Patriciul da in judecata firmele de telefonie mobila

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Patriciul da in judecata firmele de telefonie mobila

Post by tarzy »

Omul de afaceri Dinu Patriciu acuză firmele de telefonie mobilă că au fost complicele SRI, facilitându-i Serviciului ascultarea convorbirilor sale.
Dinu Patriciu acuză firmele de telefonie mobilă că au fost complicele SRI
Dinu Patriciu acuză firmele de telefonie mobilă că au fost complicele SRI / FOTO: Grup RC
Imaginea 1/1

Dinu Patriciu acuză firmele respective că au fost complice la un demers declarat ilegal, în cele din urmă, de instanţă. Declaraţiile au fost făcute la Radio Guerilla, în cadrul emisiunii "Asta la revista presei", moderată de Liviu Mihaiu.

"Intenţionez să dau în judecată firmele de telefonie mobilă pentru că eu cred că fac un bine tuturor românilor. Pe mine nu mă interesa să iau nişte bani ai contribuabilului, ci mă interesează ca acum să plătească complicii, iar banii vor fi folosiţi în scopuri caritabile. Fără complicitatea societăţilor de telecomunicaţii, aceste lucruri nu se pot întâmpla", a spus Dinu Patriciu.

Procesul a început în februarie 2007, când Dinu Patriciu a depus o plângere împotriva SRI. La sfârşitul săptămânii trecute, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut decizia pronunţată de Tribunalul Bucureşti, care a stabilit că lui Dinu Patriciu i-a fost încălcat dreptul la viaţă intimă.

SRI este obligat la plata unor daune morale de 50.000 de lei.

http://www.realitatea.net/patriciu-da-i ... 06266.html

practic e un razboi intre diferite gunoaie umane, cu pretexte legale.
Daca va castiga (putin probabil ca doar aia de la SRI or fi avut macar o caricatura de mandat) tot statul (adica noi) vom achita si bani astia.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

Post Reply