reductor aro 10 , cutie renault

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

George
Administrator
Administrator

Re: reductor aro 10 , cutie renault

Post by George »

yo2ogm wrote:Exprimarea era cea folosita in presa si televiziune si continea numai cuvinte din DEX.
nu cred. si oricum, discutia n-are sens. in calitate de admin si moderator, asa a considerat necesar, si are tot dreptul asta. hai sa n-o lungim aiurea, ca mai suntem si offtopic si apoi chiar trebuie sa aplicam regulamentul.
ARO CLUB ROMANIA

sile
Membru
Membru

Post by sile »

traianj wrote: Mai pun o poza cu metoda prin care am alimentat reductorul cu ulei. Mi a luat ceva timp dar a mers .
ca sa bagi uleiul sau sa completezi nivelul in diferentiale,grup,cutie repede si usor cumparati o pompa de ulei de dacie (chiar de la dezmembrari sau oboare) sudeazai la ax un miner ca la masina de tocat bagai un furtun in orificiul pe unde iese uleiul si gata.cind vrei sa bagi ulei torni uleiul intrun recipient bagi pompa cu sorbul acolo ,furtunul in orificiul de nivel si invirtesti.
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

@yo2ogm
Dupa cum ai observat, sensul mesajului nu a fost alterat, doar cuvintele pe care le-am considerat obscene au fost indepartate. In ceea ce priveste limbajul folosit in presa si televiziune, ma rog, depinde ce citesti si ce emisiuni urmaresti...
Oricum polemica nu isi are locul aici. Daca vrei, o putem purta in alt cadru.

In alta ordine de idei: exista niste dispozitive pentru introdus ulei, se gasesc de cumparat, nu trebuie adaptat nimic. Sunt, asa, ca niste siringi mai mari, cu un furtun la capat. Se desface un capac, se toarna uleiul inauntru...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

si eu am avut aceeasi problema cand am prins grupu pe sasiu (cu suporti home made nereglabili) si cardasnu a fost prea scurt ,la inceput am pus un colier ca trebuia sa merg la RAR pt identificare si itp ,apoi am masurat exact cat trebe ,si dintro bucata de cruce veche am taiat pe strung cat a trebuit (2 cm ) si am bagat pe culisa bucata si apoi crucea (care intra si ea cam 1 cm) si haftuit in 2 locuri apoi scos culisa si centrat pe strung (daca centra dupa culisa care are umpic de joc batea ca naiba ) si sudat definitiv si nu mai am probleme ,altfel iesa de pe cota de semering crucea si curgea uleiu

Post Reply