Dacia Logan/Sandero
- COSMIN D
- Membru de elita

Re: Dacia Sandero
De "dincolo" trebe taxa de inmatriculare...............................inca
Si acu urmeaza:de mama, de sora, de bunica, normal, anal, oral, morti , raniti si alte rude de politicieni romani
Si tot nu m-am racorit!
Si acu urmeaza:de mama, de sora, de bunica, normal, anal, oral, morti , raniti si alte rude de politicieni romani
Si tot nu m-am racorit!
- Ionut
- Membru Devotat

Mi se pare faina masina, macar din poze.
Oricum este un progres. Ne mai scot in lume, mai apare si numele de Romania pe langa alti producatori de masini.
Poate nici modelul asta n-o sa fie perfect, dar poate peste 5 modele o sa se compare si cu Maseratti
Sunt optimist, perseverenta e cheia succesului, nici Broscuta de la VW printre nu stiu care model n-o fost grozav, avea ceva proiectat gresit.
Oricum este un progres. Ne mai scot in lume, mai apare si numele de Romania pe langa alti producatori de masini.
Poate nici modelul asta n-o sa fie perfect, dar poate peste 5 modele o sa se compare si cu Maseratti
Sunt optimist, perseverenta e cheia succesului, nici Broscuta de la VW printre nu stiu care model n-o fost grozav, avea ceva proiectat gresit.
Stand or die.
-
SERGHEI
- Banat

Pai daca ajunge la 12-13mii este nasol,in cazul asta as prefera un Peugeot sau altceva din aceeasi gama...macar ca stiu ca nu sunt asamblate in RO.

- Werner
- Aro Club Romania

Din câte stiu, se asambleaza undeva în America de Sud....! 
-
vstef_is
- Membru legendar

Lansarea oficiala initiala prima data a fost facuta in Brazilia sub numele Renault Sandero - pentru ca a fost proiectata in pare marte la un centru de prin America de Sud pe acolo. Si acolo se si produce
Va veni si la Pitesti, sub numele de Dacia Sandero, si se va si produce la noi. Dar asta in vro doua luni.
Va veni si la Pitesti, sub numele de Dacia Sandero, si se va si produce la noi. Dar asta in vro doua luni.
-
dragospetres
- Membru legendar

uriasa deosebire intre statutul DACIEI si a celor de la SKODA!
- George
- Administrator

deja se produce! in vreo doo luni va fi lansarea pe piata. masini care merg pe strada,deja sunt o gramada,prin mioveni. seria 0,pentru omologari,e facuta.vstef_is wrote: Va veni si la Pitesti, sub numele de Dacia Sandero, si se va si produce la noi. Dar asta in vro doua luni.
ARO CLUB ROMANIA
- Werner
- Aro Club Romania

Re: Dacia Logan-un succes
Dacia Logan 4x4? Se zice ca tehnica este de la Nissan X-Trail, motorul de la Renault,.....tabla(?) de la Dacia! 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Elijah
- Membru Devotat

Werner, da asta pare "mestereala pe genunchi" nu e noul Logan, asteptat!
-
vstef_is
- Membru legendar

Se "vede" ca e tehnica de xtrail si dupa evacuare... oricum si Reno recunoaste treaba asta cu Xtrailu, si cashcaiu e tot pe xtrail...
- George
- Administrator

pozele astea sunt mejterite,n-au nimic in comun cu realitatea! loganu' asta alb pe zapada,a mai aparut si acum vreun an,cu curu' taiat,cand a aparut zvonul cu loganul hatchback...s-au gasit unii sa speculeze cu calculatoru' si sa interpreteze (foarte prost dealtfel) un logan hatch,taind spatele pur si simplu. asa si cu asta,l-au cotzopenit si au zis ca e 4x4. vrajeala...
daca erau de bun simt,puteau sa interpreteze macar de la conceptul "steppe" prezentat la geneva,inainte de break! ala chiar era facut cu plastice de aducea a jip...
daca erau de bun simt,puteau sa interpreteze macar de la conceptul "steppe" prezentat la geneva,inainte de break! ala chiar era facut cu plastice de aducea a jip...
ARO CLUB ROMANIA
- Elijah
- Membru Devotat

nu o luati in nume de rau, da' plasticele de pe aripi, parca-s chilotii peste nadragii lui Maical (Jacko) 
- Werner
- Aro Club Romania

Oricum, nu îmi place, fiind jumate japoneza, jumate Renault.....! Sper totusi ca un 4x4 românesc sa vina de la Câmpulung, dar sa nu poarte numele nici Dacia, dar nici Mitsupishi!
- myke
- Membru legendar

Arata cam ciudat roata din spate....Personal cind aud 4x4 doresc ceva fara electronica prin punti si cu cutie de transfer...om trai si om vedea.Iar o masina fara sasiu...e o imitatie de 4x4...nu o poti bricola cum vrei...(maiden sa nu-mi sari in cap da asta e parerea mea)
- tarzy
- Membru legendar

http://www.promotor.ro/noutati-auto-dos ... ad-2650024
cica nu prea mai e cazul sa-l faca "SUV" ... loganul clasic nu se descurca rau
cica nu prea mai e cazul sa-l faca "SUV" ... loganul clasic nu se descurca rau
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)