Tractare remorca peste 2000 Kg cu Aro
Moderator: costy84
-
alexclau
- Incepator

Re: Tractare remorca peste 2000 Kg cu Aro
Se poate lega de ARO 320 o astfel de remorca LEGAL?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- tarzy
- Membru legendar

daca sunt indeplinite conditiile din acte (masa maxima remorcabila a masinii > masa totala autorizata a remorcii)
insa in teren neasfaltat eu as avea mare grija cu acest tip de remorca, virajele stranse in teren moale o sa-ti dea batai de cap, trebuie musai ca masina tractoare sa aiba si greutate pe langa cuplu.
insa in teren neasfaltat eu as avea mare grija cu acest tip de remorca, virajele stranse in teren moale o sa-ti dea batai de cap, trebuie musai ca masina tractoare sa aiba si greutate pe langa cuplu.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
alexclau
- Incepator

LA MULTI ANI CU SANATATE !!!
Drumuri fara evenimente si putere de munca !!!
Va rog frumos un sfat la urmatoarea problema: suspensia la remorca este pe "bastoane de cauciuc" (ca in desen). Remorca este din 1988. As dori sa schimb aceste cauciucuri, ma gandesc ca "s-au uscat" si nu mai au proprietatea de a prelua socurile (nu mai sunt elastice). Ce credeti pot sa le schimb acasa sau numai cu ceva presa intr-un atelier specializat?
Stiti cumva se gasesc pe undeva de cumparat?
Multumesc anticipat
Drumuri fara evenimente si putere de munca !!!
Va rog frumos un sfat la urmatoarea problema: suspensia la remorca este pe "bastoane de cauciuc" (ca in desen). Remorca este din 1988. As dori sa schimb aceste cauciucuri, ma gandesc ca "s-au uscat" si nu mai au proprietatea de a prelua socurile (nu mai sunt elastice). Ce credeti pot sa le schimb acasa sau numai cu ceva presa intr-un atelier specializat?
Stiti cumva se gasesc pe undeva de cumparat?
Multumesc anticipat
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- razvy
- Membru legendar

Asa ceva nu stiu daca mai gasesti ,remorca este facuta de mesa salonta? daca da sigur nu mai gasesti ,eu la Padis 300 am facut o punte simpla si cu arcuri lamelare si nu mai am treaba ,inainte mergea pe sosea ca o barca ,acuma merge super
-
alexclau
- Incepator

daca as schimba cu arcuri in foi puntea cu bara de torsiune cei de la RAR nu ar face scandal (cel putin ?
)
dimensiunile remorcii ramanand tot asa
Apropo daca as lungii remorca cu 80 cm cam care ar fi cheltuielile si cam ce ar presupune (reomologare...?)
Multumesc mult
dimensiunile remorcii ramanand tot asa
Apropo daca as lungii remorca cu 80 cm cam care ar fi cheltuielile si cam ce ar presupune (reomologare...?)
Multumesc mult