Transalpina 2007
Moderator: costy84
- florin75
- Membru de elita

Raspuns: Transalpina 2007
La grohotis.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- colonelu
- Membru legendar

Florine, as vrea cateva pe mail la 1600x1200. Cu adanci multumiri !
CAELUM SERENUM
-
Conashu
- Junior

Foarte frumos .Felicitari! 
- florin75
- Membru de elita

Se rezolva domn' colonel, o sa fac o selectie si va trimit si de pe Transalpina si de pe Rarau!
- amicul
- Membru de elita

Frumoase poze, frumoase locuri calcate cu rotita
. Am si eu ceva dar is facute din autocar, sper sa-mi termin si eu masina ca deja m-ati imbonlavit de tot si nu mai pot. 
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- Suparici
- Membru Devotat

Foarte Frumos. Felictari si spor la cat mai multe plimbari!!!
- myke
- Membru legendar

din pacate n-a fost sa fie sa ne intilnim...noaptea pe la 1 cind umblam de nebun prin obirsie dupa florin si mihai....si a 2 zi cind mihai nu m-a mai putut astepta ,diferenta intre plecarea luisi sosirea mea fiind undeva la 10 minute (mi-au zis aia de la meteo ca ai trecut pe linga ei pe la 15.30).
Oricum...arourile lor au facut destul de multa vilva...oamenii pe care i-am intrebat despre ei le remarcasera.Poate incetul cu incetul reusim sa schimbam opinia de varzari....
Sperind ca totusi odata si odata ne vom intilnii va urez odihna placuta iar celorlalti...haideti fratilor incoace ca zona e superba
Oricum...arourile lor au facut destul de multa vilva...oamenii pe care i-am intrebat despre ei le remarcasera.Poate incetul cu incetul reusim sa schimbam opinia de varzari....
Sperind ca totusi odata si odata ne vom intilnii va urez odihna placuta iar celorlalti...haideti fratilor incoace ca zona e superba
- George
- Administrator

zone superbe se gasesc peste tot...pacat ca disponibilitatea de deplasare e asa scazuta. toata lumea invita in zona lor "de acoperire",dar cand e sa se mearga in alta parte...mai greu. stiu ca poate deveni costisitor uneori,dar...chiar mereu sa fie asta problema? sau mai e vb si de comoditate?!myke wrote: Sperind ca totusi odata si odata ne vom intilnii va urez odihna placuta iar celorlalti...haideti fratilor incoace ca zona e superba![]()
ARO CLUB ROMANIA
- florin75
- Membru de elita

Pai nea Keo, chiar matale vorbesti, care nu ai aparut nici macar prin Bucegi! Stiu ca nu curajul iti lipseste, crezi ca Aro-ul lu' matale ar fi tusit pe Cindrel?
Deci, care-i treaba cu matale?
- mihai aro
- Membru Devotat

myke imi pare sincer rau ca nu ne-am intalnit dar noi nu suntem chiar asa departe si poate ne vom vedea mai curand (am plecat din cauza ca era prea tarziu si eu mai aveam mult de mers ca am mai facut o mica ocolire si seara se anunta ploaie si trebuia sa ajung acasa)

- George
- Administrator

bre,io v-am scos de doo ori,deci posa fiu scutit odata. crezi ca nu imi pare rau ca n-am ajuns?! dar deh...am crezut pe cuvant un client si am pierdut. ca daca stiam ca ma incurca,il lasam pe saptamana asta si va trezeati cu mine in sibiu,ca am avut in cap.florin75 wrote: Pai nea Keo, chiar matale vorbesti, care nu ai aparut nici macar prin Bucegi! Stiu ca nu curajul iti lipseste, crezi ca Aro-ul lu' matale ar fi tusit pe Cindrel?
si apropo de bucegi...cat ai lipsit,am discutat cu georgenis...mai mergi odata?
ARO CLUB ROMANIA
- amicul
- Membru de elita

Lasa, ca o sa vina cu mine tura care vine
, sper sa termin si eu masina pana atunci.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- florin75
- Membru de elita

Io cred ca as mai merge, nu e greu, e aproape! Da' matale nea Keo unde dormi? Ca acolo nu sunt conditii prea grozave la cabane (cu exceptia Hotel Pestera). Sper ca nu te gandesti sa innoptezi totusi in vreo statiune la poale!
Ca o propunere, daca se merge in Bucegi, cu sau fara mine, merita incercata o apropiere de vf. Omu, macar pana deasupra caldarii tot cred ca merge.
Si ca sa-ti para si mai rau ca nu ai venit in Sibiu, sa stii ca traseul pe care m-a dus Mihai a fost cel mai adevarat traseu pe care l-am facut vreodata, chiar daca am lasat vreo doo suruburi pe acolo (poate si alte componente, se va vedea mai tarziu :P)!
Si in final, tot respectul pt Stefan, care stiu ca a facut un efort, si financiar si din punct de vedere a timpului disponibil, si a venit totusi pe Rarau, precum si pt Mihai, care nu vorbeste mult, dar face enorm, cu care am stabilit iesirea asta doar din trei vorbe, si totusi a fost prezent in sibiu exact asa cum am stabilit cu o saptamana inainte, aici pe acest topic.
Regret doar ca Mike nu ne-a gasit printre brazi la Obarsie!
Si toate astea doar din pasiune pt ARO, una din cele mai bune masini de teren din lume!
Ca o propunere, daca se merge in Bucegi, cu sau fara mine, merita incercata o apropiere de vf. Omu, macar pana deasupra caldarii tot cred ca merge.
Si ca sa-ti para si mai rau ca nu ai venit in Sibiu, sa stii ca traseul pe care m-a dus Mihai a fost cel mai adevarat traseu pe care l-am facut vreodata, chiar daca am lasat vreo doo suruburi pe acolo (poate si alte componente, se va vedea mai tarziu :P)!
Si in final, tot respectul pt Stefan, care stiu ca a facut un efort, si financiar si din punct de vedere a timpului disponibil, si a venit totusi pe Rarau, precum si pt Mihai, care nu vorbeste mult, dar face enorm, cu care am stabilit iesirea asta doar din trei vorbe, si totusi a fost prezent in sibiu exact asa cum am stabilit cu o saptamana inainte, aici pe acest topic.
Regret doar ca Mike nu ne-a gasit printre brazi la Obarsie!
Si toate astea doar din pasiune pt ARO, una din cele mai bune masini de teren din lume!
- mihai aro
- Membru Devotat

sa sti ca mai este un drum care ajunge pe cindrelu si mai adevarat (putin mai greu dar cum am mai spus daca al meu poate si al tau poate la fel) precum si altele cel putin la fel de frumoase (dar ma gandesc ca astfel de drumuri sunt aproape peste tot)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- baciudibaciu
- Membru legendar

Transalpina este cea mai respectabila sosea din Romania .Greu sa ma poata contrazice careva.Totusi o intrebare mai complxa imi permit de unde pana unde si mai ales cand.Pun aceasta intrebare deoarece am parcurs dn 67 c din toate directiile inclusiv prin 7a.Nu va suparati pe mine ca am intrat pe aici dar pe acolo sigur m-ati zarit.Mai vorbim daca vreti.
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d