Idei de sezon
Moderator: costy84
- Marky
- Incepator

- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: Idei de sezon
In fine. Asta cu trasul cu sania dupa masina nu mi se pare o idee prea desteapta. Poate duce la accidente serioase. Mi se pare ca, in iarna asta sau in cea care a trecut a fost si ceva accident mortal.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- sorin
- Membru legendar

he he ..... si eu am tras anul asta cu banana toti copii din Agigea dar am fost pe drum de pamant si era zapada de 40 cm .drumul il stiam de asta vara si nu avea nici macar pietre pe acolo.in schim cu sanile e cam nasol ca te poti trezi cu un carambol si cine stie ce accidente
- tudop
- Membru de elita

Eu am facut asta in fiecare an, singura problema e ca la Aro e cam toxica treaba pt cei de pe sanii, care stau cu nasul la esapament 
- Marky
- Incepator

Periculos?
Daca se conduce pe drum nu prea circulat sau aproape circulat,si cu viteza decenta,nu vad ce s-ar putea intampla.
Asa daca este sa fim pesimisti saniusul este sport extrem.
Sa ne gandim cati dintre noi nu ne-am dat cu sania pe dealuri ?
Oricum mi sa pare super funny si copii vor fi ce-i mai fericiti.
Acum depinde si de locatie si Adult.
Daca se conduce pe drum nu prea circulat sau aproape circulat,si cu viteza decenta,nu vad ce s-ar putea intampla.
Asa daca este sa fim pesimisti saniusul este sport extrem.
Sa ne gandim cati dintre noi nu ne-am dat cu sania pe dealuri ?
Oricum mi sa pare super funny si copii vor fi ce-i mai fericiti.
Acum depinde si de locatie si Adult.
Last edited by Marky on 24 Feb 2011, 12:12, edited 1 time in total.
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Ma rog, cum zici tu... Probabil asa au gandit si aia care au patit-o.
Eu nu mi-as trage copii cu sania in felul asta. Mai bine transpir un pic si fac eu pe "magarusul".
Daca iei viraj cu saniile dupa tine si vine ceva pe sensul celalalt, oare ce se intampla? sau daca conducatorul auto e nevoit sa puna o frana hotarata?
Eu nu mi-as trage copii cu sania in felul asta. Mai bine transpir un pic si fac eu pe "magarusul".
Daca iei viraj cu saniile dupa tine si vine ceva pe sensul celalalt, oare ce se intampla? sau daca conducatorul auto e nevoit sa puna o frana hotarata?
ARO 244, an 1997, motor L25
- tudop
- Membru de elita

Sunt si eu de acord ca nu e pt copii... Dar oricum, mergand pe zapada cu 30kmh nu e chiar pericol mare, nu e diferenta intre o partie si treaba asta, decat daca mergi pe drum circulat cu masini care vin pe contrasens, atunci da, e cam prostesc.