ai platit doar atat din greseala functionarilor de la adm fiscala, greseala de care de exemplu beneficiez eu anul acesta. Conform legii tu la aro motorizat de dacie ar fi trebuit sa platesti anul trecut in jur de (1400 / 200) * 25 = 175 lei .... +/- 10%hoaska wrote: La Aro 10 motorizare 1400 cmc (motor Dacia) am platit anul trecut un impozit de 49 RON/an. Anul asta nu este schimbat impozitul la categoria asta.
impozit 2009
- tarzy
- Membru legendar

Re: impozit 2009
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- bigdaddy
- Membru

CORECT!tarzy wrote:ai platit doar atat din greseala functionarilor de la adm fiscala, greseala de care de exemplu beneficiez eu anul acesta. Conform legii tu la aro motorizat de dacie ar fi trebuit sa platesti anul trecut in jur de (1400 / 200) * 25 = 175 lei .... +/- 10%hoaska wrote: La Aro 10 motorizare 1400 cmc (motor Dacia) am platit anul trecut un impozit de 49 RON/an. Anul asta nu este schimbat impozitul la categoria asta.
Anul trecut impozitul pe ARO10 a fost 174 RON, anul asta va fi aprox 55 RON, desfiintandu-se categoria "speciala" la care era incadrat si revenindu-se la "normal" sa zicem asa... acu' cat de normal e un impozit de 1920 RON pentru un Aro cu mot. Brasov....
"In vin sta intelepciunea, in bere libertatea, in apa sunt bacterii !" Benjamin Franklin 
- lucian_m
- Membru

People can have the Model T in any color--so long as it's black
-
SERGHEI
- Banat

Pai Dabuleni este zona lui Geoana,a fost ales cu 95 % ...Si-au facut-o cu mana lor.shogun wrote: In data de 27.01.09 pe site-ul evz a aparut un articol care relateaza despre protestele unor proprietar ARO din Dabuleni.
Sper sa nu fie doar un caz izolat. Problema trebuie mediatizata cat mai larg in presa sa se produca vreun efect.
Codul fiscal in varianta anterioara continea o derogare in favoarea masinilor de teren din productia interna. Inteleg foarte bina ca legislatia interna trebuie pusa in acord cu principiile UE, iar cea mai simpla solutie are abrogarea acestui text... Chiar NIMENI nu se gandeste la interesele populatiei?!
Linkul:
http://www.astazi.ro/gotostire.php?url= ... RO%2F
- dede
- Junior

suntem noi toti idiot,ei foarte destepti sau facem ceva?
e inadmisibil sa platim atat pt masini!nicaieri in lume nu e ca in romania!cum carnea mea sa platesc 2000 ron impozitul?
am salariu de demnitar?sa platesc pe aro cat plateste el pe ML,X5,X6,Q7?la anu se face impozitul la aro cat pontu mare la 6 din 49?dak masinile straine au doar 5,6,7 ve dati seama la aro 245?(cred k asa se calculeaza impozitul.....sa nu prind pe vrunu...fac puskrie dar merita!
e inadmisibil sa platim atat pt masini!nicaieri in lume nu e ca in romania!cum carnea mea sa platesc 2000 ron impozitul?
am salariu de demnitar?sa platesc pe aro cat plateste el pe ML,X5,X6,Q7?la anu se face impozitul la aro cat pontu mare la 6 din 49?dak masinile straine au doar 5,6,7 ve dati seama la aro 245?(cred k asa se calculeaza impozitul.....sa nu prind pe vrunu...fac puskrie dar merita!
- dede
- Junior

daca vrea cineva sa facem ceva sa ma anunte.poate ma duc in bucuresti cu aro sa ii dau foc in parcarea guvernului,intre masinile lor cu plinu facut
- Cip
- Membru Devotat

dede wrote: daca vrea cineva sa facem ceva sa ma anunte.poate ma duc in bucuresti cu aro sa ii dau foc in parcarea guvernului,intre masinile lor cu plinu facut
ai strica bunate de masina
E greu pana incepi...pe urma e si ma greu...
-
SERGHEI
- Banat

Nu este frumos ce vrei sa faci .Si asa aerul din Bucuresti este poluat vrei sa mai faci si tu fum..Nu este mai simplu sa dam acatiste la biserica sa le creasca alesilor maini scurte si bube in cur ca sa nu aiba cu ce se scarpina ??dede wrote: daca vrea cineva sa facem ceva sa ma anunte.poate ma duc in bucuresti cu aro sa ii dau foc in parcarea guvernului,intre masinile lor cu plinu facut
PS-Dede ,tu cand treci pe la prezentare ca acush trece iarna...??
- hoaska
- Membru

