Plimbare Muntii Baiului - Valea Doftanei

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Plimbare Muntii Baiului - Valea Doftanei

Post by georgenis »

Astazi profitand de o zi superba de toamna am plecat din nou in drumetie prin Muntii Baiului cu niste prieteni. Am ajuns la partia Sorica sus unde se construieste o noua gondola in locul telescaunului vechi. Acolo turnau beton adus cu elicopterul. Am stat si ne-am uitat un timp la elicopter. Pun poze mai jos.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Re: Plimbare Muntii Baiului - Valea Doftanei

Post by georgenis »

De acolo am plecat inapoi si in loc sa coboram in Busteni am luat-o pe un drum spre munti in partea cealalta. Acest drum cred ca nu a mai fost circulat de zeci de ani, ori probabil era un drum strategic de pe vremea comunista deoarece avea un sant mic de beton pe margine pentru apa dar si asta astupat de pamant si iarba. Defapt tot drumul era plin de iarba. Am mers pe drum si la un moment dat am parasit drumul si am urcat pe creasta sa vedem imprejurimile.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Am coborat de pe creasta si am continuat asa zisul drum care era din ce in ce mai slab conturat pana la un moment dat cand s-a terminat definitv si a trebuit sa coboram prin niste santuri foarte adanci pe unde era si sa ne rasturnam (sa ridicat spatele in aer si am ramas numai in roata din fata dreapta, noroc ca a cazut pe roti inapoi...). Pana la urma am ajuns la o stana si am gasit un drum de caruta prin padure(destul de extrem, noroc ca coboram), mai degraba o poteca pe care am coborat in Traisteni si de acolo in Valea Doftanei. Din nou Aro si-a facut datoria desi am fost pe un traseu destul de extrem, pe unde nu stiu daca ar putea merge masini nemodificate. Am noroc ca l-am inaltat destul de bine si i-am pus cauciucuri adevarate.
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Cei cu care am fost ziceau ca daca le-as fi zis ca poate merge Aro pe unde am fost azi, m-ar fi injurat...Acum s-au convins si ei.  ;D

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

georgenis wrote: Cei cu care am fost ziceau ca daca le-as fi zis ca poate merge Aro pe unde am fost azi, m-ar fi injurat...Acum s-au convins si ei.  ;D
Da' Toyota? Toyota cum ar fi mers?  :P

Mie mi se pare ca cel mai important e ca te-ai convins tu! Ceilalti vor privi oricum intotdeauna cu un zambet la copilul anemic al familiei Aro! 
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Felicitari ! Ai fost singur ? De fapt vroiam sa intreb : doar o masina sau mai multe ? Oricum nu are prea mare importanta  .Se vede ca ai fost multumit de iesire  si ca ti-ai incarcat bateriile cu adrenalina .sa auzim de bine.    baciudibaciu
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Pai am fost o singura masina. Era fain cu mai multe dar de unde sa le iau. Merge si Toyota la fel de bine dar e mai lunga si consola spate lunga si dau cu fundul de pamant la pante mari sau santuri. Plus ca mi-e mila de ea... Azi am zgariat un pic Aro de crengi prin padure cand am coborat. Si in plus Florine eu sunt convins demult de cand am ajuns cu camioneta 10.6 pe unde am ajuns. Insa asta scurta e si mai buna mai ales ca e mai inalta. In viitor va urma o Toyota scurta decapotabila. Si sa vezi unde ajung cu aia...Dar va ramane si Aro ca piesa de colectie pentru ca imi place foarte mult.
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

"Copilul anemic al familiei Aro" ar fi fost cel mai potrivit pentru offroad si cu  un motor mai puternic ar fi facut treaba extraordinara, din pacate cei de la Aro nu au fost buni la marketing, la felul cum prezentau masina. Foarte multa lume intoarce capul dupa Aro 10 al meu pentru ca arata bine decapotabil si inaltat, cu rotile mai mari. Daca si uzina ar fi facut variante mai imbunatatite poate ar fi existat si astazi. Dar ei au mers in virtutea inertiei...
Suparici
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Suparici »

Foarte misto George. sa-ti fie de bine plimbarea :)
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Frumos....frumos.....acuma privind vopseua...ai vazut-o pe a mea ce fatoasa e cu dungile alea de la crengi....
Se numesc cicatrici de razboi :)>- :)>- :)>-
Image
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

georgenis wrote: "Copilul anemic al familiei Aro" ar fi fost cel mai potrivit pentru offroad si cu  un motor mai puternic ar fi facut treaba extraordinara, din pacate cei de la Aro nu au fost buni la marketing, la felul cum prezentau masina. Foarte multa lume intoarce capul dupa Aro 10 al meu pentru ca arata bine decapotabil si inaltat, cu rotile mai mari. Daca si uzina ar fi facut variante mai imbunatatite poate ar fi existat si astazi. Dar ei au mers in virtutea inertiei...
Corect, marketingul le-a lipsit! Eu cred ca multa lume s-ar fi impacat chiar si cu calitatea scazuta a asamblarii! Dar era absolut necesar promovarea unei imagini de marca, cateva reclame la TV bine gandite ar fi schimbat destinul uzinei, cred. Incercari de variante imbunatatite au fost, cele cu motoare Reno au fost chiar reusite, francezii au adus odata cu acel motor alt sistem de directie, sistem de franare modern, gama era destul de larga, de la utilitare la recreationale si familiale. Dar din pacate nu s-a gandit nimeni sa le si promoveze, sau mai degraba nu s-a dorit sau au fost impiedicati sa o faca.
Si desigur, Aro trebuia sa-si stabileasca un target: cui vreau sa vand masina asta? In Romania generatiei decreteilor (anii 60-70 si chiar 80), formata din oameni agresivi, violenti, frustrati de anii de lipsuri, bunastarea de acum nu se mai impaca cu imaginea unui Aro la poarta. In Romania 4x4 inseamna lux, multi considerand ca daca Aro nu poate sa produca o masina gen tuareg sau cayene, ce rost mai are sa mai existe.

PS Stim cu totii de incercarile de resuscitare a decedatei uzinei Aro. Personal nu cred in aceste incercari, nu poti face productie de serie cu piese adunate de prin magazinele din C-lung. Nu mai vorbim ca nici un autoturism fabricat in UE nu poate fi mai jos de euro 4.
Presupunand ca se vor rezolva toate problemele, cred ca initiatorii resuscitarii ar fi bine sa bage un ochi pe acest site, care a facut deja foarte mult pt aceasta marca si sunt convins ca va face si mai mult. Poate vor realiza astfel ce masina trebuie sa faca si catre cine sa se orienteze.
kato
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by kato »

faina iesirea !!!!bravo!
colonelu
Membru legendar
Membru legendar

Post by colonelu »

De exceptie !! Felicitari!