o lamurire necesara
Moderator: costy84
- baciudibaciu
- Membru legendar

o lamurire necesara
Am fost banat in urma cu ceva timp-nu conteza acum daca a fost sau nu in regula banarea .Am fost si moderator.nu mai sunt. Nu conteaza nici aici de ce sau ce si cum.Am fost membru ARO CLUB ROMANIA .De ceva vreme nu mai sunt .
De ce !?
Pentru care vina mi-am pierdut aceasta calitate !?
De ce !?
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- George
- Administrator

Re: o lamurire necesara
si de unde ai dedus ca nu mai esti membru? ca nu inteleg...
ai participat la vreo sedinta a clubului in care s-a decis excluderea ta? ti-ai dat demisia si ai uitat? sau de unde aceasta nelamurire?
sau, pur si simplu, cauti scandal, ca si tarzy si zmeu? cu tot respectul...o sa te duci dupa ei, daca asta urmaresti.
ai participat la vreo sedinta a clubului in care s-a decis excluderea ta? ti-ai dat demisia si ai uitat? sau de unde aceasta nelamurire?
sau, pur si simplu, cauti scandal, ca si tarzy si zmeu? cu tot respectul...o sa te duci dupa ei, daca asta urmaresti.
ARO CLUB ROMANIA
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Hopa! hopa! ia stati usor, toata lumea.
Hai sa o lamurim usor, usor, gospodareste, ca aici sigur trebuie sa fie vorba de o neintelgere.
De unde, baciule, informatia asta, ca nu mai esti membru al Clubului?
Hai sa o lamurim usor, usor, gospodareste, ca aici sigur trebuie sa fie vorba de o neintelgere.
De unde, baciule, informatia asta, ca nu mai esti membru al Clubului?
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
-
vstef_is
- Membru legendar

Pai de exemplu nu mai e marcat ca atare pe forum, ca idee...
Zic si eu ca sa ma bag ca musca. Poate'o fost o oroare de butoane din greseala...
Zic si eu ca sa ma bag ca musca. Poate'o fost o oroare de butoane din greseala...
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Unde bre, la rang sau la ce?... ca ei mi-s mai batran si ma prind mai greu la de-astea...
Din cate stiu eu bann-area si de-bann-area se fac oarecum automat. S-ar putea, cu ocazia aia sa se fi facut vre-o "conversie" de rang...
Zic si eu, caci, dupa cum am spus, nu sunt mare mester in domeniu.
Din cate stiu eu bann-area si de-bann-area se fac oarecum automat. S-ar putea, cu ocazia aia sa se fi facut vre-o "conversie" de rang...
Zic si eu, caci, dupa cum am spus, nu sunt mare mester in domeniu.
ARO 244, an 1997, motor L25
- George
- Administrator

daca aia era problema, s-a rezolvat. insa se putea rezolva cu un pm la oricare dintre admini, nu cu tam tam de pozat in victima lui baubau si de a insinua niste lucruri care defapt nu exista.
daca alta este problema, iarasi era de discutat cu membrii clubului, cu conducerea lui ca de aia are...nu de postat asa, ca sa ne aflam in treaba.
daca alta este problema, iarasi era de discutat cu membrii clubului, cu conducerea lui ca de aia are...nu de postat asa, ca sa ne aflam in treaba.
ARO CLUB ROMANIA
-
Mircea Ardelean
- Membru de elita

hai, ma ca doar nu era secret de stat 
- baciudibaciu
- Membru legendar

George wrote:si de unde ai dedus ca nu mai esti membru? ca nu inteleg...
nu caut scandal
nu am participat la o sedinta in care sa ...
nu mi-am dat demisia
asa cum ai/ati observat sub avatar scria membru legendar,culoare bleu.la ceilalti membrii scria cu albastru VIP
de aici si nedumerirea.
am scris aici pentru ca nu stiam daca prin alte mijloace - pm sau telefon sau...nu deranjez
nu fac si nu am urmarit sa fac tam tam.
nu inteleg de ce ma ameninti cand puteai sa raspunzi simplu si civilizat la rugamintea/intrebarea mea
oricum ...multam fain
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- sorin
- Membru legendar

bine ai revenit Baciule .ma bucur ca s-a lamurit, se poate inchide?
- baciudibaciu
- Membru legendar

Am multumit pentru lamurire si ajutor deci :DA ! se poate inchide !
ps multumesc Sorin !
ps multumesc Sorin !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- George
- Administrator

nu inteleg de ce pui intrebari tendentioase, care sa lase loc de interpretari. de ce ai facut afirmatia asta:baciudibaciu wrote:nu inteleg de ce ma ameninti cand puteai sa raspunzi simplu si civilizat la rugamintea/intrebarea mea
oricum ...multam fain
cand problema era asta:baciudibaciu wrote:.Am fost membru ARO CLUB ROMANIA .De ceva vreme nu mai sunt .
De ce !?
baciudibaciu wrote:asa cum ai/ati observat sub avatar scria membru legendar,culoare bleu.la ceilalti membrii scria cu albastru VIP
de aici si nedumerirea.
vad ca stii sa te exprimi. si nu te amenint, ca n-am zis ca te caut sa te bat. pur si simplu m-am saturat de acuzatii nefondate, de fitile, strambe, vorbe aruncate aiurea, promisiuni neonorate si alte asemenea. alegerea iti apartine.
p.s.: cred ca avem perceptii diferite despre civilizatie, daca sustii ca ti-am raspuns necivilizat. sau chiar nu te poti abtine din a "baga fitile"?
ARO CLUB ROMANIA
- baciudibaciu
- Membru legendar

unde vezi fitile ?
unde vezi strambe ?
unde sunt vorbele si acuzatiile nefondate ?
ce promisiuni nu am onorat ?
voalat ma jignesti ! asta urmaresti ?
daca la un anumit moment am fost furios si tu ai fost unul din motive ,am stiut sa trec mai departe si asa cum voi face si de acum inainte .
oricum multam fain de precizari
cu bine
ps .intrucat in mare parte am primit raspunsul la intrebarea mea se poate inchide in orice moment,mai ales ca nu voi mai vizualiza/citi acest subiect
unde vezi strambe ?
unde sunt vorbele si acuzatiile nefondate ?
ce promisiuni nu am onorat ?
voalat ma jignesti ! asta urmaresti ?
daca la un anumit moment am fost furios si tu ai fost unul din motive ,am stiut sa trec mai departe si asa cum voi face si de acum inainte .
oricum multam fain de precizari
cu bine
ps .intrucat in mare parte am primit raspunsul la intrebarea mea se poate inchide in orice moment,mai ales ca nu voi mai vizualiza/citi acest subiect
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d