Rovigneta se va scumpi cu 70% în 2008

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Re: Rovigneta se va scumpi cu 70% în 2008

Post by vstef_is »

O trebuit sa ma plimb extra urban cu AROu, si o trebuit sa platesc...

baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Rovigneta este de fapt o sursa  de bani ptr guvernanti  -senatori deputati parlamentari etc.Cuantumul ei este stabilit dupa urechea elefantului {de aia e asa de mare ],noi o platim de rusine de teama sau spirit civic iar ei cheltuiesc banii pe orice in afara de cea ce se leaga de drumuri.Sa nu-i crede-ti nu este ultima majorare. In Ungaria platesti doar daca mergi pe autostrazi ,la fel si in Slovacia si Polonia .Intentionat am pus doar tari foste ca si noi. Asa ca sa auzim numai de bine ,cu toate ca am retineri foarte mari
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Si cum chestiile rele nu vin niciodata singure va mai zic una  : RCA ul  se va majora in anul care vine 2008 cu  :  60% ! Deja majorarile au inceput  ex: renault kangoo 15 dci  82 cp din 2004 ,proprietar barbat cu varsta peste 40 ani  costa 326 lei . Sa nu credeti ca sunt nebun pt ca am scris barbat/varsta  A anceput diferentierea intre sexe : o doamna plateste mai putin  decat un barbat iar daca este domnisoara  si ma putin 
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

baciudibaciu wrote: Sa nu credeti ca sunt nebun pt ca am scris barbat/varsta  A anceput diferentierea intre sexe : o doamna plateste mai putin  decat un barbat iar daca este domnisoara  si ma putin 
De ce? Plateste diferenta in natura?  :-??

George
Administrator
Administrator

Post by George »

Werner wrote:
baciudibaciu wrote: Sa nu credeti ca sunt nebun pt ca am scris barbat/varsta  A anceput diferentierea intre sexe : o doamna plateste mai putin  decat un barbat iar daca este domnisoara  si ma putin 
De ce? Plateste diferenta in natura?   :-??
:-j :-j :-j :-j :-j :-j :-j :-j
asta nu-i umor nemtesc....  :-j :-j :-j :-j

@stef,pe mine m-ai vazut in poze,in parcarea din fata blocului?!  ;D
ARO CLUB ROMANIA
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Cea ce am scris este  real. Asiguratorul de la ASTRA cred a scos un tabel in care pe langa cilindree si rubricile traditionale cu plata pe un an sau  6 luni era si incadrarea la plata in functie de sex si inca trei categorii de platitori in functie de varsta . Luni ma duc si ii cer o copie si poate reusesc sa o pun sa vedeti

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Stiu ca este real Baciule, am glumit un pic. Si aici asigurarile calculeaza premia de asigurare dupa sex, insurat/neinsurat, garaj/parcare pe strada, etc, etc.
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Eu am inteles si prins gluma dar treaba e ca NU mai e de gluma cu darile catre stat si catre firmele , societatile si de ce sa nu zicem consiliile locae  PRIMARIILE care varsa bani grei si multi statului ,bani luati cu japca din munca noastra. ASTA MA DOARE CEL MAI TARE

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

MA trec fiori si nici nu ma gandesc cat va trebui sa plati taxe ptr un ARO 24 /32 .  care se stie au motoare mari peste 2000 cm . Groso modo cred ca se va cifra undeva in jur  { si injur } de 750 euro

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d

Post Reply