facem noitarzy wrote:aia or avea Club ARO?
noi impozite auto
-
Diabolik
- Administrator

Re: noi impozite auto
- pantelimon
- Membru legendar

EL-ZORAB SI NESOCOTITII LA CAP
http://www.youtube.com/watch?v=MVUZmQuh ... re=related
se pare ca alta cale nu exista vom fi nevoiti sa procedam ca arbul din poezia lui george cosbuc.e cat se poate de clar.pasa nu neda vre-o solutie pentru calutul nostru iubit
editat de admin: nenea george, n-am renuntat la regulament ! ne bucuram ca ai revenit, insa te rugam pentru a cata oara?! sa nu mai scrii cu litere mari ! sunt peste 1000 de utilizatori din care cu siguranta, peste jumatate nu stiu cine esti si o sa li se para ciudat ca ti se permit abateri de la regulament. nu dovedesti nimic scriind cu litere mari, crede-ma !
multumesc.
se pare ca alta cale nu exista vom fi nevoiti sa procedam ca arbul din poezia lui george cosbuc.e cat se poate de clar.pasa nu neda vre-o solutie pentru calutul nostru iubit
editat de admin: nenea george, n-am renuntat la regulament ! ne bucuram ca ai revenit, insa te rugam pentru a cata oara?! sa nu mai scrii cu litere mari ! sunt peste 1000 de utilizatori din care cu siguranta, peste jumatate nu stiu cine esti si o sa li se para ciudat ca ti se permit abateri de la regulament. nu dovedesti nimic scriind cu litere mari, crede-ma !
multumesc.
- pantelimon
- Membru legendar

ok boss,si scuze! da sti ca sint un ciudat. si credema ca nu vreau sa dovedesc nimanui nimic.nu e ambitie sau rea vointa, e doar o stare de fapt. atata tot.
-
gabyleo357
- Incepator

Buna ziua,
am facut si eu un calcul, si am constat ca pt motor de campulung impozitul e 19 mil? Asa mult?
Daca are cineva motor de c-lung imi poate spune si mie cat il costa toate taxele pe an?
Multumesc anticipat!
Gabriel
am facut si eu un calcul, si am constat ca pt motor de campulung impozitul e 19 mil? Asa mult?
Daca are cineva motor de c-lung imi poate spune si mie cat il costa toate taxele pe an?
Multumesc anticipat!
Gabriel
- vercingetorix
- Membru legendar

In Bucuresti, sector 2, impozitul e 399 ron la un Campulung si 480 ron la un Brasov.
Pentru motorizarile sub 2500 cmc impozitul anual e in jur de 370-380 ron.
Daca la tine e alta grila...fa o mutatie in buletin sau cauta vreun bunic veteran de razboi.
https://www.impozitelocale2.ro/dvbl/index.php?p=cuantum
Pentru motorizarile sub 2500 cmc impozitul anual e in jur de 370-380 ron.
Daca la tine e alta grila...fa o mutatie in buletin sau cauta vreun bunic veteran de razboi.
https://www.impozitelocale2.ro/dvbl/index.php?p=cuantum
Daca nu Aro, atunci ce ?
-
mosu
- Membru Devotat

Si daca ne facem noi partid,pe cine alegem presedinte?Dan CHIRIAC wrote:La vot? sa votam pe cine? poate daca ne facem noi partid...
Uitati-va un pic in spate. Toate "marile" partide din Romania s-au perindat pe la guvernare in astia 20 de ani. Ati sesizat voi diferente?
Spagi, comisioane, furt, clientelism,... asta s-a petrecut sub toate guvernarile.
Si sa vezi ce colaborari frumoase, transcedand doctrinele, s-au petrecut intre membri ai diverselor partide atunci cand a fost vorba de parale...
Deci, pe cine sa votam?...
Pe mine ma dezavantajeaza exceptia pe care o fac anumite circumscriptii financiare.Eu am 11.4 cu motor de 1,6l si 10-le cu 1,9l.Platesc aproape dublu fata de ce e in codul fiscal.
- hbogdan
- Membru Devotat

Pai si daca te agiti numai aici, nu iti modifica nimeni impozitul. Fa o contestatie la ei.
Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP