Nu . Autobuzul din poza este de tip urban si are trei usi . Autocarul din revista era pentru turism fiind destinat sa inlocuiasca autocarele ONT-ului , si era foarte elegant . L-am asteptat sa apara si a "aparut'' Roman 112 RDT-LD zis si DELTA . Probabil ca nu s-au inteles , autobuzul fiind probabil adus din Germania si cosmetizat in Romania si dupa aceea retur Germania .costy84 wrote:Ăsta de aici?liviumarius96 wrote:.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................autocarul Rocar Neoplan prezentat in aceeasi revista .
http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?t=29&start=960
Tudor Vladimirescu/Autobuzul/Rocar
-
liviumarius96
- Incepator

Re: TV/Autobuzul/Rocar
-
liviumarius96
- Incepator

Ieri am dat cautare tv 105 si am descoperit pe siteul Politiei romane la autovehicule furate un ''Rocar TV105 cu an de fabricatie 1995 ,era data si codul WINniku111 wrote:Am avut in armata unul de aceeasi lungime dar suprainaltat si intradevar TUDOR era trecut in acte.
- AdrianXD1
- Junior

Legat de acel autobuz, seamana putin cu MAZ sau ma insel eu?costy84 wrote:Ăsta de aici?liviumarius96 wrote:.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................autocarul Rocar Neoplan prezentat in aceeasi revista .
http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?t=29&start=960
-
liviumarius96
- Incepator

Legat de acel autobuz, seamana putin cu MAZ sau ma insel eu?[/quote]
Din cate imi aduc aminte la acel autobuz partea de jos [faruri+masca ] erau ca la autobuzul din poza ta. Diferenta era parbrizul care era pina sus
[ nu avea caseta de linie ] . Avea o usa in fata si una la mijloc cu deschidere manuala , si pe lateral se vedeau chepengurile de la cala de bagaje .
Poza cu acel autocar prototip am vazut-o prin 1982 si in acea revista era prezentat ca noutate si Rocar 109 RDM Montana , deci daca au incercat sa
preia licenta in mod sigur era dupa un Neoplan model 75-80 .
Din cate imi aduc aminte la acel autobuz partea de jos [faruri+masca ] erau ca la autobuzul din poza ta. Diferenta era parbrizul care era pina sus
[ nu avea caseta de linie ] . Avea o usa in fata si una la mijloc cu deschidere manuala , si pe lateral se vedeau chepengurile de la cala de bagaje .
Poza cu acel autocar prototip am vazut-o prin 1982 si in acea revista era prezentat ca noutate si Rocar 109 RDM Montana , deci daca au incercat sa
preia licenta in mod sigur era dupa un Neoplan model 75-80 .
-
costy84
- Moderator

Autobuzele MAZ au fost realizate după liceenţa nemţilor aşa că MAZ-ul seamănă cu ăsta nu ăsta cu MAZ-ul! 
-
liviumarius96
- Incepator

MAZ a preluat licenta Neoplan dupa 1990 deci modele mai noi .costy84 wrote:Autobuzele MAZ au fost realizate după liceenţa nemţilor aşa că MAZ-ul seamănă cu ăsta nu ăsta cu MAZ-ul!
Prototipul Rocar pe care l-am vazut era model 1980 deci cu o generatie in urma
In revista scria ca este realizat in colaborare deci nu este obligatoriu sa fie identic cu un autocar Neoplan putand sa aiba modificari .
Nu seamana cu nici un tip de Maz pe care l-am vazut
-
costy84
- Moderator

Postarea era pentru AdrianXD1. 
- AdrianXD1
- Junior

Ah, atunci asta explica totul. Desi imi plac autobuzele MAZ, niciodata nu m-am gandit sa aflu mai multe despre istoria lor.costy84 wrote:Autobuzele MAZ au fost realizate după liceenţa nemţilor aşa că MAZ-ul seamănă cu ăsta nu ăsta cu MAZ-ul!
-
gica
- Junior

Desi nu am facebook am dat din intamplare peste acest om minunat,si ce raritate are......de ma facut sa sar in sus de bucurie si sunt sigur ca si pe voi o sa va bucure,pt ca nu i-am vazut bijuteria pe aici si cred, ca nu stie prea multa lume de Autobuz.Va invit sa ii vizionati profilul si eventual sa luati legatura cu el.Dupa cum am spus eu nu am profil de Fb si nu am vb cu proprietarul!Dumnezeu sa il tina sanatos pe el si pe tatal lui!
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Cu cat este mai mic creierul cu atat este mai mare ingamfarea!
-
niku111
- Membru legendar

Poti urmari pe alt forum intreaga poveste a acestui autobuz.
-
costy84
- Moderator

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- AdrianXD1
- Junior

ROCAR TV35 la un targ/expozitie 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
niku111
- Membru legendar

Am avut asa ceva nou cumparat de la Autobuzul,dar al meu era Rocar 40,si se conducea cu C-ul.
-
costy84
- Moderator

Și ăla din imagine este tot Rocar 40 .
- AdrianXD1
- Junior

Din pacate nu mai pot edita postarea! Multumesc pentru corectie.