IASI - Alta padure, alta iesire, doua ARO...
Moderator: costy84
- AMROM
- Junior

Re: IASI - Alta padure, alta iesire, doua ARO...
deja ma inbolnaviti
pe 28-30 luna asta se organizeara de catre Lazar (un prieten de-al nostru) un raid turistic la Rasnov
detalii pe LAZARAUTO.RO
Schimb cauciucurile si merg si eu cu Dragonul sa fac ceva off road filmat (se pare k e un must al sezonului)
Sper sa aveti simtul umorului, nu fac caterinca de Stefan,
Da promit sa dau carligul de tractat jos
pe 28-30 luna asta se organizeara de catre Lazar (un prieten de-al nostru) un raid turistic la Rasnov
detalii pe LAZARAUTO.RO
Schimb cauciucurile si merg si eu cu Dragonul sa fac ceva off road filmat (se pare k e un must al sezonului)
Sper sa aveti simtul umorului, nu fac caterinca de Stefan,
Da promit sa dau carligul de tractat jos
-
vstef_is
- Membru legendar

De ce e pacat? Face ceea pentru ce a fost facut ARO - off-road... Eu sincer nu inteleg o masina de teren pentru sosea...
Si nu cred ca patit mare lucru astazi in afara de:
- bara fatza indoita in partea dreapta
- tampon de cauciuc care vine peste bara fatza, rupt - cel din stanga
- pozitia pe stanga - nu mai merge
- al treilea stop de frana - acum merge (reparat intro pauza)
- stop de frana pe dreapta - nu mai merge - bec ars cred
- suporturi numere de inmatriculare - ambele au cazut, ambele s-au rupt (sunt de plastic). Numerele sunt intregi.
- burduful de la un capat de bara cred ca s-a taiat - va fi schimbat.
Intotdeauna am mers incet si cu mare grija peste tot pe unde am intrat... chiar daca am intrat in chestii mai... nasoale...
Pe de alta parte, daca ma apuc sa fac lista cu ceea ce am facut pt masina... as avea ce scrie... sa spun doar ca aproape toate simeringurile au fost schimbate - pe la cutie, grupuri, motor... acum nu picura ulei pe nicaieri cand stationeaza! Uleiul de motor a fost, evident schimbat, cu unul TEXACO de calitate, special pentru motoare diesel mai vechi dar robuste. bara de directie noua, am si capete de bara noi, plus o caseta de directie fara servo de rezerva, semicaseta pe rulmenti de rezerva, pompa de toate felurile si tot felul de chestii de rezerva.
Poate cel mai mare pacat este ca nu voi pastra masina originala - cu asta sunt de acord. Insa sunt cateva aspecte
- masca fatza e putreda... acum sta... dar nu e deloc in regula... va trebui schimbata si una la fel nu cred sa gasesc... ce voi gasi care sa nu fie prea ruginita, aia o sa pun cand va fi cazul. pana atunci ramane asa, ca nu-i bai.
- caroseria... este OK in general, dar e din 1978, prin multe locuri e mancata si atinsa... pot face rost de alta, dar nu la fel... ce voi gasi care sa nu fie ruginita, aia o sa pun cand va fi cazul. pana atunci ramane asa, ca nu-i bai. (ma repet, nu?)
- pompa de frana fara servo, si cu un singur circuit. Posibil sa ii pun cu dublu circuit si servo. Totusi frana e importanta, desi nu ma plang deloc - opreste foarte bine.
Mai sunt de povestit, dar cu alta ocazie
Si nu cred ca patit mare lucru astazi in afara de:
- pozitia pe stanga - nu mai merge
- al treilea stop de frana - acum merge (reparat intro pauza)
- stop de frana pe dreapta - nu mai merge - bec ars cred
- suporturi numere de inmatriculare - ambele au cazut, ambele s-au rupt (sunt de plastic). Numerele sunt intregi.
- burduful de la un capat de bara cred ca s-a taiat - va fi schimbat.
Intotdeauna am mers incet si cu mare grija peste tot pe unde am intrat... chiar daca am intrat in chestii mai... nasoale...
Pe de alta parte, daca ma apuc sa fac lista cu ceea ce am facut pt masina... as avea ce scrie... sa spun doar ca aproape toate simeringurile au fost schimbate - pe la cutie, grupuri, motor... acum nu picura ulei pe nicaieri cand stationeaza! Uleiul de motor a fost, evident schimbat, cu unul TEXACO de calitate, special pentru motoare diesel mai vechi dar robuste. bara de directie noua, am si capete de bara noi, plus o caseta de directie fara servo de rezerva, semicaseta pe rulmenti de rezerva, pompa de toate felurile si tot felul de chestii de rezerva.
Poate cel mai mare pacat este ca nu voi pastra masina originala - cu asta sunt de acord. Insa sunt cateva aspecte
- masca fatza e putreda... acum sta... dar nu e deloc in regula... va trebui schimbata si una la fel nu cred sa gasesc... ce voi gasi care sa nu fie prea ruginita, aia o sa pun cand va fi cazul. pana atunci ramane asa, ca nu-i bai.
- caroseria... este OK in general, dar e din 1978, prin multe locuri e mancata si atinsa... pot face rost de alta, dar nu la fel... ce voi gasi care sa nu fie ruginita, aia o sa pun cand va fi cazul. pana atunci ramane asa, ca nu-i bai. (ma repet, nu?)
- pompa de frana fara servo, si cu un singur circuit. Posibil sa ii pun cu dublu circuit si servo. Totusi frana e importanta, desi nu ma plang deloc - opreste foarte bine.
Mai sunt de povestit, dar cu alta ocazie
- tudop
- Membru de elita