Bun, greseala-greseala, hai sa zicem ca asa o fi... Dar acum vre-o saptamana, a venit prin posta o informare cu impozitul pe masina de la firma; 1248 cmc, impozit 49 RON. Coincidenta?
Aro l-am vandut anul trecut in septembrie, moment in care mi-am scos si certificat de neurmarire fiscala. Daca se dovedeste a fi o greseala, sa fie sanatosi; trebuiau sa guite atunci ceva.
PS Ce rau imi pare dupa tigaia aia, dar deh, da doamne mintea romanului cea de pe urma... Poate a ajuns pe maini mai bune si ii este mai bine, e pe la voi prin Bucuresti.
Later edit: al meu in acte era autoturism, nu utilitara, asa ca nu cred sa fie bun calculul lui tarzy
Aro l-am vandut anul trecut in septembrie, moment in care mi-am scos si certificat de neurmarire fiscala. Daca se dovedeste a fi o greseala, sa fie sanatosi; trebuiau sa guite atunci ceva.
PS Ce rau imi pare dupa tigaia aia, dar deh, da doamne mintea romanului cea de pe urma... Poate a ajuns pe maini mai bune si ii este mai bine, e pe la voi prin Bucuresti.
Later edit: al meu in acte era autoturism, nu utilitara, asa ca nu cred sa fie bun calculul lui tarzy
Nimeni nu ramane virgin...viata i-o trage fiecaruia macar odata.
- tarzy
- Membru legendar

calculu e foarte bun, numai ca pana-n 2008 autoturismele de teren de productie indigena beneficia de aceeasi incadrare ca si utilitarele. tragedia mare este ca acum din 2009 au scos aceasta derogare.hoaska wrote: .....
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- hoaska
- Membru

Acum am inteles unde-i hiba: mie-mi calculau ca si la un turism nou, cand prin acea derogare trebuia calculat impozitul cum ai aratat tu mai sus, ca si la o autoutilitara.
Inca o data: sa fie sanatosi! Daca stiam, spuneam tuturor posesorilor de Aro 10 sa vina sa le inmatriculeze in iasi.
Sa mai spuneti ca nu sunt autoritati care nu se gandesc la pasionatii de Aro...
Inca o data: sa fie sanatosi! Daca stiam, spuneam tuturor posesorilor de Aro 10 sa vina sa le inmatriculeze in iasi.
Sa mai spuneti ca nu sunt autoritati care nu se gandesc la pasionatii de Aro...
Nimeni nu ramane virgin...viata i-o trage fiecaruia macar odata.
- Cip
- Membru Devotat

mai bine ne-am ruga sa le dea ceva minte ca au nevoie....SERGHEI wrote:Nu este frumos ce vrei sa faci .Si asa aerul din Bucuresti este poluat vrei sa mai faci si tu fum..Nu este mai simplu sa dam acatiste la biserica sa le creasca alesilor maini scurte si bube in cur ca sa nu aiba cu ce se scarpina ??dede wrote: daca vrea cineva sa facem ceva sa ma anunte.poate ma duc in bucuresti cu aro sa ii dau foc in parcarea guvernului,intre masinile lor cu plinu facut
PS-Dede ,tu cand treci pe la prezentare ca acush trece iarna...??
E greu pana incepi...pe urma e si ma greu...
- Werner
- Aro Club Romania

Vazut la stirile TVRi, ca agricultorii din Judetul Dolj sunt revoltati din cauza impozitului mare si au trimis o petitie Domnului Geoana(?). Nu vor sa plateasca impozitul urias, pentru ca nu se poate compara un ARO cu un SUV de lux, iar ei nu se pot lipsi de ARO în domeniul în care lucreaza.
- claus4fly
- Membru Devotat

Am vazut si eu pe mai multe posturi tv, inclusiv TVR1 cat de revoltati sunt cei din Dabuleni de impozitul pe ARO.Si stau si ma intreb daca noi, cei care ne incapatanam sa nu dam uitarii acesta masina ce variante de protest mai avem in fata celor care se chinuie sa ne f...distruga aceasta forma de mandrie nationala numita ARO sau IMS.
Cei de la Dabuleni cred ca sunt la fel de mandrii de masina lor ca si noi... si probabil daca ar avea timp de butonat pe net, ne-ar invada forumul.
Parca n-as vrea sa-i pun senile de pe acum la al meu...asa ca o sa incep sa pun si eu bani deoparte pentru un plin pentru clipa cand ne-om aduna la bucuresti sa ne distram putin prin jurul parlamentului.
Nu e cazul sa ne facem partidul Aroistilor, dar trebuie sa gasim o modalitate de protest si sa ne mai gandim ca trebuie sa ne mai ducem si noi pe la votare...
Eu deja stiu cu cine nu mai votez...oltenii nostrii probabil la fel.
daca am scris prostii, sau am dat dovada de infantilism, i-mi cer scuze tuturor.
Cei de la Dabuleni cred ca sunt la fel de mandrii de masina lor ca si noi... si probabil daca ar avea timp de butonat pe net, ne-ar invada forumul.
Parca n-as vrea sa-i pun senile de pe acum la al meu...asa ca o sa incep sa pun si eu bani deoparte pentru un plin pentru clipa cand ne-om aduna la bucuresti sa ne distram putin prin jurul parlamentului.
Nu e cazul sa ne facem partidul Aroistilor, dar trebuie sa gasim o modalitate de protest si sa ne mai gandim ca trebuie sa ne mai ducem si noi pe la votare...
Eu deja stiu cu cine nu mai votez...oltenii nostrii probabil la fel.
daca am scris prostii, sau am dat dovada de infantilism, i-mi cer scuze tuturor.
aro 10.4, 1.4 benzina, 1991
aro 10.4 Trappeur, 1.9dT turbodiesel, 2000 http://www.youtube.com/watch?v=sqcN6Vjr7_8
aro 10.4 Trappeur, 1.9dT turbodiesel, 2000 http://www.youtube.com/watch?v=sqcN6Vjr7_8
- Werner
- Aro Club Romania

Pai, poate e momentul sa va uniti, cei de pe Forum, cu cei din Dabuleni si cu altii care mai sunt hotarâti!