Este Posibil o noua Fabrica ARO.

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Re: Este Posibil o noua Fabrica ARO.

Post by vstef_is »

E dreptul fiecarui om sa viseze.

Crezi ca i-ar durea undeva pe cei de la Landmark Investment - Firma de imobiliare - de imaginea ARO? De brendul ARO? de istoria ARO? De cativa oameni care restaureaza vro 3 masini ARO si... dupa aia? Ii doare de fapt, dar mi-i rusine sa zic unde.

Daca chiar aveau suflet, mandrie nationala, si toate sentimentele cele mai bune la care te gandesti tu, cedau marca pe o suma simbolica, si ramaneau cu restul fabricii si terenul. Dar pentru ei totul e o afacere. Inclusiv marca.

Asa ca degeaba vor AMROM sa produca - cand nu au cum. Si nu cred ca 3 masini restaurate ii vor sensibiliza.

Ca fapt divers - toata admiratia mea pentru domnul George Pantelimon - care din foarte multa pasiune si dragoste pentru M-uri, le restaureaza complet originale, la standarde inalte de calitate si atentie. A fost si mediatizat, inclusiv la televizor... Si nu cred sa existe posesor de M sa nu-l cunoasca. Cu ce ne ajuta asta situatia actuala? Ii vezi pe cei de la LandMark Investment cu lacrimi de emotie in ochi? Fericiti la vederea unor masini - citez de la nea George - FABRICATE IN ROMANIA care flutura mandre steagul tarii ?

Raspuns pe scurt. Nu.

Asa ca brendu ramane la afaceristii imobiliari.

Sa salvam imaginea ARO? Da ok, hai sa incercam sa ne facem fiecare AROurile noastre cat mai bune cu putinta, sa arate bine, sa mearga bine, cot la cot cu alte masini de teren, si atunci poate imbunatatim cu ceva imaginea ARO in ochii compatriotilor nostri.

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Corect!
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

MagnuM wrote:
ydaniel wrote:
dragospetres wrote: eu unul n-am vazut o basculanta  Roman din asta modernizata pe strazi!
eu am vazut.trebuie sa sti unde sa le cauti ;)
incerc ca fac poze 8)

La astea te referi?!
da :-*
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
Boboc Silvian
Membru
Membru

Post by Boboc Silvian »

Frumoase,frumoase vorbe, bravo si multumesc chiar cred ca este suficient de clar.
Stii cum se spune,citez:" Visele si sperantele nu ti le poate lua nimeni".
Last edited by maiden on 25 Apr 2008, 20:25, edited 1 time in total.
Recunosti un om inteligent dupa un singur indiciu: Toti imbecili se unesc impotriva lui.

Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

uite ce am gasit pe net, stiam ceva despre legislatia asta ciudata, dar nu mai stim exact. Am cautat la repezeala un capat de fir:
"dezavantajele’ pe care le poate avea inregistrarea unei marci. Marea majoritatea a acestor dezavantaje apar din necunoastere, din lipsa dorintei de a fi consiliat pe probleme PI (Proprietati Intelectuale) dar si din aversiune fata de servicii conexe procesului de dezvoltare si implementare ale marcii sau identitatii vizuale. Astfel apar unele situatii conflictuale si nefavorabile precum:
- implicarea de costuri aferente inregistrarii marcii;
- daca marca nu a facut obiectul unei inregistrari efective pe teritoriul Romaniei intr-o perioada de 5 ani, titularul poate pierde drepturile conferite de marca, dar acest lucru se poate face numai in instanta, de catre o persona ce aduce dovezi ca este interesata in folosirea marcii neutilizate de catre titular. Deci decaderea nu se face automat, prin nefolosinta,ci de catre o terta persoana in instanta, cu dovezi solide. O singura utilizare a ei (sau mai multe) in decurs de 5 ani, este suficienta in pastrarea drepturilor asupra marcii;
- marca necesita reinnoire la un interval de 10 ani;
- titularul nu poate interzice unui tert folosirea marcii, daca anterior i-a oferit acestuia consimtamantul;
- marca poate fi anulata, daca inregistrarea ei fost solicitata cu rea credinta sau aduce atingere altor drepturi dobandite anterior. Acest lucru se efectuaeza numai in instanta si cu dovezi solide."
Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

Prin 2004 se discuta pe un forum:...."Vod..one a solicitat ca Tel..obil să piardă drepturile asupra mărcii din cauza neutilizării ei în ultimii cinci ani, conform legii",
Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

Intr-un mod foarte simplu de-a privi lucrurile, de nu mai fac ARO timp de 5 ani, e dreptul legal al cui vrea, sa faca ARO. Bine, asta dupa tocmeli juridice.
Boboc Silvian
Membru
Membru

Post by Boboc Silvian »

Bravo Sefu, unde ai fost pina acum ?
Da ,Da , o veste buna.
Recunosti un om inteligent dupa un singur indiciu: Toti imbecili se unesc impotriva lui.
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

Daca tot se tine post , ne imbatam si noi cu apa rece!
Boboc Silvian
Membru
Membru

Post by Boboc Silvian »

De ce nu, ce altceva sa facem.
Boboc Silvian
Membru
Membru

Post by Boboc Silvian »

Gata m-am Hotarat salvez eu brendu lui aro am sa ma apuc de reconditionarea Aronetei .
:-j :-j :-j Auzi sa salvez eu brendul ( Pe al meu Aroneta 10.4 Cabrio (prelata)) :-j :-j
George
Administrator
Administrator

Post by George »

Elijah wrote: Prin 2004 se discuta pe un forum:...."Vod..one a solicitat ca Tel..obil să piardă drepturile asupra mărcii din cauza neutilizării ei în ultimii cinci ani, conform legii",
asta se discuta pe forum...dar motivul real cred ca asta a fost:
Elijah wrote: uite ce am gasit pe net, stiam ceva despre legislatia asta ciudata, dar nu mai stim exact. Am cautat la repezeala un capat de fir:

- marca poate fi anulata, daca inregistrarea ei fost solicitata cu rea credinta sau aduce atingere altor drepturi dobandite anterior. Acest lucru se efectuaeza numai in instanta si cu dovezi solide."
e ca si cand m-as duce eu sa inregistrez marca MERCEDES pe undeva prin...burchina faso,sa zic asa... in speranta ca vreodata va veni mertzu' acolo sa ma umple de bani,ca sa le dau dreptul de folosinta asupra propriului brend... nu?!
ARO CLUB ROMANIA
bahrim96
Incepator
Incepator

Post by bahrim96 »

CIne are pana la urma dreptul de a produce ARO?Ratiu?
Scrisul tau sa fie ca rasina ce curge din brad: viata revarsata.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

landmarkt management. ;D
ARO CLUB ROMANIA
nicusor84
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by nicusor84 »

daca tot nu are intentii , sa fi vandut macar drepturile de fabricatie ca poate s`o fi gasit cineva sa le faca auzisem niste zvonuri legate de cehi ca ar fi interesati si la un moment dat si china , dar asta probabil ca a ramas doar la nivelul de zvonistica...

Post Reply