur ca la final voi ajunge un pic mai scump la aia, dar eram pregatit (sigur, un pic nu inseamna 300% ). Asa ca i-am dus-o cu curaj , intre timp si pe asta. Sa o faca "un pic", sa mai circule cum-necum vreun an - doi, sa merite sa scap de ea apoi oricum ar fi. In conditiile astea CLAR nu-mi trebuiau aripi noi, ca nu cadeau alea vechi de pa masina (aveau doar ceva puncte mici de rugina la partea de jos), nu-mi trebuiau chedere noi (ca alea vechi inchideau sigur la fel de bine ca astea noi), pentru pompa de frana se gasesc garnituri, pentru pompa de vacuum la fel, ... m-a mirat ca nu a schimbat farurile, ca erau crapate toate 4 (!??) , ca n-a schimbat incuietorile de la portiere ca nu se inchideau prea bine, dar a schimbat emblema , plafoniera, furtune...sigur ca la Barni (Alex stie despre cine-i vorba, un mecanic din Brasov, care l-a scos pe el o data din belea - oare de ce m-am complicat ? si m-am dus la campulung, cand aveam solutia linga mine), in aceste conditii, sigur ieseam mai ieftin. Dar cine s-a gandit la asta?
Am inceput si eu sa analizez atent, in virtutea celor discutate aici, si sa vad de unde-l mai pot da un pic jos....
(diferentialul e schimbat, l-am rugat eu sa mi-l schimbe, ca avea raport diferit fata de cel din spate).
Am inceput si eu sa analizez atent, in virtutea celor discutate aici, si sa vad de unde-l mai pot da un pic jos....
(diferentialul e schimbat, l-am rugat eu sa mi-l schimbe, ca avea raport diferit fata de cel din spate).
ARO SUPER RALLY, Aro 240, Aro 244 (0001), Aro 10.6
Willys MB38 (1948), Mazda B2500,BMW R1200GS ADV,suzuki King Quad 750, A6
Willys MB38 (1948), Mazda B2500,BMW R1200GS ADV,suzuki King Quad 750, A6