PROPUNERE NU INDECENTA

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
sarpe
Membru
Membru

Re: PROPUNERE NU INDECENTA

Post by sarpe »

Chiar asa ce naiba ne intalnim in mijlocul bucurestiului, noi trebuie sa ne intalnim la padure undeva pe langa bucuresti mai ramane de ales locul ;D
-aro 244, andoria euro 3, 101 CP, 230 Nm, TD, gri metalizat dar e mat, tamburi vopsiti in albastru peste
-fiat 1300, motor 1.3, 72 CP, an 1965, crem, etrieri vopsiti in alb turbat
-fulgerika...in curs de modificare
in masina de curse (lastun 500)

mosu
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mosu »

talyban99 wrote: ~:> ~:> ~:>  Daca nici saptamana urmatoare nu ajung cred ca ma  spanzur .............  tre neaparat sa va cunosc  ...........  Rakayla vrea sa isi cunoasca si el fratzii !!!!!!!!!!!!  ~:> ~:> ~:>
talibane,in caz ca nu te-ai spanzurat ,sa stii ca eu am trecut pe la farfurie pe la 9 si ceva fix  ;D si era pustiu...
talyban99
Membru
Membru

Post by talyban99 »

Cred ca mai bine ne intalnim noi2...............  sambata dormeam .... m-am intors tarziu de la Campulung.....  mi am facut reductorul ....  si alte chestii    ca ma scotea din masina vajaitu la 60 pe ora............  m-am intors cu 120 si nu se mai aude nimic ....
alex_440068
Membru
Membru

Post by alex_440068 »

...eu si hume89 suntem prezenti maine la farfurie...care aveti timp, dati o tura p'acolo

Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Maine  are cineva chef de reuniune? (12.07.2008)
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

chef avem da .... timp din parti ... subsemnatu e dirginte pe 2 santiere

da' daca tot ai timp si cu ce .... de ce nu te duci la munte? w/e asta sunt 2 "mitinguri"
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Pe Transalpina nu ma ajuta masina......mai am de facut unele chestii majore sa ma bazez pe ea....iar la Satic am tot fost ....il stiu pe dinafara....si din ce am vazut nu prea se duce lume multa....plus ca logodnica e la servici in weekend si n-am cu cine sa plec la munte.Asa dar ne pastram pt data viatoare:D
smihnea
Membru
Membru

Post by smihnea »

eu as fi venit dar deabia azi am reusit sa-mi omologhez culoarea la masina... si acum trebuie sa imi schimb talonul si deabia apoi po sa circul fara probleme... totusi e drum lung si cine stie ce destept imi iese in cale si imi complic viata cu citeva milioane...  :(
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Schumy! pana la urma, care este motivul pentru care nu ai venit la Satic?
Ca acum ceva vreme ziceai ca nu poti veni, desi ai vrea, pentru ca nu ai permis.

Iar cu atitudini de genul "... din ce am vazut nu prea se duce lume multa..." deci nu merg nici eu, nu vom face niciodata nimic.
Te rog sa ne informezi, ca sa stim pe viitor, care este numarul minim de persoane / masini care trebuie sa fie prezente la o intalnire ca sa binevoiesti si matale sa ne onorezi. Multumesc!
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
sorin
Membru legendar
Membru legendar

Post by sorin »

nici la mine nu era omologata culoarea ,cauciucurile ,directia ;D dar asta a e a fost ok
Sorin cu ,,frigideru plin,,
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

smihnea wrote: eu as fi venit dar deabia azi am reusit sa-mi omologhez culoarea la masina... si acum trebuie sa imi schimb talonul si deabia apoi po sa circul fara probleme... totusi e drum lung si cine stie ce destept imi iese in cale si imi complic viata cu citeva milioane...  :(
Daca nu postai erai smecher tare, asa ai dat cu mucii in fasole de a sarit si pe pereti! Ete ca am fost eu de la Constanta singur , am facut 6,5 ore pe drum, a fost si Keo singur, nu vrei sa stii cum mergea masina lui Sorin alias CT80PES (altii dau la fier vechi asa ceva dar el era la volan) iar Dan Chiriac a veni  atentie CHIAR SI FARA ARO BA CHIAR SI CU FAMILIA .
E dar nu-i bai tre' sa mai ''organizeze ''colegii de la Iasi ceva si va duceti si voi cu ei!!!
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Nenea Dan de ce te iei de mine ca sunt mic.... ;D  n-am venit ca abia sambata mi-au dat astia permis-ul.....n-am venit pt ca n-aveam cu cine si singur mi-era urat.....Am facut eu o afirmatie aiurea cum ca nu se duce lume multa si d-aia nu vin nici eu....sorry...!!! Se pune? Dar acum sincer sa fiu m-am ofticat ca v-ati dus acolo prin zonele mele preferate si eu n-am avut cum sa vin cu voi.....si am dat-o si eu in diverse:D
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

@fun_aro
1 Eu nu m-as lua de smihnea. Fiecare si le stie pe ale lui. Motivele pentru care nu a venit sunt pertinente, eu il inteleg. Ar fi insemnat sa isi asume niste riscuri si a considerat ca nu este cazul. Si apoi, nu-mi amintesc sa fi afirmat in vre-un fel ca ar veni si sa-si fi schimbat apoi optiunea.
2 Nu cred ca este cazul sa apara o polemica pe tema optiunii iesenilor de a merge pe Transalpina. Mie imi pare rau ca s-a intamplat sa nu poata merge pe traseul respectiv intr-o alta perioada si astfel am ratat, poate, sansa sa ne cunoastem, macar cu unii dintre ei. Pentru ca, eu unul, in primul rand de asta am venit la Satic: ca sa ne cunoastem si personal, nu numai din spatele monitoarelor.

@schumy
Cu tine treaba sta un pic altfel.
Faptul ca esti mic, nu justifica neaparat orice.
Initial ai spus ca mergi, pe urma ca nu mai mergi pentru ca nu ai permis, iar prin topicul asta ca nu mergi din alte motive... Nu mai insist.
Apropos, axel4you a venit Sambata pe la 18.00, cand tocmai ne intorsesem, noi ceilalti, din traseu. Pentru ca asa a putut si el, din pricina serviciului. Ca sa vezi ca ai fi avut si partener de drum...
Iar cel mai tare m-a intaratat afirmatia ca nu eram destui si, cumva, nu merita efortul tau. Pai, pe principiul asta ar trebui sa nu organizam niciodata nimic. Daca doi se hotarasc sa organizeze ceva, al treilea zice "nu merg ca sunt doar doi", al patrulea la fel si asa mai departe ...
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
smihnea
Membru
Membru

Post by smihnea »

Ref. la ceea ce s-a discutat despre mine a punctat foarte bine Dl. Dan.
Apropos ref. la Transalpia - raspunsul ar fi fost acelasi - si daca cineva nu ma crede pot justifica prin data la care a fost efectuata omologarea pe cartea masinii -

Pot transmite doar felicitari tuturor care au participat la evenimentele din aceasta perioada si consider ca, desi a fost vorba de o suprapunere, oricum majoritetea participau la evenimentul care le servea cel mai bine interesele si nicidecum la amindoua. (sa nu apara discutii subliniez majoritetea si nu toti participantii  ;D )
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

@smihnea
Vezi ca am verificat si Dl. Dan nu posteaza pe forumul asta.

Post Reply