Oricum, trebuie sa gasim si un cameraman mai eficientalcool online wrote: plictisitor postu asta de cameraman
Tura viitoare? la toamna cind iti pui si tu un grup pe fata ?
nÉ
- tudop
- Membru de elita

Ba cam atit, si in +, bucata aia de cauciuc oricum nu statea mult timp acolo, ca era deja atacata de rugina tabla in care se tinea... becul de la frina nu mergea el mai demult, becuri de la pozitie, deh, la mine cind merge unul, cind altul, doar e instalatie electrica adevaratavstef_is wrote: Si nu cred ca patit mare lucru astazi in afara de:
nÉ
- AMROM
- Junior

cum de s-a stricat bara pe dreapta , k tu stai la volan pe stanga
si tu esti un pic mai rotund ?

da-mi o poza cu tamponul, k am vazut ceva la mine in magazie , care cred k iti trebuie

si tu esti un pic mai rotund ?
da-mi o poza cu tamponul, k am vazut ceva la mine in magazie , care cred k iti trebuie
-
vstef_is
- Membru legendar

Era mai in panta treaba, si dambu mai mare pe dreapta, iar rotunzimea mea nu a compensat...
Tamponu e ala de cauciuc care vine pus peste bara de tabla in fatza... dar nu e relevant, imi fac bara custom - made gen Cross Lander, si tai din masca sa urc bara cat mai sus, si unghi de atac cat mai bun... plus arcurile ca sa mai salte tot botul....
Tamponu e ala de cauciuc care vine pus peste bara de tabla in fatza... dar nu e relevant, imi fac bara custom - made gen Cross Lander, si tai din masca sa urc bara cat mai sus, si unghi de atac cat mai bun... plus arcurile ca sa mai salte tot botul....
- alcool online
- Membru

vez poate te trezesti cu aroiu botit peste noaptetudop wrote: Oricum, trebuie sa gasim si un cameraman mai eficient![]()
daca nu se gaseste... nu este, ghinionu meu norocu tau ca dai numa de pejouritudop wrote: Tura viitoare? la toamna cind iti pui si tu un grup pe fata ?![]()
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK
- kato
- Membru Devotat

super iesirea domnilor !!!!
sa va fie de bine !!!!
sa va fie de bine !!!!
-
georgenis
- Membru de elita

Ce aveti cu omul? A fost la o plimbare mica. Nu a chinuit masina.
- myronutu
- Membru legendar

fain baietii.in spate nu ai putut da
ca sa nu te mai traga
si el cum o trecut dincolo
a si de aveai bara din fibra ca alalalt ara varza
ca sa nu te mai traga
si el cum o trecut dincolo
a si de aveai bara din fibra ca alalalt ara varza
ARO 243, an 2000, motorizare TDX
ARO 243, an 1986, motorizare D127.
Bughi, motor de 1600 benzinar,in inbunatatiri
Audi B4, an 1994,2000 benzina
Fiat 1100, an 1964,proaspat achizitionat
ARO 243, an 1986, motorizare D127.
Bughi, motor de 1600 benzinar,in inbunatatiri
Audi B4, an 1994,2000 benzina
Fiat 1100, an 1964,proaspat achizitionat
-
vstef_is
- Membru legendar

El o trecut dincolo prin alta parte unde nu era santz. In spate nu mergea ca erau frunze multe, o roata in aer, si cauciucuri adevarate... profil "talpica".
- pantelimon
- Membru legendar

-
SERGHEI
- Banat

Nea Pantelimoane...este dat naibi omul....l-a facut spargator de gheata...