niste oameni de nimic astia de la libertatea!
Moderator: costy84
- cristian54mcm
- Membru Devotat

Re: niste oameni de nimic astia de la libertatea!
Domnilor,intamplarea face ca sa cunosc un "sofer" din acea "clasa" si bineinteles ca am si pus mana pe tel cand am vazut acest reportaj.Mi s-a "comunicat" ca stirea nu este atat de calda cum o prezinta cei de la libertatea.Adica este mai veche.Aceste autoturisme au fost scoase la licitatie acum ceva vreme si s-ar putea sa le mai prindem prin targurile din tara,bineinteles la alte "preturi" mai decente ptr Ei.
- Werner
- Aro Club Romania

Interesant articolul! Deci, parlamentarilo le e rusine cu ARO.......? S-au vândut toate la licitatie? 
- alex4wd2001
- Aro Club Romania

Amuzant e ca le-o fi rusine cu ARO, dar nu pare sa le fie rusine de starea in care au adus tara...
Treaba cea mai grea e ganditu'
- myronutu
- Membru legendar

apoi din start le rusine sa circule cu ele,nu vedeti ca tot ultimele modele de audi,bmw si mercedez umbla,apoi sa cobore pana la aro.
apea pote sunt pe la remat ca astia de la remat se baga peste tot.
asta este pacat de ele
apea pote sunt pe la remat ca astia de la remat se baga peste tot.
asta este pacat de ele
- cristian54mcm
- Membru Devotat

nu sunt ei atat de fraieri sa le dea la remat asa.
- maryuss
- Junior

Cand am vazut prima data articolul pe libertatea online am stat vreo juma de ora si m-am uitat la el... cred ca si noaptea m-am visat ca am unul in curte. Asa ca sa ramanem la "VISE"... ,daca nu le-au maritat baietii o sa se ocupe curand de ele... la asta se pricep cel mai bine, au facut nemaivazute fabrici peste noapte, dapai niste masini. Azi maine isi iau ei macar niste Duster-e full options, ca de loganuri am vazut ca nu-s multumiti deloc.
Sa auzim de bine !
Sa auzim de bine !
- vercingetorix
- Membru legendar

«Rabla» reîncepe la 15 februarie (tot din ziarul Libertatea, 21.01.2011)
Se vor acorda, ca şi anul trecut, vouchere în valoare de 3.800 de lei, pentru fiecare persoană care casează autoturismul mai vechi de 10 ani şi care vrea să îl schimbe cu unul nou. Nu pot fi casate însă mai mult de trei autoturisme de persoană. Proprietarii vor fi liberi să le folosească pentru ei înşişi sau să vândă voucherele obţinute după predarea rablelor.
Şi instituţiile vor putea vinde maşinile
Noutatea este că, din 15 februarie, vor putea participa în program şi instituţiile publice.
Doar pentru prima parte a programului de anul acesta, ministerul a alocat 400 de milioane de lei, urmând ca, pe parcursul anului, să suplimenteze bugetul.
Se vor acorda, ca şi anul trecut, vouchere în valoare de 3.800 de lei, pentru fiecare persoană care casează autoturismul mai vechi de 10 ani şi care vrea să îl schimbe cu unul nou. Nu pot fi casate însă mai mult de trei autoturisme de persoană. Proprietarii vor fi liberi să le folosească pentru ei înşişi sau să vândă voucherele obţinute după predarea rablelor.
Şi instituţiile vor putea vinde maşinile
Noutatea este că, din 15 februarie, vor putea participa în program şi instituţiile publice.
Doar pentru prima parte a programului de anul acesta, ministerul a alocat 400 de milioane de lei, urmând ca, pe parcursul anului, să suplimenteze bugetul.
Last edited by vercingetorix on 21 Jan 2011, 12:43, edited 1 time in total.
Daca nu Aro, atunci ce ?
- hbogdan
- Membru Devotat

2010?
Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP
- vercingetorix
- Membru legendar

hbogdan wrote:2010?
Am corectat, multam.
Daca nu Aro, atunci ce ?
-
cristi66
- Incepator

si nu poate da nimeni ,detalii mai amanuntite despre ele?ca masinile par in stare buna? si ,la ,o adica ,eu unul mi-as dori unul in curte!
-
cristi66
- Incepator

si nu stie nimeni,modalitatea de achizitie a unui ARO de la parlamentari?as ramine indatorat.
cristi
cristi